Insanity Max30 günlüğüm

Anlaştık her yediğimizi yazıyoruz buraya kötü şey yesekte saklamak yok ama yememek için elimizden geleni yapıcaz ok ?
Ya ben yediğimi yazmak istemiyorum sevmiyorum öyle kızz, sadece dikkat edip kilo yarıştıralım. Hergün şunu yedim bunu yedim yazmak bana ne biliyim pek hoş gelmiyor. Hepimiz üç aşağı beş yukarı neler yiyip neler yemememiz gerektiğini biliyoruz. Ben de sen gibi yeri geliyor tek öğün yapıyorum yeri geliyor 2, bazen 3, bazen tek gıdayla besleniyorum bazen bazı diyetleri taklit ediyorum ... Yani canısı benim beslenme düzenip pek bi OYNAK öyle düzenli değil malesef. O yüzden sen istersen yaz ama ben yazmam bu konuda malesef öyleyim canısı...

Son düzenleme:
ben bir anda başlığı takip edemez oldum
ne oldu en son? sağlıklı beslenme takibi de yapıyor muyuz yani?
Evet son anda hızlandık gene tatlım :) beslenme takibini takip etmek isteyen arkadaş varsa aranızda siz yapın kuzucuklarım, ben çileğe yazdım benden size bu konuda pek iyi bir örnek çıkmaz. O yüzden ben liste falan yazmam ama kilo verme sorumluluğuna katılırım tabii.. Sizler diğer kızlarla karar verebilirsiniz isterseniz tatlım :)

sanırım günlük menü bende yazamam çünkü tel den giriyorum evde net yok şimdi de kotam 1 gb kalmış bu ayın 22sine kadar sporumu bildirip cikabilirsem o zamana kadar şükür etcem üzgünüm
Tamam kuzum sen spor bildirimlerini yap, idare etmeye çalış, 22 sinede epey var inşallah yeter . Sende güncel takip yap, geçmişe takılma kuzum. Yoksa yetmez. Bende bu hafta yogun olucam iş konusunda , biraz rolantide gideriz.. Sohbetlerimiz eğlenceli ama işde naparsın sorumluluklar falan herşeye bir ölçü koydurtuyor kuzum.

Kızzz oncazz yemeyle Nasıl doyuyorsun be birde emziriyorsun demi? Benim mide bayaaaaa Bi büyümüş anlaşılan

Kızlar ilk sayfaya bi anlatım eklemek şart oldu.. Herkese tek tek anlatmak hem zor oluyor hemde yeni gelen arkadaşlar öyle zorlanmaz, müsait bir zamanda yapmaya çalışıcam inş.

Kuzum sen şuna 1.60 de spor ve esnemeyle 1.60 rahat olursun zaten. Gerçekten esneme uzatıyor diye okudum.

Kizlar cok tesekkur ederim.
Simdi memleketteyim yarin evime donuyorum daha iyi arastirir paxartesi baslarim insallah

Kendimi tanitayim
30 yasindayim, 1 kizim var. Ev hanimiyim.
Ben takildigim tapiklerde basarili motuve olan biriyim insallah burasi da iyi grlir bana.

Kpss topigim.vardi duzenli calismayla 87 puan aldim
Diyet topigine yaziyorum 8-9 aydir 10 kilo verdim.
Burada da hedefim basenimi 5 cm inceltmek

Maşallah sana

Anlaştık her yediğimizi yazıyoruz buraya kötü şey yesekte saklamak yok ama yememek için elimizden geleni yapıcaz ok ?

beslenme takibi ile demek istediğim aslında yediklerimizi yazmak değildi, gün içerisinde ne kadar sağlıklı kalori alımı oldu, sağlıklı beslenme dışında ekstra sağlıksız yemek oldu mu, gün gün kalori ve kilo kontrolü gibi, basit bişi yapabiliriz diye demiştim.. :) ama zorlayacaksa önemli değil.

ben biraz diyet günlükleri forumunu kurcalayayım bakalım..

ya bu arada, ben iki kilo vermişim ya. Yiyip içmeme dikkat ediyorrum genelde ( dukan ın dediği gibi proteinden zengin diyet yapıyorum ama tam değil. bu sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik mesela, bi sepet ekmek yedim. ) Çok etkili insanity. Bulandan allah razı olsun. İşleri rast gitsin :) Acıktım galiba yine saçmalıyorum. Shaun T canımızsın.

Tamam tatlım, zaten prensipli olunmazsa bizim programdan verim alamaz kişi. Tam bizim takıma uygunsun canısı buyur gel bekleriz tatlım.

Biz bilinçsiz biçimde zaman zaman yapıyoruz ama düzenli heralde yapamıyacagız bunu şimdilik tatlım. İyi bir topik bulursan bizede söyle, belki katılmasakda uzakdan takip ederiz tatlım.

Çilek gözden kaçırmış, çilek emzirmiyor tatlım, emzirse zaten o beslenmeyle bizden bol bol dayak yerdi demii. Ondan serbest öyle o...
Hee cVP vermeyi unutmuşum ona o ara eşim bişi diyordu ben emzirmiyoruuumm canım 1 ay oldu bırakalı mama yiyoruz ondan dolayi sıkıntım yook :) tabiki sen bizim gibi yapmicaksiiinnnnnn yicekssiiinn az az sık sık yicek sin sporunu da yapicaksin genede vericek sin :)

Not yanlış kişiye gitti cevap

ay 4. günde bitti bak. Günler nasıl geçiyor diyemeyeceğim. (gayet de yere yapışıp kalıyorum :) )
Harbiden çok çabuk geçiyor günler, yere yapışa yapışa dilimiz dışarda sürüne sürüne yapıyoruz kuzum işde.
ooo süper vermişsin Maşallah, sende ben gibi ekmekcisin ha, arada olur ya napalım can nefis taşıyoruz, taş mıyız kine canısı, yarın kaldığın yerden devam...he ya bizde seviyoz keratayı canımızı çıkarsada :)

Dün eşim; Schaun T gıybetini yapıyoruz ya bol bol, alın adamın günahlarını, adam sayenizde cennetlik olacak dedi , bi dura kaldım yanii :))
kızlar kusura da bakmayın, bazen takip edemiyorum işten güçten. Konunun ortasına lap diye dalıyorum sayfaların hepsini okuyamıyorum yani.
sorun değil kuzum, dal sen pat diye mat diye heç farketmez şekerimm :)

Ben kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyorum işte ekmek tatlı yağlı yemiyorum 3 lt şu içiyorum protein ağırlıklı tüketiyor arada kaçamaklarım oluyor ama biraz verdim işte :)

Olsun anlar Seda kaçın kurası kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…