Insanity Max30 günlüğüm

Türkiye'de nereye geleceksiniz, benim kız kardeşim de Almanya inglosdan da

çok çok geçmiş olsun abla allah acil şifalar versin. gelirsen nekadar kalacaksin ki hiç bişey olmaz almazsin hiç merak etme o kadar kas yaptın onlar yakar hiç merak etme yeterki hamur işine gömulme

çok çok geçmiş olsun abla allah acil şifalar versin. gelirsen nekadar kalacaksin ki hiç bişey olmaz almazsin hiç merak etme o kadar kas yaptın onlar yakar hiç merak etme yeterki hamur işine gömulme
Ahhhh o hamur işeri yokmu, annem akşama gözleme yaptı incecik açmıştı ıspanaklı tereyağlı falan eşim tam 20 tane yedi gıcık ben 3(

işte şimdi daha da sevindim

ki spor sonrası oturup dizi seyrettim, hiçbir şey yapmadan spor yapmışım gibi yağ yakımı oldu. günlük aktiviteleri düşününce bence gün içerisinde iyi bir yağ yakımı oluyordur. o yüzden diyetle desteklendiğinde yağ yakımı baya iyi oluyor demek ki..

kesinlikle katılıyorum öyle bi saatim olsa sanırım çıkarmazdim bilegimden hemen araştırmaya baslayim nerden bulabilirim acaba

Şimdi kaçsınki?
Ay yeme ya kilo zıkkımı zor verilip kolay alınıyor, o kadar aç durursun gram gider akşam biraz kaçırırsın sabah hemen artı çıkar
Aynen ya. Şimdi 76.100 geldim sabah, ama regl şişliği var çok. TR yeye gidince yemeden dur olmuyor insancıllar hazırlıyor yemesen olmuyor zaten en fazla ekmek yemem heralde.. Bakalım ya iki ayağım bir pabuca girecek bu hafta işler, hazırlık derken hayırlısı kuzım .

İstanbulun neresine ğı bende istanbuldayım gel kahve İçek
Bakırköy bahçelievler o civar canısı, ahh kuzum fazla kalamadığımızdan öyle bir yoğun geçiyor ki Tr de günler bide hastane falan işlerimiz olacak gidince kayınvalidemi dr a falan gösteririz. Keşke mümkün olsaydı ne güzel olurdu... Sen nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…