Insanity Max30 günlüğüm

yahu tartıda gene bı kac gram yukselmısım adetle alakası varmıdır yoksa ben bogazımı bıraz bıraktım dıyemı :KK50:
Eğer sen ideal kilona ulaştıktan sonra zayıfladım Nasıl olsa mantığıyla yersen eskisinden de beter olursun...
Bence beslenme yaşam biçimi haline getirilmeli, yapılacak şeyler artık herkes tarafından ezberlendi, ikide bit söyleyeme gerek yok
Bence beslenmeni Bi kez daha gözden geçir haftada 4 kilo vereceğine ayda 2 ver kalıc olsun :KK66:

Nasıl gidiyor kızlar? Artık bünyeniz ne güzel alışmıştır. Ben bahaneler buldum bi türlü başlayamadım :KK43:
Ama yarından itibaren buralarda olacağım. Bugün havuza gideceğim bugün başlayamam ama yarın başlayacağım. Biraz geçmişinizi okuyayım deneyimlerinizden faydalanayım.
Bu arada kilo verme yarışı için başlık açtım katılmak isteyen olursa linki vereyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-kilo-verme-yarismasi.911037/#post-45515044

Eğer sen ideal kilona ulaştıktan sonra zayıfladım Nasıl olsa mantığıyla yersen eskisinden de beter olursun...
Bence beslenme yaşam biçimi haline getirilmeli, yapılacak şeyler artık herkes tarafından ezberlendi, ikide bit söyleyeme gerek yok
Bence beslenmeni Bi kez daha gözden geçir haftada 4 kilo vereceğine ayda 2 ver kalıc olsun :KK66:
uuu çok sert o_Olaflarıyla dövdü bizi:KK47: :KK57::KK70:

günaydin güzel hatunlar :) yılda bir kez hatırlanip diğer günlerden hiç bir farklıni yaşayamadığımiz kadınlar günümuz kutlu olsun... umarım ki bugün bir kadın daha hayatını kaybetmesin, bir kadın daha dayak yemesin, bir kadın daha tacize tecavüze uğramasin... Allah hepimizi şeytanlaşmis insanlardan korusun.. amin

günaydin güzel hatunlar :) yılda bir kez hatırlanip diğer günlerden hiç bir farklıni yaşayamadığımiz kadınlar günümuz kutlu olsun... umarım ki bugün bir kadın daha hayatını kaybetmesin, bir kadın daha dayak yemesin, bir kadın daha tacize tecavüze uğramasin... Allah hepimizi şeytanlaşmis insanlardan korusun.. amin
amin canım teşekkürler seninde kadınlar günün kutlu olsun

yok şekerım benım bebıs olmadan once 60 dan yukarı cıkamıyordum okadar yedıgım halde belkı kızcaksınız ama ben ooo yıyorum yıyorum kılo alamıyorum dıyenlerdenım :KK70: 55 60 gezıyordum
yok kız neden kizayim inşallah eski hallerine dönersin. senin kilo vermenin kolay olması birazda bu yüzden işte genetiginde yokmus önceden sadece alışkanlık degistirme yeter sana bu arada arada tartı oynamalari normaldir gün içinde bazen yediğimiz şey az bile olsa su tutabilir örnek turşu, leblebi, beyaz un, pirinç gibi o yüzden haftalık ölçümleri baz al günlük sadece rakamı gör yeter fazla takma, bide yediğimiz bazı şeylerin atılması da uzun sürer wc olayı yani :KK66: takma kafanı yoluna bak güzel gidiyorsun kiloları verelim de önce zaten ne yemeliyiz ne yememeliyiz biliyoruz bu yolda herşey mübah :KK70: yeterki sagligini bozacak şekilde gitme

uuu çok sert o_Olaflarıyla dövdü bizi:KK47: :KK57::KK70:
Yok ya kızmaktan değil, benimde başıma geldi daha önce ondan dedim. Bir dönem stresten dolayı istemsiz kilo verdim baya Bi yani, sonra stres atlatıp normale dönünce yeme de normalde döndü ben hopp 6 ay içinde fazlasıyla geri aldım. Nasıl oldu ne Zaman aldım anlamadım bile

Bu arada kızlar hepimizin Kadınlar günü kutlu olsun..:KK200:

Tüm dünyada kadınların daha değer gördüğü, kıymetinin daha çok bilindiği ve hakettiği özgür bağımsız günlerin en yakın Zaman'da gelmesi dileğimle yazıyorum... Kadın cinayetlerinin son bulması, ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü günlerin tez vakitte geçmesi temennim:KK15:

:21::21::21:kızlar dün ilk günü yaptım bu adam delirmiş resmen yaa o kadar hızlı yapıyo ki haraketlrin nasıl okduğunu beynim algılayamadı yaa ama genede yaptımm shauna t ye uyarak ama malesef diğerlerini indiremedim bunu telden internet paketimi bitirme pahasına indirdim ve bitti internetimm eşimden kullanıyorummm ama çok iyiydi yaaa:21:

:21::21::21:kızlar dün ilk günü yaptım bu adam delirmiş resmen yaa o kadar hızlı yapıyo ki haraketlrin nasıl okduğunu beynim algılayamadı yaa ama genede yaptımm shauna t ye uyarak ama malesef diğerlerini indiremedim bunu telden internet paketimi bitirme pahasına indirdim ve bitti internetimm eşimden kullanıyorummm ama çok iyiydi yaaa:21:
hoşgeldin :) bi internet kafe den falan indirmek lazım yaa benim de ikinci ay videolari yok henüz

X