Ha yapın öyle ağır ağır sporları yüklenin bedeninize, kasların su toplasın aşırı yüklenmekden, kilon sabitlensin ağır çıkda gör senKızlar BEn bu günün ve yarının sporunu yaptım üst üste maksat daha çok spor yapmış olmak bügünlük ama yarının kini yarın yapıcam gene bişi olmaz dimi ?
Doğru diyorsun mantıklı geldi çok yuklenme mek lazım :) evet canım 2sinide yaptımHa yapın öyle ağır ağır sporları yüklenin bedeninize, kasların su toplasın aşırı yüklenmekden, kilon sabitlensin ağır çıkda gör senben de geçerim seni rahat rahat heyoo heyoo
Korktun demi doğru söyle; yaa öyle düşüne kaldırtırım adamı
Bebeğim arada yüklenmekten birşey olmaz, hatta vucüt şaşırır iyi gelir. Ama.. Aması var dinle...
Hergün böyle ağır bir sporu cift tekrarlarsan vücut gerçekden belli bir süre kaslara su toplar ve kilo vermen durur. Buda sendeki motivasyonu engeller. Kilom değişmiyor diye bir hafta spora ara verdiğim zamanları biliyorum ben, bıraktığımda hoopp diye kilo değişiyordu. Delirecekdim, hani spor iyiydi şimdi niye böyle falan diye, tam yazdığım motive kaybını yaşamış bir insanım.
Diyeceksin ki e Insanity de 1 saat sürüyor. Evet sürüyor ama ST 15 dk sonra 5 dak esneme yaptırıyor ve mola verilmesine izin veriyor ve sık sık su molaları veriyor. Max30 da tempo daha hızlı.. Aynı anda iki tekrar zorlar aşırı, hiç değilse birini akşama yapsaydın bir derece daha iyi olurdu. ..ya da daha basit zorlamıyan birşeyler Lesli zumba gibi onlardan ekleseydin arkasına...
Bence seni bugünün ve yarınınkini yapmış sayalım FRİDAY FIGHT ' a geç sen yarın. Bugün doğru mu anladım; Sweat Interval ve tabata strength' i yaptın değil mi tatlım??
HERKÜL BU YA
Gayet haklısın canimKızlarr toplaşın şöyle hatırlatacaklarım var !!!
1. Yazılan mesajı okuduysanız mutlaka Beğen tuşunu tıklayın, parmaklarınızda çalışır hem
Karşı taraf ortaya konuşuyorum duygusuna kapılmasın, en azından okunduğundan emin olsun, ok mi canlarım.
2. İlk sayfaya hem tablomuzu hemde tecrübelerle ilgili yazılarınızı aktardım. Henüz bitmedi.
Sayfa eklemeye izin vermiyor şu an. Müsait olduğumda düzenlemelerim devam edicek. Bir zahmet edip bakabilirseniz ve fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum canlarım.
BAKIN BU MESAJI IKINCIYE YAZIYORUM (2. Madde yi ) Betül hariç kimse okumamış bile, gerçekden üzüldüm. O kadar uğraşdım tablo yaptım bi güzel olmuş demek bu kadar zor olmasa gerek demi kızlar...Sonrasında şaka yollu alındığımı belirtiyorum, gene tın yok, mesajlarımı okumuyor musunuz ? Çok mu gevezelik yapıyor buluyorsunuz bilmiyorum ama eger gevezece çok yazıyorsun takip edemiyoruz diyorsanız da ona da ok, sadece herkes bildirimini yapar gider, bu mu grup anlayısı ???
Kusura bakmayın şahsi asla değil yazdıklarım, hepinizi gerçekden sevdim ben ve sizleri motive etmeye çalışıyorum ama benim yazdıklarım havada kalırsa bunun benim için bi anlamı kalmaz değil mi , haksız mıyım ???
Valla süper , 300 hemde modifiyede çok başarılı, dün bazı yorumlarda 270, hatta 170 diyen bile vardı ... Alkış alkış süpersin Sedacığım, bakalımannaperenna da kaç çıkacak
29.02.2016 çalışma listesi , kızlar aynı zamanda ilk sayfaya ekledim listeyi, oradan takibi yapabilirsiniz .
Eki Görüntüle 1786030
valla haklısın abla ben kendi adıma daha dikkatli olacagim :)Kızlarr toplaşın şöyle hatırlatacaklarım var !!!
1. Yazılan mesajı okuduysanız mutlaka Beğen tuşunu tıklayın, parmaklarınızda çalışır hem
Karşı taraf ortaya konuşuyorum duygusuna kapılmasın, en azından okunduğundan emin olsun, ok mi canlarım.
2. İlk sayfaya hem tablomuzu hemde tecrübelerle ilgili yazılarınızı aktardım. Henüz bitmedi.
