- 25 Kasım 2013
- 107
- 213
Kuzum bak, sınav stresin var ve başka şeylere uzun süre ayırmak seni vicdanen rahatsız ediyor. 30 dk max30 unu yap arkasınada şı süpermen hareketlerinden yap, yeter inan ki ya tatlım öyle saatlerce tepinmeye gerek yok. Hemen bir ayda tüm yüklerimizden kurtulamayız ki. Hiç spor yapmadan sadece diyetle verenler var düşün. Seninki sadece psikolojik tatlım. Normalde hiçbirşey yapmana gerek yok fazladan. Sedanın dediği gibi çok çok istiyorsan o zaman iki güne bir yarım saat yürü. Hem açıkhava insana iyi geliyor. Hiç bişey yapmasanda Max30 inan yeter sana. Buna kendini ikna etmelisin tatlım.valla bilmiyorum ne eklemem lazım ama artık iskeletimi rahatlatmak istiyorum bir damacana suyu kapıdan mutfağa taşıyamazken iskeletim o yükü hergün taşıyor sporu bıraktığım an zaten fıtık aziyo bacaklar uyuşuyo bazen tutulup kalıyorum doktor kilo alma dediginde 56 kiloydumbirde hamile kalmamam lazım böyleyken sirt kaslarim kuvvetli olması lazım ama şimdilik şu sınav tüm beynimi oyalıyor vicdan azabi çekiyorum fazladan başka şeylere yönelince
Ayy evet merak ediyoruz bakalım sonrasında ne kadar devam edecek kalori yakımı...iyi akşamlar kızlar !
ikinci haftanın ilk çalışması cardio challenge'ı an itibariyle bitirdim.
bazı araları nefeslenebilmek için uzun tuttuğumdan 40 dk sürdü sporum. 40 dk'da 260 kalori 10.8 gr. yağ yakımı oldu.
bugün saat 10'a kadar saati kullanmaya devam edeceğim. spor sırasında ve sonrasında toplamda 2 saatlik kalori ve yağ yakımı sonucunu da iletirim.. :)
Der der yeter ki azimle devam edecekdin tatlışım ...günlük on km lik yürüyüşlere bana misin demedi benim vücut
P90x geçerim diye düşünüyorum :)Kızlar max bitince hangi programa geçmeyi düşünüyorsunuz, daha çok var ama merak ettim ha birde tabi nasip olur da o güne çıkarsak...
Hadi Yaaa niye bu kadar zor kilo veriyoruz acaba biz, ben baktırdım herşeyime kilo Vermeme engel hiç birşey yok . İnsülin direnci, tsh, böbrek üstü bezleri vs hepsi.. Sen de baktırdın mı?günlük on km lik yürüyüşlere bana misin demedi benim vücut
Bu kadar çabuk pes etme bende en çok 20 dkya kadar dayanabilion um ondan snra biraz kolay olanı biraz normal bitiriyorum iştevalla kızlar insanty max30 bir deneyim dedim
ilk 6 dk ya kadar dayanabildim
benim bünye bunu kaldırmaz anam.
ben ipimi atlamaya devam edeyim
haftada 3 günde birer saatlik yürüyüş yaparsam ne mutlu bana
size kolay gelsin canlar
Dur bende öyle yapayım yarın taktıktan sonra çıkarmım ne kadar yakacakAyy evet merak ediyoruz bakalım sonrasında ne kadar devam edecek kalori yakımı...
Deniycem :)Zor kuzum bu hareket bende zorlanıyorum ama çok etkili bir hareket sende ekle sona ..
Sen ye ye bide niye veremiyorum de, kilo almadığına şükret kızzHadi Yaaa niye bu kadar zor kilo veriyoruz acaba biz, ben baktırdım herşeyime kilo Vermeme engel hiç birşey yok . İnsülin direnci, tsh, böbrek üstü bezleri vs hepsi.. Sen de baktırdın mı?
Öyleyiz canım hızlılar kulübü burası, yaptığımız programdan da belli değil mi canısı, gel kız katıl burdan eglencelisini bulamazsın şekerimbu arada ne kadar hızlısınız kızlar yaaaaa
vallahi yetişemiyorum hızınıza
İnanmayın kızlar herkül çilek bu hatun arka arkaya iki program yapacak kapasite, haftada 4 kilo verecek azim var hatunda Maşallah BarekallahBu kadar çabuk pes etme bende en çok 20 dkya kadar dayanabilion um ondan snra biraz kolay olanı biraz normal bitiriyorum işte
Ayy he kız doğru diyon hahaaa ye ye kekleri pastaları çikolataları, bugün lafı da geçti hatta dedik annemle yaptığım halde böyleyim ya yapmasam Nasıl olurdu diyeSen ye ye bide niye veremiyorum de, kilo almadığına şükret kızz
Yahu dur kadına destek çıkmaya çalışıyorum ben hepsini yapıyorum desem üstüne gene yapıyorum desem olurmu hiçİnanmayın kızlar herkül çilek bu hatun arka arkaya iki program yapacak kapasite, haftada 4 kilo verecek azim var hatunda Maşallah Barekallah
KatılıyorumSen ye ye bide niye veremiyorum de, kilo almadığına şükret kızz
Banamı diyon gı:)))İnanmayın kızlar herkül çilek bu hatun arka arkaya iki program yapacak kapasite, haftada 4 kilo verecek azim var hatunda Maşallah Barekallah
Kız sen beni çok güldürüyosun son günlerde haa şekerimmYahu dur kadına destek çıkmaya çalışıyorum ben hepsini yapıyorum desem üstüne gene yapıyorum desem olurmu hiç
Herkülün diğeride sensin canımcıım, iki herkül var topiğimizdeBanamı diyon gı:)))