- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
bende seviyorum pazarda dolaşmayı herşeyi tek tek seçebiliyorsun. yılda kaç kez geliyorsunuz abla siz ve nereye geliyorsunuzAman Türkiyenin pazarlarınıda bi seviyorum ben kız, helede bahar sonu yaz falan memeleketimin bereketli topraklarından mahsuller... Marketten bir dilim karpuz alan cimri Alman' la bizim memleketimizin cömertliği karşılaştırılamaz bile...gidin gezin tatlım hava güzel olursa sende hafta içi ders çalışıyorsun iyi gelir tam dinlen biraz kuzum..havası bile güzel yurdumun Maşallah !!
AhahaKız ben seni unutur muyum, kabus gibi aklımdasın, beni geçcek beni geçecek diye sürekli seni düşünüyorum :)))
Canım biz iki kez en çok üç kez geliyoruz ama fazla kalamıyoruz işyerimiz kendimizin olduğundan uzun zaman ayıramıyoruz malesef.. İstanbulda benim ailem canımcığım. Ama antalya yatatile falan da geçiyoruz, bakalım kısmetse Nisan ayında gelmeyi düşünüyoruz gene...bende seviyorum pazarda dolaşmayı herşeyi tek tek seçebiliyorsun. yılda kaç kez geliyorsunuz abla siz ve nereye geliyorsunuz
Aaa canım ya geçmiş olsun, şok oldum okuyunca. Eve girip mi almışlar anlamadım. Eve giren bir hırsız hepsini almaz mıydı, farkedilmesin falan deyince gittiğiniz biryerde falan mı oldu Hay Allah ya. Çok geçmiş olsun bebeğim tekrar ya ...Kızlar iyi akşamlar bugün sporumu yapamadım maalesef... Sabah uykusuzdum zaten, temizlik falan yaptım hiç halim kalmadı.. Birde maalesef Bi hırsızlık olayı geldi başımıza, annemin cüzdandan 400 benden de 100 tl alınmış. Aslında 1000 tl vardı ama hepsini almamış uyanık farkedilmesin diye. Bende hiç bakmamıştım bugüne kadar öğlen Bi bakayım dedim annemünkini geldiğimiz gün farkettik de, ben saymamıştım duruyor diye meğerse alınmış. Durum bu Can'ım sıkıldı yapamadım bugün...
Kız kaçamaklardayım ben , bide regl şişliği var! Sen neler yedin bakiim bugün :)Ahahasenin gidişat nasıl
çok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldümKızlar iyi akşamlar bugün sporumu yapamadım maalesef... Sabah uykusuzdum zaten, temizlik falan yaptım hiç halim kalmadı.. Birde maalesef Bi hırsızlık olayı geldi başımıza, annemin cüzdandan 400 benden de 100 tl alınmış. Aslında 1000 tl vardı ama hepsini almamış uyanık farkedilmesin diye. Bende hiç bakmamıştım bugüne kadar öğlen Bi bakayım dedim annemünkini geldiğimiz gün farkettik de, ben saymamıştım duruyor diye meğerse alınmış. Durum bu Can'ım sıkıldı yapamadım bugün...
Aynen Can'ım gittiğimiz yerde ve en yakınımızın evinde oldu biliyor musun?Aaa canım ya geçmiş olsun, şok oldum okuyunca. Eve girip mi almışlar anlamadım. Eve giren bir hırsız hepsini almaz mıydı, farkedilmesin falan deyince gittiğiniz biryerde falan mı oldu Hay Allah ya. Çok geçmiş olsun bebeğim tekrar ya ...
Aman boşver sporu her zaman yaparsın. Canınızın sıkılması gayet normal canım ya, ama beterin beteri var... Genede şükretmek lazım. Kız spor yapacaktım elim ayağım boşaldı haa ... Ne insanlar var Yarabbim ! Sanki o paradan hayır görecek...
