- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
misafir agirlanmak güzel bişey tabi yeterki aynı değeri görebilesin gittiğinde onlara el üstünde tutulasin sonra öyle misafir baş göz üstüne ama tam aksi olsa o misafir ağırlama işkence oluramin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
misafir agirlanmak güzel bişey tabi yeterki aynı değeri görebilesin gittiğinde onlara el üstünde tutulasin sonra öyle misafir baş göz üstüne ama tam aksi olsa o misafir ağırlama işkence oluramin inşallah canım
kız fırsat mı kalıyo gitmeyemisafir agirlanmak güzel bişey tabi yeterki aynı değeri görebilesin gittiğinde onlara el üstünde tutulasin sonra öyle misafir baş göz üstüne ama tam aksi olsa o misafir ağırlama işkence olur
kıyamam yaakız fırsat mı kalıyo gitmeye
Ayy Begümm tatlım ya , kız sormadan çat kapı yapıyorlar anlaşılan. Uff kafa dinle accık bebeğim ya kabul etme biraz..kız fırsat mı kalıyo gitmeye
yoo çatkapı değil hafta sonu biz geliyoz diyolar nediyim ki, bide bana değil eşime diyolar sanki işleri yemekleri o yapıyoAyy Begümm tatlım ya , kız sormadan çat kapı yapıyorlar anlaşılan. Uff kafa dinle accık bebeğim ya kabul etme biraz..
senin ailen falan akrabalarin geldiği zaman eşin de güzel saygılı davranıyor mu pekiyoo çatkapı değil hafta sonu biz geliyoz diyolar nediyim ki, bide bana değil eşime diyolar sanki işleri yemekleri o yapıyo
Accık dırdır etmezsen bu erkek milleti anlamaz halinden kuzum, tatlı tatlı hayıflan kız azcık anam sende rol kes biraz, oram eğrıyo buram ağrıyoo yapp.. Kıymetini bilsin accık be yaa :)yoo çatkapı değil hafta sonu biz geliyoz diyolar nediyim ki, bide bana değil eşime diyolar sanki işleri yemekleri o yapıyo
davranır hakkını yiyemem,kendikiler geldiğinden midir nedir eziklik yaşıyo herhal söyle gelsinler kalsınlar der hep oda bişey sonuçta demi öyle öyle gönlümü alıyo iştesenin ailen falan akrabalarin geldiği zaman eşin de güzel saygılı davranıyor mu peki
ahh be yaa olmuyo öyle canım geçim olsun dersen katlanıyosun öyle alıştık alıştırdık galiba öylede gidiyoAccık dırdır etmezsen bu erkek milleti anlamaz halinden kuzum, tatlı tatlı hayıflan kız azcık anam sende rol kes biraz, oram eğrıyo buram ağrıyoo yapp.. Kıymetini bilsin accık be yaa :)
dikkat et canım sakatlama kendini,kolay gelsin sanaAchh anamm belim ağrıdı kızlar yaw, mutfak topla, ev süpür derken.. Yeşil çayımı aldım bi dinlenem accık.. Sonrada spora geçiim diyorum bakem..
Sağol bebeğim, sakatlanmaktan çok korkuyorum ya, o yüzden herkes kendini kontrolde dikkatli olsun canlarım. Adamlar ne kadar yüksek sıçrıyorlar ya programda, ben hafif sıçrıyorum arada gaza geldiğim oluyor ama bir iki denemede normale dönüyorum. Eşimde onlar gibi zıplayamıyosun diyor bana ya :) he zıplayımda, yerden topla beni artık diyorum gülüyor...kontrollü gitmek şart anacıklarım.dikkat et canım sakatlama kendini,kolay gelsin sana
Evet ya arada bende gaza geliyorum ama o arada nefes almayı unutuyorum esimde bayilacan yapma diyo artık ortaya karışık birşeyler yapiyorumSağol bebeğim, sakatlanmaktan çok korkuyorum ya, o yüzden herkes kendini kontrolde dikkatli olsun canlarım. Adamlar ne kadar yüksek sıçrıyorlar ya programda, ben hafif sıçrıyorum arada gaza geldiğim oluyor ama bir iki denemede normale dönüyorum. Eşimde onlar gibi zıplayamıyosun diyor bana ya :) he zıplayımda, yerden topla beni artık diyorum gülüyor...kontrollü gitmek şart anacıklarım.
valla ben bana yetıcek kadar beslenıyourum aç f-alanda kalmıyorum bana gore normal benım beslenmem sadece ekmek ve tatlıyı kestım okdr herseyı yıyorum ama az yıyorum hepsı bu ayrı-ca 4 kılo verdysemde odemdenn gıtmıstrEğer sen ideal kilona ulaştıktan sonra zayıfladım Nasıl olsa mantığıyla yersen eskisinden de beter olursun...
Bence beslenme yaşam biçimi haline getirilmeli, yapılacak şeyler artık herkes tarafından ezberlendi, ikide bit söyleyeme gerek yok
Bence beslenmeni Bi kez daha gözden geçir haftada 4 kilo vereceğine ayda 2 ver kalıc olsun
hasarmıı bılmıyordu-m :/aaa regl ağrın varsa başlama kalıcı hasarlar bırakırsın Allah muhafaza , az daha sabret
kız yok yaa herkes aynı seyı soyluyor ben kendımı ac bırakmıyorum kı sadece ekmegı ve tatlıyı kestım herseyden yıyorum az yıyorum ac kalmıyorum doyuyorum zayıflıcam dıede olmıcem heralde =)yok kız neden kizayim inşallah eski hallerine dönersin. senin kilo vermenin kolay olması birazda bu yüzden işte genetiginde yokmus önceden sadece alışkanlık degistirme yeter sana bu arada arada tartı oynamalari normaldir gün içinde bazen yediğimiz şey az bile olsa su tutabilir örnek turşu, leblebi, beyaz un, pirinç gibi o yüzden haftalık ölçümleri baz al günlük sadece rakamı gör yeter fazla takma, bide yediğimiz bazı şeylerin atılması da uzun sürer wc olayı yani takma kafanı yoluna bak güzel gidiyorsun kiloları verelim de önce zaten ne yemeliyiz ne yememeliyiz biliyoruz bu yolda herşey mübah yeterki sagligini bozacak şekilde gitme
boşver sen milleti kendini bildikten sonra ne kadar yedin ne yedin kime ne :) tartıda bende de çok dalgalanma oluyor onu da takma haftalık takip yapkız yok yaa herkes aynı seyı soyluyor ben kendımı ac bırakmıyorum kı sadece ekmegı ve tatlıyı kestım herseyden yıyorum az yıyorum ac kalmıyorum doyuyorum zayıflıcam dıede olmıcem heralde =)
bak şimdi telefonu kapmıyımda napım bınanın elektırıgını onlar kontrol edıyor aıdatları falan onlar alıyor elektgı odememısler bende sabah 10dan berı elektrksızım sınır oldum daha yenı geldı elektrk sporumuda yapamadım dahaKız Çilek ne haltlar karıştırıyosun hiç ses soluk yok, telefonunu kapıp komşuna falan sataşmıyon değil mi