- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
:) günaydin güzellik bu ne enerjigü-nay-dıııınnn sanada, ve de hayırlı günler....
Evet aynen öyle oluyor, allahtan çok sık hasta olmaz oğlum maşallahkiyamam yaa inşallah bir an önce geçer çocuğum yok ama canım gibi sevdiğim iki melek yeğenim var böyle çocuklar hasta falan olunca onlara değil keşke bana olsa diyo insanallahim şifa versin inşallah
karatay tipi beslenme çok mantikli bişey ama kadını görünce yapasim gelmiyor benim yaa kendine faydasi yok bence :)seda akgül kim? burda kk da birisimi, o muhtemelen karatay tipi beslenip leptin salgılamasını sağlamıştır,anladığım kadarıyla öyle
Kız yok anam sunucu varya googleden arat fotolardan tanırsınseda akgül kim? burda kk da birisimi, o muhtemelen karatay tipi beslenip leptin salgılamasını sağlamıştır,anladığım kadarıyla öyle
sorma müzik dinliyorumda havada güneşli içim bi neşe doldu :))):) günaydin güzellik bu ne enerji
masallah :) rabbim ne o günlerini hatırlatacak hastalıklar vermesin ne de o zamanı aratacak hastalık vermesin inşallahEvet aynen öyle oluyor, allahtan çok sık hasta olmaz oğlum maşallah2,5 yaşını geçiyordu emzirmeyi kestiğimde onun çok etkisi var, maşallah daha Bi kere antibiyotik almamıştır. Ama hasta olduğu dönemde allahım ondan al bana ver deyip dua ettiğimde aynı gecenin sabahı oğlumun aniden düzelip benim yataklara düşmemi de unutamam hiç. O zaman d bakır Silvan'dayız eşim görevde, ben oğlunla yalnız eve bakıcı geliyor, işten çıkıp eve gidiyorum yorgunluk üzerine birde çocukla uğraşmak off ne zor günlerdi ya hatırladımda şimdi...
heee tamam, tanımıyorumda geçen haberlerde denk gelmiştiKız yok anam sunucu varya googleden arat fotolardan tanırsın
ben yapabilsem çok istiyorum ama benim şekerim oynayıveriyo biraz düzensiz ondan güvenemiyorum kendimekaratay tipi beslenme çok mantikli bişey ama kadını görünce yapasim gelmiyor benim yaa kendine faydasi yok bence :)
allah bozmasin günün hep öyle geçsin :)sorma müzik dinliyorumda havada güneşli içim bi neşe doldu :)))
kitabında yazıyor ama ilk başlarda üç öğün yiyin sonra zaten vücut şekeri duzene sokar iki öğüne geçersiniz diyo ama sen çalışıyorsun üç öğün yapabilirsin benceben yapabilsem çok istiyorum ama benim şekerim oynayıveriyo biraz düzensiz ondan güvenemiyorum kendime
amin canım cümlemizin güzel geçsin inşallahallah bozmasin günün hep öyle geçsin :)
aslında 5 öğün yapıyorum,sabahaı 7:50de, öğleni 11:50 gibi yiyiyorum, akşamda evde yemek 7 yi buluyor arası çok uzun işyerinde yorulunca enerjim düşüyor bende ara öğün, yoğurt,süt,meyva ceviz gibi şeylerden yiyiyorum, sonra akşam yemeği yiyiyorum, akşam spordan sonra yine süt,yoğurt,meyva yiyiyorum kaslarıma enerji gitsin kaslarım erimesin diye derken 5 öğün oluveriyokitabında yazıyor ama ilk başlarda üç öğün yiyin sonra zaten vücut şekeri duzene sokar iki öğüne geçersiniz diyo ama sen çalışıyorsun üç öğün yapabilirsin bence
işte diyetisyenlere göre de bu şekilde yemek doğru :) amaaan ne doğru ne yanlış artık bilmiyorum ben insan kendi kendinin diyetisyeni olacakaslında 5 öğün yapıyorum,sabahaı 7:50de, öğleni 11:50 gibi yiyiyorum, akşamda evde yemek 7 yi buluyor arası çok uzun işyerinde yorulunca enerjim düşüyor bende ara öğün, yoğurt,süt,meyva ceviz gibi şeylerden yiyiyorum, sonra akşam yemeği yiyiyorum, akşam spordan sonra yine süt,yoğurt,meyva yiyiyorum kaslarıma enerji gitsin kaslarım erimesin diye derken 5 öğün oluveriyo
zaten diyetisyene gidiyorum canım,ondaki tek fark sabahla öğlen arasıda ara öğün var ama zaten vakit kalmıyo yemeye çaydı kahveydi arası kısa olduğu için yemiyorum benişte diyetisyenlere göre de bu şekilde yemek doğru :) amaaan ne doğru ne yanlış artık bilmiyorum ben insan kendi kendinin diyetisyeni olacak
sorma yaa akşama kadar çok güzel gidiyorum akşam eşim gelince öyle bi yiyor ki insanın cidden canı çekiyor ben hiç yemek düşkünü değildim önceden aklıma bile gelmezdi evlendikten sonra hep onun yüzünden kilo aldım hıhzaten diyetisyene gidiyorum canım,ondaki tek fark sabahla öğlen arasıda ara öğün var ama zaten vakit kalmıyo yemeye çaydı kahveydi arası kısa olduğu için yemiyorum ben
bide diyetisyen desede demesede böyle yemeye vücut zorluyo beni çünkü öğlenle akşam arası 6-7 saati buluyor ve enerjim düşüyor,akşamdan önce ara öğünümü güzel yaparsam akşam yemeğine acıkmıyorum bile,bide az yiyip hemen de spora koşarsam günü güzel kapatıyorum ama çoğu zaman evdekilere uyup yiyesim olmasada hapur hupur götürüyorumyemeyince eksiklik hissediyorum
aha aha aha aynı işte, banada noluyosa sofrada bi iştah geliyo sorma, sofra kurulmasa aramam gibime geliyo ama bi bakıyorum oturmuşum götürmüşüm lap lupsorma yaa akşama kadar çok güzel gidiyorum akşam eşim gelince öyle bi yiyor ki insanın cidden canı çekiyor ben hiç yemek düşkünü değildim önceden aklıma bile gelmezdi evlendikten sonra hep onun yüzünden kilo aldım hıh
hımmm ben yapabılırım bunu zorlanmam sabah ac karnına turk kahvesı aksamda hafıf bısıler kolaymıss =)Kızlar bu arada şu Seda Akgül varya sonucu önceden ne kadar kiloluydu 25 kilo vermiş 6 ayda. Okudum şimdi internetten sabahları aç karnına Türk kahvesi içmiş sonrasında Bi tost, 5-5,5 saat aç kalmış akşam da hafif bişeyler yemiş. Sanırım biz de baya baya aç kalmadan veremicez kiloları en azından ben, bazı bünyeler böyle oluyor ne yazık ki... Ha bu arda vitamin desteği de almış
Ben de içtim şimdi Bi kahve aç karnına