- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Bebeginiz kac aylik ?Hee cVP vermeyi unutmuşum ona o ara eşim bişi diyordu ben emzirmiyoruuumm canım 1 ay oldu bırakalı mama yiyoruz ondan dolayi sıkıntım yook :) tabiki sen bizim gibi yapmicaksiiinnnnnn yicekssiiinn az az sık sık yicek sin sporunu da yapicaksin genede vericek sin :)
Not yanlış kişiye gitti cevap
8 e girdi :)Bebeginiz kac aylik ?
Biraz dersen, gözler ölee pörtlek bakar tabii ne olcekdi kızAllah iyiliğini versin yawww o gözler ne öle
Ahah tamam tamam kabul ediyorum iyidi bu hafta bakalım aynı performansı bidaha pazara kadar bekliyorumBiraz dersen, gözler ölee pörtlek bakar tabii ne olcekdi kız
Sekerim sorma cuma aksami yatili misafirler geldi bugun kahvaltidan sonra gidiyorlar ben sporlarimi yapamadimBegüm bugün çalışmıyor sanırım, nerdesin şekerim? Nasıl gidiyor program?
Ölçülerinizi yazmak zorunda değilsiniz herkes kendisi tutsun. Sadece kilolarımızı yazalım şimdilik tatlım. :)günaydın canlar hayırlı günler herkese
asli abla kilom 66.1 diğer ölçümlerimi almadım bir ay dolsun öyle yazarım henüz öyle bi gelişme göremiyorum
sporu da yapmadim daha yapinca yazacağım
Sekerim sorma cuma aksami yatili misafirler geldi bugun kahvaltidan sonra gidiyorlar ben sporlarimi yapamadim,zaten genelde hafta ici daha duzenli spor yapiyorum haftasonu ya gelenim olur ya ben giderim
1.60Tamam süper canım. Boyun kaçdı tatlım?
Bende kendimi takip ettim hep regl bitiminde kilo verebiliyorum neden oyle oluyoki bilgin varmi?pes etmek yok sen bi regl olmaya başla göreceksin çok hızlı gidecek ama o zamana kadar yediklerine de dikkat et ki yaptığın spora yazık olmasın
Regl zamanlarında vucudumuz su topluyor, regl başlamadan bir hafta öncesinde başlıyor bu şişlikler. Birde metobolizmamız daha hızlı çalışıyor regl zamanı. Beslenmeye dikkat edildiğinde , bitiminde çok güzel kilo veriyoruz aslında. Ama iştahı kontrol edebilmek gerekiyor o dönemde işde canım. Bu hemen hemen hepimizde öyle canım.Bende kendimi takip ettim hep regl bitiminde kilo verebiliyorum neden oyle oluyoki bilgin varmi?
Tamam tatlım diyetisyende de tartıl ona göre güncelleriz..günaydın arkadaşlar!
benim kiloda değişiklik yok. bir de normalde diyetisyende tartılıyordum, evdeki tartı farklı tartıyor, biraz bozuk da, sadece kilo kaybı kontrolü yapıyorum evde. tahminim aynı kilodayım, bana da 65 yazabilirsiniz. hafta içinde diyetisyene gittiğimde net kilomu da bildiririm :)
Gayet iyi canım her halimize şükür demi kuzum1.60keske accik daa uzun olaydim
Kesinlikle cok sukurGayet iyi canım her halimize şükür demi kuzum