Insanity Max30 günlüğüm

Barfiks çekmek sıkıntı değil yaa
Barfiks kurabilirsen evine sıkıntı yok kuzum :) kız karışık olmuş kusura bakma acele yazınca bazen karıştırıyorum cümleleri idare edin, ne demek istedi diye beyin jimnastiği yapıyorsunuz işte kız hem vücut hem beyin çalıştırıyorum daha ne istiyorsunuz be ya

Ahahah

hiç gülecegim yoktu abla yaa :) biz seda ile kağnı hizinda ilerliyoruz zaten

Oley be oleyy işde bu !! Süpersin bebeğim! Yapınca bekliyorum düşüncelerini, daha önceden spor yapmışlığın var mıydı onlardan da bahset canımcıım

şu an bitirdim egzersizi. bittim! o nasıl bir hızdı. modifier versiyonunu yaptığım halde çok zorlandım. her 5 dk'da bir verilen 30 saniyelik aralar bende 2 dakika oldu kalp atışlarımı sakinleştirebilmek için.. ama bitirdim! azmettim ve sonuna kadar yaptım.

aslında daha önce jillian michaels'ın 30 day shred programını yapmıştım. en son geçen sonbahar da p90x3 lean schedule'ını yaptım. sonra kış dönemi sadece yürüyüşle geçiştirince işte böyle kondisyon yerlerde tabii. ilk hafta zorlanacağım büyük olasılıkla ama spor konusunda hırslıyımdır, buna da alışırım. şimdi bir de forumda böyle arkadaşlar bulmuşum motive kaynağı, umarım sonuna kadar götürürüm..

çok güzel bismillah dedik başladık inşallah sonuçlar güzel olur hepimizin :) böyle programlar leslieyi sollayip geçiyor değil mi süresi ne kadar sürüyor senin program videolarinin
Evet ya Leslie Bi Zaman'dan sonra işe yaramıyor alışınca bünye
ay zaten yoruldum eve geldim ortalık topla iki çocuk vs, yarına kaldı artık:)

Niye bu kadar hızlı yapıyorsa demi sanki atlı kovalıyor arkasından

canım çok sevindim ilk gün başlamış oluyoruz ikimiz de o zaman beraber göreceğiz etkileri kaç kilon var verilecek benim bayağı fazla

açıkçası kilo vermek için yapmıyorum sporu. kilom şu an 65, boyum da 1.72 olunca kilo problemim pek yok. vücut kitle endeksim normal aralıkta olsa da kiloma ve boyuma göre yağ oranım fazla çıktı. diyetisyene başladım, çok katı bir diyet uygulamıyorum. yavaş yavaş yağ oranımı düşürüp kas oranımı artırmayı hedefliyorum. aynı kiloda kalmayı, en iyi ihtimalle 2-3 kilo daha vermeyi planlıyorum. bu yüzden de düzenli spor yapmaya ihtiyacım var. ben de ara ara bu tarz HIIT (high intense interval training) dedikleri egzersizler ile maksimum yağ yakımını sağlamaya çalışıyorum. :)

ama kesinlikle kilo vermek için ideal bir program, ilk gün egzersizi böyleyse, yemeye de dikkat edildi mi rahatlıkla kilo verdirir eminim. umarım yararlı olur hepimiz için..

Anamm P90x3 yapan biri var aramızda kızz tecrübelerinden faydalanırız senin. Belki bundan sonra p90x3 e geçeriz yağları eritip kas yaparız belli mi olur.

İlk gün zorlanmak gayet normal canım, kısa sürelerde mola vermeye hiç çekinmeyin bende başlarda öyleydim, hatta yerimden kalkamayıp " suuuu" diye cıyaklayınca eşim suyumu ayağıma getiriyordu o derece.

Sende iyisin Maşallah spor deneyimi konusunda, birkaç güne hızlısına bile geçersin eminim. Birlikte motivasyon ve sadakat daha iyi olur. İyiki bizimlesin şekerim

Niye bu kadar hızlı yapıyorsa demi sanki atlı kovalıyor arkasından

ahaha evet gerçekten de atlı kovalıyor gibi.. kardiyo egzersizi olduğu için biraz zorlamak istemiş anladığım kadarıyla shaun t. :) ama bence hızı biraz daha düşürebilir, yeni başlayan kişiler için normal hız bile fazlasıyla yeterli olacaktır.

Adam boşuna Insanity dememiş programın adına. İnsanüstü, delilik anlamına geliyor Insanity

P90x3 den bahsetsene biraz, sende ne gibi değişmeler oldu, zor muydu, kas gelişimin oldu mu falan gibi, birde barfiks p90x de var ama x3 serisinde de var mı?

Kesinlikle o konuda abartmış gerçekten, kimse maxımum kondisyonla başlamıyor sonuçta...tamam kardio yap aynı hareketleri yap ama niye bu kadar acele ediyorsun, heralde kendisini Birtek 60 kg altı olanlar takip etsin istiyor

Kesinlikle o konuda abartmış gerçekten, kimse maxımum kondisyonla başlamıyor sonuçta...tamam kardio yap aynı hareketleri yap ama niye bu kadar acele ediyorsun, heralde kendisini Birtek 60 kg altı olanlar takip etsin istiyor
hem arkasından atlı kovalar gibi hızlı çalıştırıyor hem hiç durmuyor yerinde hemde adam hiç susmuyor arkadaş hiç mi nefes nefese kalınmaz

Boylarımız aynıymış canısı :) . Evet senin kilon iyiymiş Maşallah! Oo sen bu programla 5 kilo bile rahat verirsin az bi dikkatle.

Kuzum çalışmanın özelliği HIIT çalışma ve TABATA çalışma olması, yoksa 60 günde incelmeyi vadedemez. Hııt ve Tabata çalışmalar çok hızlı yağ yaktırıyor. Tatlım ne dedik, biz ilk Zaman'lar onlarla yarışmıyacağız, yapabildiğimiz kadar.onların hepsi kondisyonlu kişiler, kaslarından anlamışsınız zaten. YouTube da falan kilolu olanların yapıp zayıfladığı resimler çokca var, demek ki yapılabiliyor.
Hareketleri acele edip geçiştirmiyeceğiz. Yavaş, az sayıda ama doğru şekilde çapmaya çalışmak önemli. Güngeçtikçe göreceksin hergün biraz daha fazla yapıyor olacagız inşallah. Sedasızım hazırlık için bir yazı hazırlamıştım okudun mu onu hayatım. Okumadıysan tekrar atayım bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…