Ne kadar Zaman alır acaba tam yapmamızaynen bende seviyorum onları izlemeyi insan gaza geliyoryaparım lan bende diye kalkıp yapamadığım çok olmuştur
İlk günler bakarken yapmak zor oluyor evet ha bire kafayı tv ye kaldırmaktan benimde boynum tutuluyordu. Zamanla ya boyun alışıyor ( acaba boynum ondan mı inceldi ne :)) ) ya da hareketlere adapte oluyoruz kalmıyor o Ağrılar bebeğim.evet yaptım ama komediydim kendime guldum resmenyer hareketlerinde ki modum aynen atla zıpla yere yapış şeklindeydi on beş dakika sonunda yavaş yapana ayak uydurdum bende yanlış yaptığımi hissettim çünkü. sırtım da agri oldu.alişana kadar yavaş olanla devam etmeliyim diye düşünüyorum çünkü yerde hareket ederken kafayı kaldırıp tv den bakmak sırta baskı yaptı bende hareket sırasıni da bi kaç seferden sonra öğreniriz nasılsa sonra tam gaz
O zumba cd lerine suikast planım var, evde nereye koyuyorsun sen onları bakiim gelip çizicem onları
:)))) hele ben bi şu max in arkasından zumbamı da yapayım sen o Zaman gör... Ay ben böyle böyle hırslanıp 3 ayda zil gibi oluyormuşum hehene süperrrr olur
bilmem ki ama bir hafta dan uzun süreceği kesinNe kadar Zaman alır acaba tam yapmamız
güzel türkçemizin argo sayılabilecek deyimi ile cevap vermek istiyorum el ayak koordinasyon sorusunaİlk günler bakarken yapmak zor oluyor evet ha bire kafayı tv ye kaldırmaktan benimde boynum tutuluyordu. Zamanla ya boyun alışıyor ( acaba boynum ondan mı inceldi ne :)) ) ya da hareketlere adapte oluyoruz kalmıyor o Ağrılar bebeğim.
El ayak koordinasyonun nasıldı peki ilk zamanlar benim kollarımla ayaklarımı saçma sapan yaptığımı bi gören olsa yerlere yatardı heralde :)
Akşam şu zencefili yap sen yarın Ağrın olur muhtemelen kuzum
Çokk güldüm kızz,onlar kalkıyor ben yatıyom falan derken koptum resmenAynen yer hareketlerine gıcık oldum yapamadımyaben de çok komiktim kız ben yere yatıyorum o ayağa kalkmış ben kalkıyorum o yatmış Ayy dedim başlarım bu işe ayaktaki hareketlerde devam ettim, arada durup onları izledim, onları izlemek gerçekten güzel oluyor Haha
bide boyun hakikatten incelir mi ki benim böyle deve horgücunu andıran bi boyun sirt yapım var daİlk günler bakarken yapmak zor oluyor evet ha bire kafayı tv ye kaldırmaktan benimde boynum tutuluyordu. Zamanla ya boyun alışıyor ( acaba boynum ondan mı inceldi ne :)) ) ya da hareketlere adapte oluyoruz kalmıyor o Ağrılar bebeğim.
