Insanity Max30 günlüğüm

Görümceler korksun sizden artık kuzum :)) isterse yarışabilsin bakem bundan gayrii...

Ahh Betülüm ya nasıl yapcaz bunu başarmalıyız, hergün hemster gibi koşturuyoz, sincap gibi zıpzıp zıplıyoruz kız, bu uğraşlarımızı boşa çıkaramayız demi, mecbur öğrenicez kilo korumayı.
Ben kilo verme zamanlarında tartı üstünden hiç inmiyorum da, ama verdikden sonra unutuyor ancak göbek almış başını gitmiş, kemer son deliğe dayanmış vaziyetteyken tartılmak aklıma geliyordu. Artık bunu değiştirip hergün tartılıp kontrolü elde tutmak lazım bebeğim demi ... Allah yardımcımız olsun ..

Haketmiş o komşu da sen genede büyütme kuzum, sakin kalmaya çalış tatlım...

Çilekciğim kız bişey merak ettim, " kaptım telefonu indim aşağıya " demişsin, senin telefonun bilmediğim bi özelliği mi var kız bu kadar güven vermiş sana merak ettim silah milah mı oluyor bir tuşa basınca

kilo korumak vermekten zormuş kilo verenlerin yalancısiyim valla hergün olmasa da haftalık takip şart korumada birde ciddi anlamda sağlık beslenmek lazım he kültür olarak hamurişi vazgeçilmezimiz onu da 1.5 gün kuralına uyacağız işte hemen depo olmuyor vücuda giren 1.5gün içinde kurtarma şansımiz var daha hafif yemeyi bilmeliyiz

Aynen kuzum korumak daha da zor, sürekli dikkat etmek lazım, tartılarla ömür boyu bitişik yaşıycaz kaçış yok demek ki..

yani malesef ki vücut kilo almaya musait olunca tartı yanımızda çanta gibi bir ihtiyaç oluyor malesef yiyip yiyip almasak ne olurdu sanki ben mutfağın önünden geçerken üç beş kilo alıp geçiyorum
Al benden de o kadar kıı, değişmeliyiz ama anamm. senin burcun ne Betülüm? Benim Akrep

Geldimgeldim,1 yatili misafir daha geldi ama o gelmeden yaptim ama 16 dk dayanabildim,ben ziplayamiyorum ya
Kuzum niye zıplıyorsun zaten, kolay yapana uysana o zıplamıyor.. 16 dk çok iyi süpersin. Yapmış kabul ediyorum seni. Yarın 2. Güne devam kuzum.

Ayy kı ne çok misafirin geliyor Allah yardımcın olsun tatlım bide çalışan insansın.

yani malesef ki vücut kilo almaya musait olunca tartı yanımızda çanta gibi bir ihtiyaç oluyor malesef yiyip yiyip almasak ne olurdu sanki ben mutfağın önünden geçerken üç beş kilo alıp geçiyorum
tutcan bogazını gardaşş olmaz baska turlu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…