Insanity Max30 günlüğüm

iyi akşamlar kızlar !

ikinci haftanın ilk çalışması cardio challenge'ı an itibariyle bitirdim.
bazı araları nefeslenebilmek için uzun tuttuğumdan 40 dk sürdü sporum. 40 dk'da 260 kalori 10.8 gr. yağ yakımı oldu.

bugün saat 10'a kadar saati kullanmaya devam edeceğim. spor sırasında ve sonrasında toplamda 2 saatlik kalori ve yağ yakımı sonucunu da iletirim.. :)

Kuzum bak, sınav stresin var ve başka şeylere uzun süre ayırmak seni vicdanen rahatsız ediyor. 30 dk max30 unu yap arkasınada şı süpermen hareketlerinden yap, yeter inan ki ya tatlım öyle saatlerce tepinmeye gerek yok. Hemen bir ayda tüm yüklerimizden kurtulamayız ki. Hiç spor yapmadan sadece diyetle verenler var düşün. Seninki sadece psikolojik tatlım. Normalde hiçbirşey yapmana gerek yok fazladan. Sedanın dediği gibi çok çok istiyorsan o zaman iki güne bir yarım saat yürü. Hem açıkhava insana iyi geliyor. Hiç bişey yapmasanda Max30 inan yeter sana. Buna kendini ikna etmelisin tatlım.

Ayy evet merak ediyoruz bakalım sonrasında ne kadar devam edecek kalori yakımı...

Bu kadar çabuk pes etme bende en çok 20 dkya kadar dayanabilion um ondan snra biraz kolay olanı biraz normal bitiriyorum işte

Bu kadar çabuk pes etme bende en çok 20 dkya kadar dayanabilion um ondan snra biraz kolay olanı biraz normal bitiriyorum işte
İnanmayın kızlar herkül çilek bu hatun arka arkaya iki program yapacak kapasite, haftada 4 kilo verecek azim var hatunda Maşallah Barekallah

Kızlar içim sıkılıyor yaaa... Hemen yazsam mı yazmasam mı bilemedim.
Kayınvalidem biraz rahatsız gibi ağır değil hafif Nisanda gideriz Türkiye ye diyorduk. Eşim şimdi tutturdu ayın 10 una gidelim diyor. İşle ilgili bisürü işim var yetiştiremem dedim, erteletirim ben orasını kafaya takma diyor. Tamda 2. Aya başlıyacağım gün. Böyle ani planlardan hiç hoşlanmıyorum yaa... Bakalım daha yüzde yüz değil ama büyük ihtimalle önümüzdeki hafta TR DE olucaz inş. Orada netten gene baglanırım arada yazarım kızlar ama evdeki gibi olmaz. Benimde tabii ne diyet düzeni ne spor düzenim kalmayacak off.. Dua alıcaz o tek sevindirici taraf tabi. Sırf annesinin morali için gidiyor eşim, çok seviyor annesini, bende seviyorum gerçi çok iyidir kayınvalidem annem gibidir de böyle ani olunca panik oldum işde birden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…