- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
kız gel gel de kondisyonlu gelcen sen bizim kadar etkilenmezsin sen:)kızlaaaar valla süpersiniz yaaa acayip özendim sizeeee yorumlarınızada gülmekten öldüüümmm
son 10 günüm kaldı 10 gün sonra bende başlıyorum bu programa kafaya koydum
Sabah yemişsin eritirsin şekerim bugün biraz fazla hoplar zıplarsın gider, sıkma canını arada olurKızlar tam bir aydır makarna yemiyordum az önce dayanamadım koca bir tabak yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum
Yağmurum bebeğim gelmiş, tatlım çabuk bitir gel aramıza kız seni dün uğramayınca merak etmişdim, yazacaktım sana bugün, sen erken davranmışsın. Biz çok eğleniyoruz kızlar hadii geç kalmayın...kızlaaaar valla süpersiniz yaaa acayip özendim sizeeee yorumlarınızada gülmekten öldüüümmm
son 10 günüm kaldı 10 gün sonra bende başlıyorum bu programa kafaya koydum
Aman nolmuş bende akşam yedim 6 gibi ama sonra 1 r kadar da hiç bişey yemedim yanında bol salata vardı... Aslında makarna yanında salata olunca kilo aldırmıyormuş diye okudum Bi yerdeKızlar tam bir aydır makarna yemiyordum az önce dayanamadım koca bir tabak yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum
Vay anam vayy kıskançlıkdan çıldırtacak bu hatun beniKızlar yarım saatte Zumba yaptım 270 cal:) 570şimdi iki yumurta koydum güzel şekersiz bir dilim ekmekle Bi kahvaltı biraz evi toplarım sonra da oğluşumu alır gezmeye çıkarız, burda hava yaz böyle Zaman'larda hemen gitsin istiyorum kilolar beşer onar
Montığnac diyetinde makarna var evet ama sosu olmayacak yağsız olacak yani haşlama , haşlama süresi gibi zımbırtılarıda var ya neyse boşverin onu. Yoğurtla falan yemek serbest bir tabak ama yanında ya yogurt ya salata başka yemekle karıştırılmayacak tek başına yenecek...tabiki sık sık tekrar edilmeyecek, belki 15 günde bir falan olabilir...Aman nolmuş bende akşam yedim 6 gibi ama sonra 1 r kadar da hiç bişey yemedim yanında bol salata vardı... Aslında makarna yanında salata olunca kilo aldırmıyormuş diye okudum Bi yerde
Zaten bir sen beğenip benim yazdıklarımı dikkate alıyosun Betül' üm ya, diğer kızlarda ne beğeni ne yazdığıma dönüş yok malesef küstüm ben bunların hepsinebence çok iyi olmuş ilerleyen haftalarda vücut degisimlerimiz olunca tekrar duzenlersin sayfaya ilk bakanlar belki bize katılır böylelikle
Ben de tam öyle yaptım, yoksa onu yeme bunu yeme olacak iş değil ben herşeyin dengeli yenilmesinden yanayım. Haftada Bi gün makarna yemek kimseye kilo aldırmaz ama yanında başka yemek veya ekmekle olursa iş değişir. Karatay diyeti deniliyor, toplumda herkes hergün et yiyemiyor maalesef. Hamur işi yiyende var dolma yiyende ama Nasıl? ölçülü, abartmadan, tıka basa değil ,sadece doyana kadar doyduktan sonra ve sık değilMontığnac diyetinde makarna var evet ama sosu olmayacak yağsız olacak yani haşlama , haşlama süresi gibi zımbırtılarıda var ya neyse boşverin onu. Yoğurtla falan yemek serbest bir tabak ama yanında ya yogurt ya salata başka yemekle karıştırılmayacak tek başına yenecek...
Valla 1 aydır hiç ekmek sürmedim azima tahıllar kepekli ler vs dahilhiç vicdan azabi falan çekme oh yedim de tadını çıkar hem çok erken saat daha yakarsin bişey olmaz yanına ekmek falan da eklemediysen daha da süper olur hiç üzme kendini kafana takarsan beyin onu yağa çevirir takmazsan eritir öyle düşün:) naçizane tavsiyem evde kepekli makarna bulundur canın çektiği zaman onu yaparsin bide aldente kıvam deniyor ya o kıvamda yaparsan hiç kilo aldirmaz tabi yine de ölçü şart :)
Aynen bugün aksama kadar spor yapcamSabah yemişsin eritirsin şekerim bugün biraz fazla hoplar zıplarsın gider, sıkma canını arada olur
Nerde yaşıyorsun kizzz burdada hava yazKızlar yarım saatte Zumba yaptım 270 cal:) 570şimdi iki yumurta koydum güzel şekersiz bir dilim ekmekle Bi kahvaltı biraz evi toplarım sonra da oğluşumu alır gezmeye çıkarız, burda hava yaz böyle Zaman'larda hemen gitsin istiyorum kilolar beşer onar
Çok çalış atanırsııın :) bu güzel havada herkes geziyor suan dışarda bende cikamiyorum evde Bebekleyim ciksamda gitek yerim yok zaten sıkma canınımillet güzel günün tadını çıkarsindaha fazla gezsin spor yapsin hatta burdaki kafadan kontak insanlar denize girsin bende oturup ders calisayim :,( :,( olacak iş mi yaa bu yıl da atanamazsam butik pastane acıcam sonra da homini gırtlak yicem işte hıh:,(
Bilecikteyim Can'ımNerde yaşıyorsun kizzz burdada hava yaz
Hımm Gölpazarına gelmiştim 5 sene önce yemin torenine :)Bilecikteyim Can'ım
Hımm... Bizde geçen yaz geldik Silvan'dan tam bilmiyorum burayıHımm Gölpazarına gelmiştim 5 sene önce yemin torenine :)
Hımm mm anladım :)Hımm... Bizde geçen yaz geldik Silvan'dan tam bilmiyorum burayı
Aahh kuzum benim kıyamam ya bebeğim çalışanlarda gezemiyor kızz, e sende çalışmak için ders çalışıyorsun, çalışsaydında gezemiyecektin yani. Mayısa az kaldı sabır tatlım. Kazanacaksın inşallah, yeni bir iş, yeni bir beden, yeni bir sen olacaksın kızzz... Öyle duygu sömürüsüyle kaytarmaya çalışma, ÇALIŞ BAKİİMM BEBEKmillet güzel günün tadını çıkarsindaha fazla gezsin spor yapsin hatta burdaki kafadan kontak insanlar denize girsin bende oturup ders calisayim :,( :,( olacak iş mi yaa bu yıl da atanamazsam butik pastane acıcam sonra da homini gırtlak yicem işte hıh:,(