yapma yaakızlar yardım indiremitorum linki tıkladım ama indirdiğim şeler çok farklı
bulamadım canım tekrar atar mısın
inşallah seversin :)Evet bakalım 30 max videolarını bi izleyeyim. Aklım hala focusta ama sizle olmak istiyorum.
ikinci sayfada olan linki tıkladıkbaşka bişi indirdi sonra telefonumda youtube kayıtlı olduğu için url si çıkmıyo indiremiyorumm yaaaavideo linkleri de 2. sayfa da var
telefona mı indiriyorsun bilgisayarda mısın?kızlar yaa olmuyoo başka nasıl temin edebilirim yaa çok istiyorumm.
canım telefon dan mi indirmeye çalışıyorsun ben mi yanlış anladım :-\ başka nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum bende tel den giriyorum nete yoksa mail olarak atmayı çok isterdim evde net yok benim deikinci sayfada olan linki tıkladıkbaşka bişi indirdi sonra telefonumda youtube kayıtlı olduğu için url si çıkmıyo indiremiyorumm yaaaa
canım telefondan indiriyorymmtelefona mı indiriyorsun bilgisayarda mısın?
Bilgisayardaysan torrentten en kolayı bence.
maille gönderilir mi ki dosya boyutu çok büyük benim indirdiklerim 15 gb mış.canım telefondan indiriyorymm
dosya biçimini sıkıştırılmış bicime getirirsen gönderebilirsin winrar olarak yanimaille gönderilir mi ki dosya boyutu çok büyük benim indirdiklerim 15 gb mış.
nature5487@gmail.com deneyelim canimmaille gönderilir mi ki dosya boyutu çok büyük benim indirdiklerim 15 gb mış.
aradaki modifiye videolari eleyip bir aylık program için 6video göndersen boyut daha küçük olur diye düşünüyorummaille gönderilir mi ki dosya boyutu çok büyük benim indirdiklerim 15 gb mış.
maille gönderilir mi ki dosya boyutu çok büyük benim indirdiklerim 15 gb mış.
modifiye olanları göndereyim mi? modifiyede hem norma versiyonu gösteriyor hem modifiyeyi ekranı ikiye ayırmışnature5487@gmail.com deneyelim canim
canim aynisiysa olur tabi cok tesekkurler ugrastirdim senimodifiye olanları göndereyim mi? modifiyede hem norma versiyonu gösteriyor hem modifiyeyi ekranı ikiye ayırmış