Insanity Max30 günlüğüm

İlk günler bakarken yapmak zor oluyor evet ha bire kafayı tv ye kaldırmaktan benimde boynum tutuluyordu. Zamanla ya boyun alışıyor ( acaba boynum ondan mı inceldi ne :)) ) ya da hareketlere adapte oluyoruz kalmıyor o Ağrılar bebeğim.
El ayak koordinasyonun nasıldı peki ilk zamanlar benim kollarımla ayaklarımı saçma sapan yaptığımı bi gören olsa yerlere yatardı heralde :)
Akşam şu zencefili yap sen yarın Ağrın olur muhtemelen kuzum

:)))) hele ben bi şu max in arkasından zumbamı da yapayım sen o Zaman gör... Ay ben böyle böyle hırslanıp 3 ayda zil gibi oluyormuşum hehe ne süperrrr olur
O zumba cd lerine suikast planım var, evde nereye koyuyorsun sen onları bakiim gelip çizicem onları bak samimi söyleyim 3 ay yap bu çalışmayı devamlı diyetinle birlikte tığ gibi olursun garanti benden sana, yoksa gel beni bul hesap sor...hehehehh nasılsa gelemezsin ki gelemezsin ki

güzel türkçemizin argo sayılabilecek deyimi ile cevap vermek istiyorum el ayak koordinasyon sorusuna kicim başim ayrı oynadı ne koordinasyonu abla
adam aparkat diyo ayaklar ayrı gidip geliyor

Çokk güldüm kızz,onlar kalkıyor ben yatıyom falan derken koptum resmenönce bi izleyin hareketi sonra kulağınızla takip etmeye çalışın. Zaten hareketi bitirecekken genelde sayıyor four, three, drei, one ( 4,3,2,1 ) diye bitiriyor. Bir de bir çubuk hareketin süresini gösteriyor sarı renkli hareketin bitiş süresini ve nerde bıraktığınızı oradan takip edebilirsiniz. Zaman'la zaten otamatikman olacak inşallah bebişlerim

bide boyun hakikatten incelir mi ki benim böyle deve horgücunu andıran bi boyun sirt yapım var da

güzel türkçemizin argo sayılabilecek deyimi ile cevap vermek istiyorum el ayak koordinasyon sorusuna kicim başim ayrı oynadı ne koordinasyonu abla
adam aparkat diyo ayaklar ayrı gidip geliyor
İlk günleri video almak lazım zaten sonra izleyip gülmek için iyi malzeme oluruz yanii

bide boyun hakikatten incelir mi ki benim böyle deve horgücunu andıran bi boyun sirt yapım var da
Kuzum senden beteri karşında yazıyor, inceldi hiç merak etme, gıdım gitti, omuzlarındaki boynumun arkasındaki fazlalıklar eridi , yanaklarım dolgundur benim kiloluyken iki yanak Yanyana olmuştum resmen, yüzüm inceldi, terlerle toksin atıyoruz ya yüzüm bebek gibi oldu bi gençlik geldi üstüme sorma

ay masallah masallah darısı başima

bilmem ki ama bir hafta dan uzun süreceği kesin bide kilo vermek için günlük yarım saat yeterli olacakmi çok tereddütteyim çünkü o kadar atladım zipladim ama şimdi bişey yapmamış gibi hissediyorum
Bu duygu bende de olmuşdu normal Insanity ikinci ay 60 dk dan, max30 da yarım saate düşünce birden bişey yapmıyormuşum hissi bende de oldu. Ama sonradan farkettim ki tempo burada daha hızlı ve molalar az ve süreyi en randımanlı şekilde kullandırıyor. İki gün Tabata çalışması var. Hele tabata çalışmaları tempoyu yükseltip durduruyor , tekrar yükseltip durduruyor bu hareket işde acayip yağ yaktırıyormuş ispatlanmış. Hatta spor sonrasında da kas hareketleri devam ettiğinden kilo vermeye devam ediliyormuş. Nefes alma hızı arttığında da oksijen yağları daha hızlı parçalıyor diye okumuştum. Tabata eğzersizi faydalarına bakabilirsiniz.
Yani bu yarım saat bize yetecek meraklanmayın !!