Sayfa eklemeye izin vermiyor şu an. Müsait olduğumda düzenlemelerim devam edicek. Bir zahmet edip bakabilirseniz ve fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum canlarım.
BAKIN BU MESAJI IKINCIYE YAZIYORUM (2. Madde yi ) Betül hariç kimse okumamış bile, gerçekden üzüldüm. O kadar uğraşdım tablo yaptım bi güzel olmuş demek bu kadar zor olmasa gerek demi kızlar...Sonrasında şaka yollu alındığımı belirtiyorum, gene tın yok, mesajlarımı okumuyor musunuz ? Çok mu gevezelik yapıyor buluyorsunuz bilmiyorum ama eger gevezece çok yazıyorsun takip edemiyoruz diyorsanız da ona da ok, sadece herkes bildirimini yapar gider, bu mu grup anlayısı ???
Kusura bakmayın şahsi asla değil yazdıklarım, hepinizi gerçekden sevdim ben ve sizleri motive etmeye çalışıyorum ama benim yazdıklarım havada kalırsa bunun benim için bi anlamı kalmaz değil mi , haksız mıyım ???
ah keşke çalışmakla bitse iki yıldır kadro açmadilar bile bizeÇok çalış atanırsııın :) bu güzel havada herkes geziyor suan dışarda bende cikamiyorum evde Bebekleyim ciksamda gitek yerim yok zaten sıkma canını
tamam yaaAahh kuzum benim kıyamam ya bebeğim çalışanlarda gezemiyor kızz, e sende çalışmak için ders çalışıyorsun, çalışsaydında gezemiyecektin yani. Mayısa az kaldı sabır tatlım. Kazanacaksın inşallah, yeni bir iş, yeni bir beden, yeni bir sen olacaksın kızzz... Öyle duygu sömürüsüyle kaytarmaya çalışma, ÇALIŞ BAKİİMM BEBEK
inşallah kas agrisi yaşamazsin canım bide kilo vermek için çok spor yapmak doğru değilmis kaslarin dinlenmesi için de süre istiyor yoksa çok spor duzensiz besin yağ değil kas kaybı yaşatıyor aman dikkatKızlar BEn bu günün ve yarının sporunu yaptım üst üste maksat daha çok spor yapmış olmak bügünlük ama yarının kini yarın yapıcam gene bişi olmaz dimi ?
Annem Boluda halam lar kibrista babam izmirde teyzem ler Kocaeli'de arkadaşımda hiç yok onun için gitcek kimsem yokah keşke çalışmakla bitse iki yıldır kadro açmadilar bile bizeneyse gel de denize karşı birer kahve içelim bizde niye yok gidecek yerin aaa
Zaten normalde bole bişi yapmıyorum malum kocaaaaa bir tabak makarna yiyenCe sabah sabah azda olsa aldım kaloriyi azaltıyim dieinşallah kas agrisi yaşamazsin canım bide kilo vermek için çok spor yapmak doğru değilmis kaslarin dinlenmesi için de süre istiyor yoksa çok spor duzensiz besin yağ değil kas kaybı yaşatıyor aman dikkat
ah ya kiyamamAnnem Boluda halam lar kibrista babam izmirde teyzem ler Kocaeli'de arkadaşımda hiç yok onun için gitcek kimsem yok
Ben istanbuldayımah ya kiyamambenim de annemler konya da hiç akraba falan yok yanimda bir tane komşum var allahtan oda olmasa evdeki koltuklarla konuşurdum herhalde sen nerdesin peki
aman huzurlu olalım evimizde onlarında sağlıklı mutlu haberlerini alalim yeter işte ben öyle avutuyorum kendimi:)Ben istanbuldayımaynı kaderimız
Aynen yapcaKKK bişi yok :)aman huzurlu olalım evimizde onlarında sağlıklı mutlu haberlerini alalim yeter işte ben öyle avutuyorum kendimi:)
Ayy küsmüş bize ya, ben hiç farketmedim telefondan giriyorum çoğunlukla acele girip yazıyorum, yazdıklarımdan da anlaşılır zaten, kusura bakma hiç farketmedim ya daha doğrusu gördüm de ben senin özel tablon sanıyorum genel olduğunu farketmedimKızlarr toplaşın şöyle hatırlatacaklarım var !!!
Gel bize katil :)Selam kızlar
Benim kalça şekillendiren basen üst bacak sıkılaştıran bir egzersiz rutinine ihtiyacım var. Üstüm çok ince belim 62-63 cm omuzlarım geniş değil ve verdiğim tüm kiloların %80i üstümden gidiyor. Alt bacaklarımla problemim çok yok ama basen bölgesinden sıkıntım var aslında oralarda belimle orantısız olduğu için öyle duruyor. Az önce dediğim gibi kalça şekillendiren bacak basen sıkılaştıran bir rutine ihtiyacım var. Bu ilk sayfalardaki tablo bana uygun mu?