- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Gidicek inş er yada geccBebişim dönüş yolunda yazıyorum, Ayy sohbetten geride kaldım ya çatladım şimdi.. Benimde iki sezeryan var bakalım ne zaman gidecek bu göbekler
Evet kuzum ya Maşallaho değil de topik hakkaten çok içten bizim allah bozmasin masallah çok eğlenceli :)
pes etmek yok sen bi regl olmaya başla göreceksin çok hızlı gidecek ama o zamana kadar yediklerine de dikkat et ki yaptığın spora yazık olmasınBebişim dönüş yolunda yazıyorum, Ayy sohbetten geride kaldım ya çatladım şimdi.. Benimde iki sezeryan var bakalım ne zaman gidecek bu göbekler
Kızlar ilk sayfaya bi anlatım eklemek şart oldu.. Herkese tek tek anlatmak hem zor oluyor hemde yeni gelen arkadaşlar öyle zorlanmaz, müsait bir zamanda yapmaya çalışıcam inş.gel şekerim gel hoşgeldin eski gönderilerde yaklaşık bi on kez anlatılmıştir bakabilir misin lütfen canım tel den yazınca zor oluyor burda spor yapıyoruz hemde bagira bagira acı çeke çeke
Okadar kötü değil :) benim 1.63.65 gibi bişi :)1.58-59arası
Doğru söylüyorsun Can'ım öğün aralarını 4 saat yapmak istiyorum Bi kaç gün güzel gidiyordum akşam 6 den sonra yemiyordum çok güzel gitmeye başlamıştı, annemler gelince yine başa döndükpes etmek yok sen bi regl olmaya başla göreceksin çok hızlı gidecek ama o zamana kadar yediklerine de dikkat et ki yaptığın spora yazık olmasın
Kizlar bende diyetle 68 den 58 e dustum ama spor yapamadigim icin incelemedim.
Bu programdan bende yapayim.ama nasil yapacagim videolari mi var. İlk sayfayi okudum anlamadim
Daha ince squat programi yaptim 100 e kadar ciktim.yavas yavas. Arada da leslie yaptim ama yine duzenli olmadi. Bu topik duzene sokar beni insallah
Ben bi börek bi poğaça götürdükten sonra daha bişi yiyemem artık bitti bugün bişiler yeme işişekerler sohbet güzeldi de benim adam aciktim diyo kaçıyorum ben :) hem yemeği de erkenden yemiş olayım yarın tartı var
Bu sefer sporda var takılmıyacaksın inşallah , bende takılmamı Insanıty sayesinde yenmişdim, sende de öyle olacak inş bak gör.inşallah abla yaa ben böyle hep 65e düştüm aylarca takılı kaldım sıkıldım 70e ciktim hep bu 3. kez başlamış halim dursa da birakmayacagim bu kez
eve dönünce okursun bebeğim :)Bebişim dönüş yolunda yazıyorum, Ayy sohbetten geride kaldım ya çatladım şimdi.. Benimde iki sezeryan var bakalım ne zaman gidecek bu göbekler
tabiki orası söyle kuzum, ben yediklerimi niye yazmıyorum kötü örnek olmayım diye kızz, yoksa korkumdan deeellll yani :) ama kilom neyse o gizlemek saklamak olmaz onda bebişim :))Bak ben sizin için spor yapasim olmasa bile yapmadim dememek için kalkıp sporumu yapıyorum . Senle sole bişi yapalım mı kendimizi tutalım yemiyelimmm :)
Kuzum sen şuna 1.60 de spor ve esnemeyle 1.60 rahat olursun zaten. Gerçekten esneme uzatıyor diye okudum.1.58-59arası
Tabiki saklamak olmaz insan sadece kendini kandırms olur yanlış olur neyse oo 80ede ciksak 80 dicez yapcak bişi yok :)Bu sefer sporda var takılmıyacaksın inşallah , bende takılmamı Insanıty sayesinde yenmişdim, sende de öyle olacak inş bak gör.
eve dönünce okursun bebeğim :)
tabiki orası söyle kuzum, ben yediklerimi niye yazmıyorum kötü örnek olmayım diye kızz, yoksa korkumdan deeellll yani :) ama kilom neyse o gizlemek saklamak olmaz onda bebişim :))
He yemiyelim kız ben bu kaçamakları 3,5 gün yemesem ancak erititim heralde anacımm tamam ptesi başlıyalım kuzumBak ben sizin için spor yapasim olmasa bile yapmadim dememek için kalkıp sporumu yapıyorum . Senle sole bişi yapalım mı kendimizi tutalım yemiyelimmm :)
Evet bebgim, mesela ben bu hafta çıkmış olabilirim :))Tabiki saklamak olmaz insan sadece kendini kandırms olur yanlış olur neyse oo 80ede ciksak 80 dicez yapcak bişi yok :)
Mesela sabah ben kibrit kutusu kadar peynir domates çayla gecistiriyorum oglen de 2 yumurta ile gecistiriyorum akşam artık tavuk balık yoksa ton balıklı yağsız tuzsuz salata ekmek yok tatlıda yoktu kaç gündür :) akşam yatarken yoğurt acı biber limon karışımı 3 kaşık yağ yakımı ni kolaylaştırıyor özellikle göbek te malum uyurken bile kalori yakıyoruz :)He yemiyelim kız ben bu kaçamakları 3,5 gün yemesem ancak erititim heralde anacımm tamam ptesi başlıyalım kuzum
Evet bebgim, mesela ben bu hafta çıkmış olabilirim :))
He kız işde bana kendime geliyim bii :) bu haftabaşı başlıyoruz tamam kuzum :)senin zayıflayaşın yok heralde bi dur de kendine artık ne yapıyorsun senn adeti bahane etmeyin şekerim ben adetlik iken bile hiç tatlı sürmuyorum ağzıma rutinimi deistirmiyorum sporumu da yapıyorum kızarımmm heee
Anlaştık her yediğimizi yazıyoruz buraya kötü şey yesekte saklamak yok ama yememek için elimizden geleni yapıcaz ok ?He kız işde bana kendime geliyim bii :) bu haftabaşı başlıyoruz tamam kuzum :)