El ayak koordinasyonun nasıldı peki ilk zamanlar benim kollarımla ayaklarımı saçma sapan yaptığımı bi gören olsa yerlere yatardı heralde :)
Akşam şu zencefili yap sen yarın Ağrın olur muhtemelen kuzum
güzel türkçemizin argo sayılabilecek deyimi ile cevap vermek istiyorum el ayak koordinasyon sorusunakicim başim ayrı oynadı ne koordinasyonu abla
adam aparkat diyo ayaklar ayrı gidip geliyor
Kuzum senden beteri karşında yazıyor, inceldi hiç merak etme, gıdım gitti, omuzlarındaki boynumun arkasındaki fazlalıklar eridi , yanaklarım dolgundur benim kiloluyken iki yanak Yanyana olmuştum resmen, yüzüm inceldi, terlerle toksin atıyoruz ya yüzüm bebek gibi oldu bi gençlik geldi üstüme sormabide boyun hakikatten incelir mi ki benim böyle deve horgücunu andıran bi boyun sirt yapım var da
ay masallah masallah darısı başimaKuzum senden beteri karşında yazıyor, inceldi hiç merak etme, gıdım gitti, omuzlarındaki boynumun arkasındaki fazlalıklar eridi , yanaklarım dolgundur benim kiloluyken iki yanak Yanyana olmuştum resmen, yüzüm inceldi, terlerle toksin atıyoruz ya yüzüm bebek gibi oldu bi gençlik geldi üstüme sorma
Bu duygu bende de olmuşdu normal Insanity ikinci ay 60 dk dan, max30 da yarım saate düşünce birden bişey yapmıyormuşum hissi bende de oldu. Ama sonradan farkettim ki tempo burada daha hızlı ve molalar az ve süreyi en randımanlı şekilde kullandırıyor. İki gün Tabata çalışması var. Hele tabata çalışmaları tempoyu yükseltip durduruyor , tekrar yükseltip durduruyor bu hareket işde acayip yağ yaktırıyormuş ispatlanmış. Hatta spor sonrasında da kas hareketleri devam ettiğinden kilo vermeye devam ediliyormuş. Nefes alma hızı arttığında da oksijen yağları daha hızlı parçalıyor diye okumuştum. Tabata eğzersizi faydalarına bakabilirsiniz.bilmem ki ama bir hafta dan uzun süreceği kesinbide kilo vermek için günlük yarım saat yeterli olacakmi çok tereddütteyim çünkü o kadar atladım zipladim ama şimdi bişey yapmamış gibi hissediyorum
Eşimin ablasına geldik şimdi bilgisayar var indirmeye çalışıyoruz bakalım artikÇilekli tutam bebeğim naptın canısı ? Programı edine bildin mi? Bugünkü program linkini aymıştım belki oradan izleyerek başlarsın? Haberlerini bekliyorum tatlım
Hadi inşallah Canım , indirme hemen akşama başla şekerciim inşEşimin ablasına geldik şimdi bilgisayar var indirmeye çalışıyoruz bakalım artik
nasıl indirdin canımKızlar iniyor 1 saat sonra13 gb
Yağmurum sabah aklımdaydın, sana mesaj yazmak için hatta mesajlarından alıntı yapmak için beklerim, bulup yazacaktım babym ya! Sevindim görünce beni geri sayfalara gitmekten kurtardın canısıselam kızlaar maşallah oku oku bitmiyo zaten siteye girdim yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsatım olmadı hiç benim ufaklık hastalandı teyzeleri iki gündür onun peşindeyiz babasıyla bi benim kucağımda bi babasının hasta oluncada pek bi nazlı oluyoo yüzden giremedim ama yazdıklarınızı hep okudum
maşallah sumuhendis başlamış bile hadi bakalım Allah kolaylık versin cnm inşallah istediğin verimi alırsın kızlar bide başlamadan önce ölçülerinizi alsaydınız keşke hatta alın kesinlikle inanılmaz motive ediyo ben almıştım spora başlamadan önce bi ara aradaki farkı yazarım önceki ve sonraki ölçülerimi belki motive eder ben bile bazen açıp açıp bakıyorum kendi kendime motive oluyorum
kilo konusundada kızlar ben diyete başlayalı 1 ay oldu geçiyo bile ilk hafta 3 kilo vermiştim 2. hafta iki sonraki 2 hafta hep yerimde saydım bir eksildiyse bile ertesi gün geri aynı kiloma döndüm bende bayağı bi araştırma yaptım bir gün ciddi ciddi herşeyi yedim ama hiç kısmadım ekmeğide yedim patates kızartması pide yememem gereken herşeyi 12 ye kadar yedim sabah 1.5 kilo binmiş tabi üstüme bakalım bugünde sadece iki yumurta yedim bakalım vücudumu şoka sokabilmişmiyim görücem yaaaaaa inşallah girmiştiiiiir
ama spora tam gaz devam hatta bende bugün eşimi ikna ettim killer abs yi beraber yapacağız ama kendisi tam biiiirrr neyseee yazmimyani hareketsizdir bakalım nasıl yapıcak
Evet Canım haftada bir çokta abartmadan çok sorun olmaz, ama akşam erken ve dikkatli yemeye çalış tatlım.Ben bugun ipin ucunu kaçırdım ablama kahvaltıya geldik yedimde yedim şimdi kendimi çok kötü hissediyorum ama nerdeyse bütün hafta yemiyorum sabah haşlanmış yumurta öğlen yoğurt akşam yoğurt veya salaalta ekmek yok tatlı yok yağ yok bugünden bişi olmaz dimi kızlar