Insanity Max30 günlüğüm

Bakalım arkadaşlarla şu diyete başlayalım belli o Zaman bırakırım
Mecbur bırakcan bak disiplinli olucam tamam miiii yan çizmek yok haftada 1 gün kendimizi ödüllendircez ama b.. cikartmiycaz Afedersin yoksa bütün haftanın aç kalmisligi shaun t abinin işkencesi boşa gider :KK4:

Benimki side kiskanmasin diye her çıktığında adama shaun t abi diyorum :-):-)
Bundan gayrı bacı dersin daha gösel olur :)
öyle ablam kiskanmaz kolay kolay giyim kuşam konusunda da sıkmaz rahatım yani kıskanmasi nadir olur onuda belli etmez gıcık:-):-)
zayıflayınca görek bide :)) benim eşimde burda pek kıskanmaz ama Türkiye ye gidince adam değişiyor yanii :) kıskanç erkeklerde hiç çekilmez ya dozunda olması en güzeli, tabi biz bayanların kıskançlıkları uff yani demi hanımlar.

images.jpg
hanımlar aynı bole bi fiziği var zayıflamaya bırakıp sisko manken mi olsam ne ahaha :KK70::KK70:

Not: bel daha ince :21:

kız adam beni zayıf tanıdı zaten:-):-):-):-):-) ne olduysa ondan sonra oldu onun yeme şekline uyacağım diye :KK43: çok iştahlı yaa adamın toksa bile canı çeker öyle bi yer ki yani sevmediğim soğani bile yiyesim gelir :-):-):-):-)

bu kuşhan i anlatan site de bişey dikkatimi çekti paylaşım yapan kız hep aynı tarihte yazmış yok şu kadar verdim bu kadar verdim diye tel den girdiğim için mi bana öyle görünüyor yoksa eski tarih olduğu için mi yoksaaa yalan mi

kız adam beni zayıf tanıdı zaten:-):-):-):-):-) ne olduysa ondan sonra oldu onun yeme şekline uyacağım diye :KK43: çok iştahlı yaa adamın toksa bile canı çeker öyle bi yer ki yani sevmediğim soğani bile yiyesim gelir :-):-):-):-)
İnsan sevdiğiyle yiyince iştahı açılıyor ya demii, biz onların onlar bizim derken gelsin kilolar.

bu kuşhan i anlatan site de bişey dikkatimi çekti paylaşım yapan kız hep aynı tarihte yazmış yok şu kadar verdim bu kadar verdim diye tel den girdiğim için mi bana öyle görünüyor yoksa eski tarih olduğu için mi yoksaaa yalan mi
Bacım ben başka sitelere de baktım sadece ona güvenerek karar vermedim :)

İnsan sevdiğiyle yiyince iştahı açılıyor ya demii, biz onların onlar bizim derken gelsin kilolar.
aynen abla ya ondan evlenince birden kilo aldım ya normalde ben ekmek yemem hiç ama ekmege alıştırdi adam:-) pirinç pilavı delisi resmen ona alıştırdi ama yemiyorum ben artık ona ayrı yemek kendime ayrı :KK66:

aynen abla ya ondan evlenince birden kilo aldım ya normalde ben ekmek yemem hiç ama ekmege alıştırdi adam:-) pirinç pilavı delisi resmen ona alıştırdi ama yemiyorum ben artık ona ayrı yemek kendime ayrı :KK66:
Adama yemek hazırlarken çok zorlanıyorum yaa adam hep yasaklı yemeklere bayılıyor :kk77:

X