Insanity Max30 günlüğüm

Bebeginiz kac aylik ?

Kızlar benim gibi yüzü tombiş olanlar, zayıflayınca yüz kaslarınıda kuvvetlendirmesi lazım. Gerçi çogunuz gençsiniz, sizin cildiniz daha çabuk toparlar ama okuyan genede ihtiyaç hisseden olur belki diye paylaşmak istedim ....YÜZ YOGASI

Hayırlı bir Pazar günü olsun hepinize kızlar

Bugün kilolarınızı bildiriyorsunuz değil mi canlarım unutmayın ..

Ben bu sabah 76.100 geldim ( dünkü yediklerim ve regl şişkinliğime göre iyi bence, belim 5 cm fazla çıktı regl nedeniyle)
Geçen hafta çarşamba 75.600 idim. Listemizde de yazıyor. 4. Hafta programına başlamadan önce yazmışdım. Şimdi ben bugün kü kilomu değilde, çarşamba günü ( 3 gün sonra ) bir haftam dolacağı için o gün çıkan kilomu listeye yazıcam inş.
Haftalık program sonrasında kilo durumlarımızı takip ettiğimiz için bu benim için daha doğru olacak canlarım...

Hadi sizlerden de bekliyorum bildirimleri :)

günaydın canlar hayırlı günler herkese
asli abla kilom 66.1 diğer ölçümlerimi almadım bir ay dolsun öyle yazarım henüz öyle bi gelişme göremiyorum
sporu da yapmadim daha yapinca yazacağım
Ölçülerinizi yazmak zorunda değilsiniz herkes kendisi tutsun. Sadece kilolarımızı yazalım şimdilik tatlım. :)

günaydın arkadaşlar!

benim kiloda değişiklik yok. bir de normalde diyetisyende tartılıyordum, evdeki tartı farklı tartıyor, biraz bozuk da, sadece kilo kaybı kontrolü yapıyorum evde. tahminim aynı kilodayım, bana da 65 yazabilirsiniz. hafta içinde diyetisyene gittiğimde net kilomu da bildiririm :)

Bende kendimi takip ettim hep regl bitiminde kilo verebiliyorum neden oyle oluyoki bilgin varmi?
Regl zamanlarında vucudumuz su topluyor, regl başlamadan bir hafta öncesinde başlıyor bu şişlikler. Birde metobolizmamız daha hızlı çalışıyor regl zamanı. Beslenmeye dikkat edildiğinde , bitiminde çok güzel kilo veriyoruz aslında. Ama iştahı kontrol edebilmek gerekiyor o dönemde işde canım. Bu hemen hemen hepimizde öyle canım.

Tamam tatlım diyetisyende de tartıl ona göre güncelleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…