Çok sağolçok çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
Sabah 2 yumurta yesilcay 1 tane küçük domates öğlen kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepekli ekmek yesilcay arada 3 kaşık yulaf ezmesi akşam 7 kaşık bezelye yemeği 3 buçuk litre su :)Kız kaçamaklardayım ben , bide regl şişliği var! Sen neler yedin bakiim bugün :)
bişey soracağım friday raund 1 yaptığımız gün video bittikten sonra ben yarım saat daha spor yapıyor gibi terledim vucudum yandı hani kalori yakmaya devam ediliyormuş ya sen saati hemen çıkarıyormusun yoksa bu olayı test ettin mi merak ediyorum
Ahh canım ya başkası alsa belki bu kadar üzülmez insan.. Ama akrabanızın evinede biri girip almış olmasın ? Hani zanda bırakmakda iyi değil açık açık sorsaydınız?Aynen Can'ım gittiğimiz yerde ve en yakınımızın evinde oldu biliyor musun?
Miktar önemli değil, yapılan hareket çok yanlış ailecek şoktayız resmen, Allah korkusu olmayan kul Hakkı'ndan Bi haber insanlar, Allah'a havale ettik zaten
Utanmaz karaktersiz insanlar
İyi bugün bişeyler yemişsin kuzum, gayette iyi yani az da eski düzenine göre çok iyi tatlım.Sabah 2 yumurta yesilcay 1 tane küçük domates öğlen kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepekli ekmek yesilcay arada 3 kaşık yulaf ezmesi akşam 7 kaşık bezelye yemeği 3 buçuk litre su :)
Bide öyle dene bakalım canısı merak ettim bende devam edecek mi diye...evet saati durduruyorum antrenman bittikten sonra ama kalori ve yağ yakımı devam ediyordur. pazar günkü ilk antrenmanda spordan sonra da bir saat kadar saati durdurmayıp çıkan sonuçları paylaşabilirim.. :)
Başkası gidip gelmedi Bi gece kaldık zaten evin insanı dışarı bile çıkmadık, çantalar ortadaydı ne bilelim böyle olacağını...Ahh canım ya başkası alsa belki bu kadar üzülmez insan.. Ama akrabanızın evinede biri girip almış olmasın ? Hani zanda bırakmakda iyi değil açık açık sorsaydınız?
Zor bir durum canım ya sorsan bi türlü sormasan birtürlü, ama onlar alacak yüzsüzlüğü yaptıysa, sormak lazım bir şekilde uygun bir dille. Aldık demez alan tabide, insanıda aptal yerine koymazlar hiç değilse, çok üzücü canım ya , tekrar geçmiş olsun tatlım.Başkası gidip gelmedi Bi gece kaldık zaten evin insanı dışarı bile çıkmadık, çantalar ortadaydı ne bilelim böyle olacağını...
Direk Nasıl soralım yakın insanlar utanırız sormaya yoksa aklımıza gelmedi değil
Allah razı olsun, Allah beterinden saklasın ne diyelim artık başımızın gözümüzün sadakası olsun..Zor bir durum canım ya sorsan bi türlü sormasan birtürlü, ama onlar alacak yüzsüzlüğü yaptıysa, sormak lazım bir şekilde uygun bir dille. Aldık demez alan tabide, insanıda aptal yerine koymazlar hiç değilse, çok üzücü canım ya , tekrar geçmiş olsun tatlım.
Allah razı olsun, Allah beterinden saklasın ne diyelim artık başımızın gözümüzün sadakası olsun..
Kızlar ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, iştahımı kontrol edemiyorum malesef, sadece sporla da olmuyor boğazını tutmazsan spor sadece kilo kontrolü ve incelmeye yarıyor
Ben tartıda da artık eksilmek istiyorum, benim bünye aç durmak istiyor sanırım, uzun süredir düzenli egzersiz yapıyorum, üstelik düzenli ve istikrarlı ama zor gidiyor, doğumdan sonra 9 spora başladıktan sonra 6 kilo sadece...
Oğlum 6 aylık oluyor 7 snde ben de 1 aylıkken başlamıştım, yani 5 ayda 6 kilo sadece, sık emziriyorum hani mama takviyesi vs yapmadım, emzirmek benim iştahımı mahvetti maalesef, elimde değil ve kendi başıma olacak iş değil, Bi diyetisyene gidip uzman yardımı almalıyım... 3 ayda gidebildiği kadar gitsin istiyorum
İştahımı kontrol edememem sebebi sadece emzirmek mi merak ediyorum açıkcası?
Valla bana çok geliyorda yedim işte :)İyi bugün bişeyler yemişsin kuzum, gayette iyi yani az da eski düzenine göre çok iyi tatlım.