Birde hergün protein almaya mutlaka çalışın, en azından günde iki yumurta yiyin en az, bir bardak süt, yoğurt tüketin, kasları beslesin protein. Hem acıkıp yiyeceklere saldırmayız, Hemde uzun süre tok kalırız protein içerikli gıdalarla...

selam kızlaar maşallah oku oku bitmiyo zaten siteye girdim yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsatım olmadı hiç benim ufaklık hastalandı teyzeleri iki gündür onun peşindeyiz babasıyla bi benim kucağımda bi babasının hasta oluncada pek bi nazlı oluyo o yüzden giremedim ama yazdıklarınızı hep okudum

maşallah sumuhendis başlamış bile hadi bakalım Allah kolaylık versin cnm inşallah istediğin verimi alırsın kızlar bide başlamadan önce ölçülerinizi alsaydınız keşke hatta alın kesinlikle inanılmaz motive ediyo ben almıştım spora başlamadan önce bi ara aradaki farkı yazarım önceki ve sonraki ölçülerimi belki motive eder ben bile bazen açıp açıp bakıyorum kendi kendime motive oluyorum

kilo konusundada kızlar ben diyete başlayalı 1 ay oldu geçiyo bile ilk hafta 3 kilo vermiştim 2. hafta iki sonraki 2 hafta hep yerimde saydım bir eksildiyse bile ertesi gün geri aynı kiloma döndüm bende bayağı bi araştırma yaptım bir gün ciddi ciddi herşeyi yedim ama hiç kısmadım ekmeğide yedim patates kızartması pide yememem gereken herşeyi 12 ye kadar yedim sabah 1.5 kilo binmiş tabi üstüme bakalım bugünde sadece iki yumurta yedim bakalım vücudumu şoka sokabilmişmiyim görücem yaaaaaa inşallah girmiştiiiiir

ama spora tam gaz devam hatta bende bugün eşimi ikna ettim killer abs yi beraber yapacağız ama kendisi tam biiiirrr neyseee yazmim yani hareketsizdir bakalım nasıl yapıcak

Ben bugun ipin ucunu kaçırdım ablama kahvaltıya geldik yedimde yedim şimdi kendimi çok kötü hissediyorum ama nerdeyse bütün hafta yemiyorum sabah haşlanmış yumurta öğlen yoğurt akşam yoğurt veya salaalta ekmek yok tatlı yok yağ yok bugünden bişi olmaz dimi kızlar

Yağmurum sabah aklımdaydın, sana mesaj yazmak için hatta mesajlarından alıntı yapmak için beklerim, bulup yazacaktım babym ya! Sevindim görünce beni geri sayfalara gitmekten kurtardın canısı

Canım benim kıyamam Allah şifa versin tez vakitte, biraz atlatmış olmalı yazdığına göre kuzum. Aman çocuklarla eşler hasta olmasın da insan kendi hasta olmaya razı oluyor değil mi canısı...

Evet bugün startı verdik bakalım hayırlısıyla tamamlarız inş bebeğim. 30 daha ne Zaman bitiyor senin, bitebilmek buradasın ona göre haa

Canım arada takılıyor kilolar gayret ve dikkatle pes biz değil vücut edecek inş. Bir de senin fazla kilon pek yok gibi artık, hedef kiloya yaklaştıkça bazen ayda 1 kilo ancak verenleri duyuyorum, o kadar incelmeyiz başaramadığım için tecrübem sadece okuduklarımdan Canım. Şok evet bazen işe yarıyor. Bende hep Şok'ları aşırı yiyerek yapmayı tercih ettim işime geliyordu çünkü ama aslında günde tek öğün yendiğimde öğlen iki gibi falan daha etkili olduğunu gördüm. Tabi spor her zaman var. Şimdi sen yumurta yemişsin ya akşam 5, 6 gibi yumurtalı menemen , yumurtalı ıspanak, yumurtalı mantar, peynirli omlet artık işine hangisi gelirse ye yanında salata veya tuzsuz ayran, tuzlu ayran bende çok ödem yapıyor. İşde böyle birkaç gün devam et bak hem acıkmıyorsun Hemde kilolar tıkır tıkır pozisyonuna geçiyor.

Bende artılardayım şekerim. Yarından itibaren bakmaz çaresine inşallah !

Ajanda eşiyle yapan biri daha Maşallah kızlar aferin sizlere

Eşini alıştır max30 a geçin beraber.

Evet Canım haftada bir çokta abartmadan çok sorun olmaz, ama akşam erken ve dikkatli yemeye çalış tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…