Insanity Max30 günlüğüm

ki spor sonrası oturup dizi seyrettim, hiçbir şey yapmadan spor yapmışım gibi yağ yakımı oldu. günlük aktiviteleri düşününce bence gün içerisinde iyi bir yağ yakımı oluyordur. o yüzden diyetle desteklendiğinde yağ yakımı baya iyi oluyor demek ki..
İlk msjını okumadım daha anaa merak ettim bi bulayım msjı :)

Kızlar içim sıkılıyor yaaa... Hemen yazsam mı yazmasam mı bilemedim.
Kayınvalidem biraz rahatsız gibi ağır değil hafif Nisanda gideriz Türkiye ye diyorduk. Eşim şimdi tutturdu ayın 10 una gidelim diyor. İşle ilgili bisürü işim var yetiştiremem dedim, erteletirim ben orasını kafaya takma diyor. Tamda 2. Aya başlıyacağım gün. Böyle ani planlardan hiç hoşlanmıyorum yaa... Bakalım daha yüzde yüz değil ama büyük ihtimalle önümüzdeki hafta TR DE olucaz inş. Orada netten gene baglanırım arada yazarım kızlar ama evdeki gibi olmaz. Benimde tabii ne diyet düzeni ne spor düzenim kalmayacak off.. Dua alıcaz o tek sevindirici taraf tabi. Sırf annesinin morali için gidiyor eşim, çok seviyor annesini, bende seviyorum gerçi çok iyidir kayınvalidem annem gibidir de böyle ani olunca panik oldum işde birden...
Cok gecmis olsun,Allah acil sifalar versin

Bakırköy bahçelievler o civar canısı, ahh kuzum fazla kalamadığımızdan öyle bir yoğun geçiyor ki Tr de günler bide hastane falan işlerimiz olacak gidince kayınvalidemi dr a falan gösteririz. Keşke mümkün olsaydı ne güzel olurdu... Sen nerelerdesin?
Gaziosmanpaşa ama dediğin yerlere tek vesaire

image.png

Kızlar 1. Sayfamızda ve burada çalışma günlüğümüzü ekledim, bir haftayı doldurup 2. Haftaya geçtiniz bile..:nazar::KK200:

gerçekten zor bir program ben en son perşembe akşamı yapmıştım, baldırlarımdaki ağrı daha bugün geçti, ara vermeseydim ne halde olurdum bilmiyorum
ara vermemiş olsan daha çabuk geçerdi galiba bende öyle olmuştu ama pazar günü dinlenme günü yaramadi sanki bugün yoruldum sabahtan akşama kadar badana yapmış gibiyim:-)

ara vermemiş olsan daha çabuk geçerdi galiba bende öyle olmuştu ama pazar günü dinlenme günü yaramadi sanki bugün yoruldum sabahtan akşama kadar badana yapmış gibiyim:-)
mecbur verdim canım k.valde,k.peder geldiler yatılı artık bugün en baştan başlıyorum,inşallah....
ara verince kaslar hemen tembelleşiyo gerçekten :mad:

X