- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Sanada bebeğim :) hava güzel mi bari?günaydın şekerler :) bol dinlenmeceli güzel haftasonlarıniz olsun inşallah
Yok kız mesaj yazıyordum yeni gördüm seni şekerim :)günaydın kızlarrr hala uyuyormusunuzz yada kocalarla berabersinizzzzzz
kapalı gibiSanada bebeğim :) hava güzel mi bari?
bende başliyim ozaman hemen =)Günaydın kuzucuklarım hayırlı ctesiler..
Anam bu kızlar rest bugün, Seda ile benim programım var bugün.
Seda Friday Fight ı mı yokse Pulse' yi mi yapacaksın sen. İstersen Pulse ' ye geç takvim hatası programını aksattı, ama sonuç olarak 5 gün düzenli yaptın. Bugün Pulse yap, dün Rest yapmıs sayarız seni.. Düzenden kopmamıs olursun böylece ok mi tatlım...
Kızlar size süper bir haberim var, 10 day Flexibility Challenge' in ( esneme programı ) popo kaslarıma çok iyi geldiğini hissedebiliyorum, daha dolgun oldular iki gündeşaşırdım hakikaten, gerçekten tavsiye ederim kızlar..iç bacak problemi olanlar içinde faydalı olacagını düşünüyorum. Bugünkü çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum hatta ...bakalım bugün nereleri esnetecek çalıştıracak ...
sanada canım =)günaydın çilekcim :) günaydın çıtır ablam :)
Günaydın kuzucuklarım hayırlı ctesiler..
Anam bu kızlar rest bugün, Seda ile benim programım var bugün.
Seda Friday Fight ı mı yokse Pulse' yi mi yapacaksın sen. İstersen Pulse ' ye geç takvim hatası programını aksattı, ama sonuç olarak 5 gün düzenli yaptın. Bugün Pulse yap, dün Rest yapmıs sayarız seni.. Düzenden kopmamıs olursun böylece ok mi tatlım...
Kızlar size süper bir haberim var, 10 day Flexibility Challenge' in ( esneme programı ) popo kaslarıma çok iyi geldiğini hissedebiliyorum, daha dolgun oldular iki gündeşaşırdım hakikaten, gerçekten tavsiye ederim kızlar..iç bacak problemi olanlar içinde faydalı olacagını düşünüyorum. Bugünkü çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum hatta ...bakalım bugün nereleri esnetecek çalıştıracak ...
kaç kilo oldun kız:) bak değişik diyetlere gerek yokmus hiçgram gram gıdıyo benden kızlarrrrr
71.8kaç kilo oldun kız:) bak değişik diyetlere gerek yokmus hiç
ilk başlarda böyle hızlı gitmesi normal canım ödemler gidiyor bide bebisten kalan ödemler varsa onlarda gidiyordur bide az yiyorsun hareket ediyorsun normal bu yani ama protein alimini aksatma :) ve hergün eksilen sayılarin tadını çıkar71.8de çok hızlı ılerlıyor anlamadım hıc bısı ben 1 haftada bu kadar kılo vermek naasıl oluor nasıl bu kadar cabuk gıdıyor anlamadım bır turlu
ben hala bakamadim ona yaa internet kotam çok az kaldıarkadaş bu esneme rahatlama şeysiii degılmıydııııııyahu bu nasıl bır terleme nasıl bır agrı resmen her yerım agrıyoooo uykumda geldııı
acaba bir gün benim de kaslarim bana cee ee der mi kibenim bacaklarımın arkası taş gibi oldu. her kasımı hissediyorum. :)
hedef 60 canım =) ama 55 de fena olmaz yanıııilk başlarda böyle hızlı gitmesi normal canım ödemler gidiyor bide bebisten kalan ödemler varsa onlarda gidiyordur bide az yiyorsun hareket ediyorsun normal bu yani ama protein alimini aksatma :) ve hergün eksilen sayılarin tadını çıkarhedef kaçti senin adım adım gidiyorsun işte