- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
Banane banane eee onun işi bize iyiliği dokunmaśıı işini yapsın yakışıklı bacimO kadar iyiliği dokunsun , siz bide neler diyonuz keltoşa ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banane banane eee onun işi bize iyiliği dokunmaśıı işini yapsın yakışıklı bacimO kadar iyiliği dokunsun , siz bide neler diyonuz keltoşa ya :)
Benimki side kiskanmasin diye her çıktığında adama shaun t abi diyorumEn iyisi Betülün eşi heralde kıskanmaz demişdi Maşallah , hala öylemi Betüşüm
Mecbur bırakcan bak disiplinli olucam tamam miiii yan çizmek yok haftada 1 gün kendimizi ödüllendircez ama b.. cikartmiycaz Afedersin yoksa bütün haftanın aç kalmisligi shaun t abinin işkencesi boşa giderBakalım arkadaşlarla şu diyete başlayalım belli o Zaman bırakırım
öyle ablam kiskanmaz kolay kolay giyim kuşam konusunda da sıkmaz rahatım yani kıskanmasi nadir olur onuda belli etmez gıcıkEn iyisi Betülün eşi heralde kıskanmaz demişdi Maşallah , hala öylemi Betüşüm
Bundan gayrı bacı dersin daha gösel olur :)Benimki side kiskanmasin diye her çıktığında adama shaun t abi diyorum
zayıflayınca görek bide :)) benim eşimde burda pek kıskanmaz ama Türkiye ye gidince adam değişiyor yanii :) kıskanç erkeklerde hiç çekilmez ya dozunda olması en güzeli, tabi biz bayanların kıskançlıkları uff yani demi hanımlar.öyle ablam kiskanmaz kolay kolay giyim kuşam konusunda da sıkmaz rahatım yani kıskanmasi nadir olur onuda belli etmez gıcık
O Ohhh ne iyi vallaöyle ablam kiskanmaz kolay kolay giyim kuşam konusunda da sıkmaz rahatım yani kıskanmasi nadir olur onuda belli etmez gıcık
Zayıflama kız böyle kal o zaman :)Eki Görüntüle 1787054 hanımlar aynı bole bi fiziği var zayıflamaya bırakıp sisko manken mi olsam ne ahaha
İnsan sevdiğiyle yiyince iştahı açılıyor ya demii, biz onların onlar bizim derken gelsin kilolar.kız adam beni zayıf tanıdı zaten ne olduysa ondan sonra oldu onun yeme şekline uyacağım diye çok iştahlı yaa adamın toksa bile canı çeker öyle bi yer ki yani sevmediğim soğani bile yiyesim gelir
kal lan böyle ne uğraşıyonEki Görüntüle 1787054 hanımlar aynı bole bi fiziği var zayıflamaya bırakıp sisko manken mi olsam ne ahaha
Not: bel daha ince
Yahu zayıflık kadar gusel bişimi var zayıf olsam karın Kaslarım olsakal lan böyle ne uğraşıyon
Yok yok zayıflık en iyisiZayıflama kız böyle kal o zaman :)
Bacım ben başka sitelere de baktım sadece ona güvenerek karar vermedim :)bu kuşhan i anlatan site de bişey dikkatimi çekti paylaşım yapan kız hep aynı tarihte yazmış yok şu kadar verdim bu kadar verdim diye tel den girdiğim için mi bana öyle görünüyor yoksa eski tarih olduğu için mi yoksaaa yalan mi
öyle vallaYok yok zayıflık en iyisi
he iyi o zaman zaten protein ağırlıklı görünüyor sistem yapılabilir yaniBacım ben başka sitelere de baktım sadece ona güvenerek karar vermedim :)
Yani doğru olmasa bile protein ağırlıklı olduğu için gene kilo veriir protein ağırlıklı diyetler direk yaga yapisiyorrhe iyi o zaman zaten protein ağırlıklı görünüyor sistem yapılabilir yani
aynen abla ya ondan evlenince birden kilo aldım ya normalde ben ekmek yemem hiç ama ekmege alıştırdi adam pirinç pilavı delisi resmen ona alıştırdi ama yemiyorum ben artık ona ayrı yemek kendime ayrıİnsan sevdiğiyle yiyince iştahı açılıyor ya demii, biz onların onlar bizim derken gelsin kilolar.
Adama yemek hazırlarken çok zorlanıyorum yaa adam hep yasaklı yemeklere bayılıyoraynen abla ya ondan evlenince birden kilo aldım ya normalde ben ekmek yemem hiç ama ekmege alıştırdi adam pirinç pilavı delisi resmen ona alıştırdi ama yemiyorum ben artık ona ayrı yemek kendime ayrı