Insanity Max30 günlüğüm

kiyamam yaa inşallah bir an önce geçer çocuğum yok ama canım gibi sevdiğim iki melek yeğenim var böyle çocuklar hasta falan olunca onlara değil keşke bana olsa diyo insan allahim şifa versin inşallah
Evet aynen öyle oluyor, allahtan çok sık hasta olmaz oğlum maşallah 2,5 yaşını geçiyordu emzirmeyi kestiğimde onun çok etkisi var, maşallah daha Bi kere antibiyotik almamıştır. Ama hasta olduğu dönemde allahım ondan al bana ver deyip dua ettiğimde aynı gecenin sabahı oğlumun aniden düzelip benim yataklara düşmemi de unutamam hiç. O zaman d bakır Silvan'dayız eşim görevde, ben oğlunla yalnız eve bakıcı geliyor, işten çıkıp eve gidiyorum yorgunluk üzerine birde çocukla uğraşmak off ne zor günlerdi ya hatırladımda şimdi...

masallah :) rabbim ne o günlerini hatırlatacak hastalıklar vermesin ne de o zamanı aratacak hastalık vermesin inşallah

kitabında yazıyor ama ilk başlarda üç öğün yiyin sonra zaten vücut şekeri duzene sokar iki öğüne geçersiniz diyo ama sen çalışıyorsun üç öğün yapabilirsin bence
aslında 5 öğün yapıyorum,sabahaı 7:50de, öğleni 11:50 gibi yiyiyorum, akşamda evde yemek 7 yi buluyor arası çok uzun işyerinde yorulunca enerjim düşüyor bende ara öğün, yoğurt,süt,meyva ceviz gibi şeylerden yiyiyorum, sonra akşam yemeği yiyiyorum, akşam spordan sonra yine süt,yoğurt,meyva yiyiyorum kaslarıma enerji gitsin kaslarım erimesin diye derken 5 öğün oluveriyo

işte diyetisyenlere göre de bu şekilde yemek doğru :) amaaan ne doğru ne yanlış artık bilmiyorum ben insan kendi kendinin diyetisyeni olacak

işte diyetisyenlere göre de bu şekilde yemek doğru :) amaaan ne doğru ne yanlış artık bilmiyorum ben insan kendi kendinin diyetisyeni olacak
zaten diyetisyene gidiyorum canım,ondaki tek fark sabahla öğlen arasıda ara öğün var ama zaten vakit kalmıyo yemeye çaydı kahveydi arası kısa olduğu için yemiyorum ben

bide diyetisyen desede demesede böyle yemeye vücut zorluyo beni çünkü öğlenle akşam arası 6-7 saati buluyor ve enerjim düşüyor,akşamdan önce ara öğünümü güzel yaparsam akşam yemeğine acıkmıyorum bile,bide az yiyip hemen de spora koşarsam günü güzel kapatıyorum ama çoğu zaman evdekilere uyup yiyesim olmasada hapur hupur götürüyorum yemeyince eksiklik hissediyorum

sorma yaa akşama kadar çok güzel gidiyorum akşam eşim gelince öyle bi yiyor ki insanın cidden canı çekiyor ben hiç yemek düşkünü değildim önceden aklıma bile gelmezdi evlendikten sonra hep onun yüzünden kilo aldım hıh

aha aha aha aynı işte, banada noluyosa sofrada bi iştah geliyo sorma, sofra kurulmasa aramam gibime geliyo ama bi bakıyorum oturmuşum götürmüşüm lap lup
bide oğlum okuldan gelince aç kalmasın diye poğaça kek yapıyorum ondan çok ben yiyiyorum, o alışmış şu sütle yenen çikolatalı toplara, yaptıklarımı ye diyorum yok illa onu yiycek bende kalmasın diye akşam çay yaparsam onun yanında bazen ufak ufak kaçırıyorum.

En gen
hımmm ben yapabılırım bunu zorlanmam sabah ac karnına turk kahvesı aksamda hafıf bısıler kolaymıss =)

Hayırlı günler canlarıımm
Şöyle bı okuyum dedim yazdıklarınızı bir iki sayfa sonra gözlerim şeyla oldu. Bırakdım birazdan okuycam inş.
Sedacığım geçmiş olsun canımm.Analar boşuna kıymetli değil tatlım.
Kızlar geç yatmışdım , yeni kalktım yani bi yarım saat oluyor. Birazdan görüşürüz tatlılarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…