Insanity Max30 günlüğüm

Merhaba ablacım aslında giriyorum bakıyorum ama maşallah sayfalar okadar hızlı ilerliyorki inan takip edemiyorum :)

Cuma günü bitiyo program yani çok az kaldıııı inş bu programa da pazartesi başlıcam ablacım hem ozaman daha aktif olurum sayfada hatta şimdiden videolara frlan bakıyorum netten araştırıyorum

Evet aynen öyle oluyor, allahtan çok sık hasta olmaz oğlum maşallah:nazar::nazar: 2,5 yaşını geçiyordu emzirmeyi kestiğimde onun çok etkisi var, maşallah daha Bi kere antibiyotik almamıştır. Ama hasta olduğu dönemde allahım ondan al bana ver deyip dua ettiğimde aynı gecenin sabahı oğlumun aniden düzelip benim yataklara düşmemi de unutamam hiç. O zaman d bakır Silvan'dayız eşim görevde, ben oğlunla yalnız eve bakıcı geliyor, işten çıkıp eve gidiyorum yorgunluk üzerine birde çocukla uğraşmak off ne zor günlerdi ya hatırladımda şimdi...
Canım benim ya çocuklar kolay büyütülmüyor, helede çalışan anneler için gerçekden zor. Allah annelerin yardımcısı olsun.

Birde kızlar hani insan çok sevdiğinin başına birşey gelince, ondan al bana ver diye dua eder ya; bence yanlış yapılıyor.
Allah' ın hazinesi ikramı merhameti sınırlı mı ki haşa biz öyle diyoruz. Hem sevdiklerime hem kendimize iyilik isteyelim. Belki imkanlar ölçüsünde sadaka verebiliriz.

Bir kısa filmler var ya orada izlemişdim; çocuğu olmayan karı koca Allah' ım bi çocuk ver bize, nasıl olursa olsun diye dua ediyorlar, çocukları sakat oluyor. İşde kendi imtihanlarımızı kendimiz zorlaştırıyoruz farkında olmadan bazen. Sen istedin bakalım sabredebilecek misin şeklinde imtihanları oluyor, öyle dua ettikleri için. Sağlıklı sıhhatli isteselerdi Allah o şekilde verecekdi belkide. O diziden beri ben hep Allah' ın rahmeti sonsuz en güzel şekilde istiyorum isteklerimi...

Merhaba ablacım aslında giriyorum bakıyorum ama maşallah sayfalar okadar hızlı ilerliyorki inan takip edemiyorum :)

Cuma günü bitiyo program yani çok az kaldıııı inş bu programa da pazartesi başlıcam ablacım hem ozaman daha aktif olurum sayfada hatta şimdiden videolara frlan bakıyorum netten araştırıyorum
Ayy hemen gelmene sevindim kuzum ya. Ptesi burdasın inş çok güzel. Ben Tr de olucam haftaya kısmetse inş bebeğim ama arkadaşlarla kaynaşıksın sen zaten. Başlarsın gelincede inş beraberce devam ederiz.. Eee Jıll de ne gibi değişiklikler oldu anlatsana kuzum ?

karatay tipi beslenme çok mantikli bişey ama kadını görünce yapasim gelmiyor benim yaa kendine faydasi yok bence :)
Çok güldüm Betülüm yaa , eşimde hep der bu kadına hiç güvenmiyorum, doğru söylüyor gibi görünüyor, ama sanki bişeyler var millete yanlış birşeyler yaptırıyor gibi..birgün ortaya çıkacak.. Medyada bolca parlatılan kişiler genelde bir maksat uğruna şişirildiği için endişelerinde haklı eşim ama ne konuda yanlışa sevkediliyoruz bilemiycem şimdilik...

Kızlar Cuma günü uçuyoruz inşallah Vatanımıza :) bugün valizleri hazırlıycam anacıklarım, dün gece ütü yaptım, saçlarımı boyadım.. Betülcüğüm Allah razıı olsun kuzum, Sedacığım sende git demişdin sendende, hepinizdende kızlar karar vermemde yardımcı oldunuz, eşimde çok mutlu oldu bu kararıma.. Allah hayırlısıyla gidip hayırlarla karşılaşıp, hayırlısıyla dönmek nasip etsin inşallah :))

Kızlar Cuma günü uçuyoruz inşallah Vatanımıza :) bugün valizleri hazırlıycam anacıklarım, dün gece ütü yaptım, saçlarımı boyadım.. Betülcüğüm Allah razıı olsun kuzum, Sedacığım sende git demişdin sendende, hepinizdende kızlar karar vermemde yardımcı oldunuz, eşimde çok mutlu oldu bu kararıma.. Allah hayırlısıyla gidip hayırlarla karşılaşıp, hayırlısıyla dönmek nasip etsin inşallah :))
valla ne yalan söyleyim abla sevindim gitmene eminim ailen de çok sevinecek güzel haberlerini de bekliyoruz inşallah sağ salim hayirlisi ile gelip gitmeyi nasip etsin Rabbim

canım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah, yolunuz açık olsun, kayınvaldene de acil şifalar dilerim

Canım benim ya çocuklar kolay büyütülmüyor, helede çalışan anneler için gerçekden zor. Allah annelerin yardımcısı olsun.

Birde kızlar hani insan çok sevdiğinin başına birşey gelince, ondan al bana ver diye dua eder ya; bence yanlış yapılıyor.
Allah' ın hazinesi ikramı merhameti sınırlı mı ki haşa biz öyle diyoruz. Hem sevdiklerime hem kendimize iyilik isteyelim. Belki imkanlar ölçüsünde sadaka verebiliriz.

Bir kısa filmler var ya orada izlemişdim; çocuğu olmayan karı koca Allah' ım bi çocuk ver bize, nasıl olursa olsun diye dua ediyorlar, çocukları sakat oluyor. İşde kendi imtihanlarımızı kendimiz zorlaştırıyoruz farkında olmadan bazen. Sen istedin bakalım sabredebilecek misin şeklinde imtihanları oluyor, öyle dua ettikleri için. Sağlıklı sıhhatli isteselerdi Allah o şekilde verecekdi belkide. O diziden beri ben hep Allah' ın rahmeti sonsuz en güzel şekilde istiyorum isteklerimi...
çok doğru söylüyosun, duayı bile doğru,güzel ve hayırlısını isteyerek etmeliyiz.

X