Insanity Max30 günlüğüm

Kizlar bende diyetle 68 den 58 e dustum ama spor yapamadigim icin incelemedim.
Bu programdan bende yapayim.ama nasil yapacagim videolari mi var. İlk sayfayi okudum anlamadim

Daha ince squat programi yaptim 100 e kadar ciktim.yavas yavas. Arada da leslie yaptim ama yine duzenli olmadi. Bu topik duzene sokar beni insallah

Sokar sokar sen bize katil biz disiplinli TOPİGİz 1gun aksatamazsin sporunu saat 12 de olsa yapicaksin arkadaş

Vallaha sorma kapisiyoruz die bana habire ye demeye başladın gözümden kaçmiyorr değil seni gidi seniiıii
Anam çakmış taktiğimi , zeki kız vesselam :) kız sen beni toz duman altında bıraktın uçtun gittin zaten, ben seni yakalıyamam artık anacıım .. Şu regl bi bitsin haftalık kilo vermede kapışmaya devam ederiz gene ..

Seninki bitince benimkinin başlaması mümkün

gel şekerim gel hoşgeldin eski gönderilerde yaklaşık bi on kez anlatılmıştir bakabilir misin lütfen canım tel den yazınca zor oluyor burda spor yapıyoruz hemde bagira bagira acı çeke çeke

ama düşünsenize sedye ye alıyorlar bacaklar biri önde biri arkada ayy allah korusun
kilo tüyosu da neymis direk söyleyim 66.1 olmusum 900gram gitmiş şükürler olsun :)
MAŞALLAH KIZ HANİ OYNAMA YOK DİYORDUN BİDE, ay büyük harf olmuş pardon Betülüm geri dönemiycem şimdi düzeltmek için... Sen bu haftanın spor+diyet bonuslarını bu hafta göreceksin daha, bunlar detox dan kalan etkiler bence..
Daha da hızlıya geçeceksin kız inşallah bebişim.

inşallah abla yaa ben böyle hep 65e düştüm aylarca takılı kaldım sıkıldım 70e ciktim hep bu 3. kez başlamış halim dursa da birakmayacagim bu kez

Anam bu kızlardan hiçbişey saklanmıyor, Betülüm ve Çileğim ; yok kız aksine yediklerimi saklıyom be ya
Bak ben sizin için spor yapasim olmasa bile yapmadim dememek için kalkıp sporumu yapıyorum . Senle sole bişi yapalım mı kendimizi tutalım yemiyelimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…