bırakmıcam dıe dırendım kollarım zangır zangır tıtredı resmen bACaklarımdan sırtımdan her yerımden akan terlerı hıssettım yaa =) bu max 30 gobek yagları erıtmıcek galıba yaabugunu de bitirdim şükür 2.hafta 4. gün tabata strenght bugün kollarimdan ter aktığını gördüm ilk kez çok zorlandım v şeklindeki sinavda yine
Hadi geçmiş olsun canımcıımm :) zorlanmak hoşunuza gitsin , zorunuza değil bebeğim. Öyle şartlandırın kendinizi, zorlandıkça kaslar gelişiyor diye sevinin kıızzzbugunu de bitirdim şükür 2.hafta 4. gün tabata strenght bugün kollarimdan ter aktığını gördüm ilk kez çok zorlandım v şeklindeki sinavda yine
Canım Max30 eritmezse hiç biri eritmez kız. Bundan etkilisi yok bebeğim.bırakmıcam dıe dırendım kollarım zangır zangır tıtredı resmen bACaklarımdan sırtımdan her yerımden akan terlerı hıssettım yaa =) bu max 30 gobek yagları erıtmıcek galıba yaa
ne blım gobegım de cok fazla aman aman bı deısıklık yookCanım Max30 eritmezse hiç biri eritmez kız. Bundan etkilisi yok bebeğim.
Bak bak neler de diyorben o kızların max 30 da kılolu halde ıken zayıflamıs ve kas yapmıs olabılceklerıne ınanmıyorum yaa bu kadar kısa zamanda olacak iş degıl bence
Kız sen regl olmadın mı, şişsin bebeğim eski ölçülerine göre en az 3,4 cm fazla çıkarsın... Bana bak zor geliyor diye pes mi edeceksin yoksane blım gobegım de cok fazla aman aman bı deısıklık yook
Canım beslenmeni biraz arttır istersen birde hergün bir peotein çeşidi yemeye çalış, et tavuk yumurta yogurt süt gibi.. Hiç birşey olmasada günde 2 yumurta kas yapımını hızlandırır. Az yemek de enerjiden düşürüp bıkkınlık yapabilir.. Sürekli az yemeyin bence.. Arada arttırın arada azaltın oynak gidin , aşırıya kaçmadan tabii...bırakmıcam dıe dırendım kollarım zangır zangır tıtredı resmen bACaklarımdan sırtımdan her yerımden akan terlerı hıssettım yaa =) bu max 30 gobek yagları erıtmıcek galıba yaa
Allah yardımcısı olsun her2 sininde gerçekten de hayatımız bir pamuk ipliğine bağlıaz önce evimin önünde iki motor carpisti biri yerde yatıyordu götürdüler ambulansla.. hayat çok kisa.. dünya çok yalan.. kim bilir hızla giden ne dusunuyordu kim bilir yerde yatan nereye gidiyordu artık hiç biri önemli değil.. ne kimseyi kırmaya ne de kimsenin ahini almaya degmez bu dünya..elim kolum bi tuhaf enerjim gitti resmenhenüz vaktimiz varken bişeyler yapmalıyiz.. bişeyler...
Canim diğer tüm dedikleri ne harfiyen katılıyorum. Ayrıca bu yağ oranimiz cokken bu program belki 1 defada yetmez bile,2 ayı bitirip başa donmeli yada duruma göre başka prog.geçmeliyizCanım beslenmeni biraz arttır istersen birde hergün bir peotein çeşidi yemeye çalış, et tavuk yumurta yogurt süt gibi.. Hiç birşey olmasada günde 2 yumurta kas yapımını hızlandırır. Az yemek de enerjiden düşürüp bıkkınlık yapabilir.. Sürekli az yemeyin bence.. Arada arttırın arada azaltın oynak gidin , aşırıya kaçmadan tabii...
Ahh kuzum benim kıyamam korkmuşsun çok tatlım, bi su falan iç ... İnş hayattadırlar, kurtulurlar.. Evet gerçekden yalan bu dünya... Allah ölümde hayırlısını versin ani ölümlerden muhafaza eylesin bizleri.. Allah' ın rızasında bir hayat yaşamaya gayret göstermeli her an ölecekmiş gibi davranmalıyız. Ama işde malesef bazen dengeleri kaçırabiliyoruz ama genede ölçülere dikkat edip bol bol dua etmeliyiz.az önce evimin önünde iki motor carpisti biri yerde yatıyordu götürdüler ambulansla.. hayat çok kisa.. dünya çok yalan.. kim bilir hızla giden ne dusunuyordu kim bilir yerde yatan nereye gidiyordu artık hiç biri önemli değil.. ne kimseyi kırmaya ne de kimsenin ahini almaya degmez bu dünya..elim kolum bi tuhaf enerjim gitti resmenhenüz vaktimiz varken bişeyler yapmalıyiz.. bişeyler...
Yağlarımızın hepsinin erimesi sadece 2 ayda mümkün olmayabilir tatlım. Kişiye göre yağ miktarına göre değişir bu durum. Tabiki devam başka programlarla ya da isteyen 2. Tekrarla yağlarından kurtulmaya bakıcak inş. Bir iki ayda büyük mucizeler beklemek zor... Ama sporla kalıcı ve sağlıklı ve sarkmadan kilo vermek müthiş bir duygu. Yeter ki azmedip bırakmayalım..Canim diğer tüm dedikleri ne harfiyen katılıyorum. Ayrıca bu yağ oranimiz cokken bu program belki 1 defada yetmez bile,2 ayı bitirip başa donmeli yada duruma göre başka prog.geçmeliyiz
Peki bu spordan sonra sence nasıl beslenmeliyiz,protein tercih ediyorum ben .Akşam 9~9.30 hatta 10 gibi bitirdigim icin süt tercih ediyorum yarim yada tam elma bide,dogrumu sence
amin amin Rabbim yolundan ayırmasin.. korkmaktan çok üzüldümAhh kuzum benim kıyamam korkmuşsun çok tatlım, bi su falan iç ... İnş hayattadırlar, kurtulurlar.. Evet gerçekden yalan bu dünya... Allah ölümde hayırlısını versin ani ölümlerden muhafaza eylesin bizleri.. Allah' ın rızasında bir hayat yaşamaya gayret göstermeli her an ölecekmiş gibi davranmalıyız. Ama işde malesef bazen dengeleri kaçırabiliyoruz ama genede ölçülere dikkat edip bol bol dua etmeliyiz.
Bol bol okumalı coluğumuzu çocuğumuzu sevdiklerimizi kendimizi Allah' a emanet etmeyi düstur haline getirmeliyiz.. Ancak insan bu şekilde huzur bulabiliyor zaten. Yoksa dünya zevkleri o kadar geçici ki, egleniyorsun bitiyor, gülüyorsun bitiyor, herşey geçici, gerçekden insan ruhunu Allah inancıyla ibadetleriyle doyurmazsa, hep bir doyumsuzluk hep bir mutsuzluk hali oluyor.. Ama O' na bağlanıp teslim olduğunda ne gelirse gelsin başına için rahat huzurlu oluyor..
Cümlemizi kendisine gerçekten inanan Peygamber Efendimiz SAV in yolundan sapmayan, razı olduğu kullarından eylesin ... Her iki cihanda da af ve afıyet içinde rahmetiyle muamele ettiği kullardan eylesin bizleri canım ..
Allah yardımcısı olsun her2 sininde gerçekten de hayatımız bir pamuk ipliğine bağlı