Ben 510 ip atladım, yarında 700 Atlıcam inşallah..bir iki nefes arası hariç hiç durmadım bile, akşama da Zumba yapıcam.. Daha ne yapım yahuu ölüm müYapamıyo ki yapamıyo ki ohh ohh
Kız gerçekden sana şaşırıyorum ha kuzum, kız o kadar spor yapıyosun bunda niye bu kadar zorlanıyosun tatlım... Kız 15 dk 15 dk yap bari alışdıkça arttır.. Gerçekden isteksizsende başka şeyler yap kuzum ne diyim, sevmeden yapmakda işkence olur insana.. Dün bana gönderdiğin hızlı pilatesi yap mesela :) bugün yapıcam ben onu max arkasına inş :)
Açççç ben tabii ki aşkım ZUMBAMI paylaşırımKızlar yeni bir topik açmayı düşünüyorum.. Sporu eğlenceye çevirmeyle alakalı ne dersiniz ayy !!
hızlı gitme tez yorulursun daha akşamda zumba yapacam diyosun,diğer günlere enercin kalsınBen 510 ip atladım, yarında 700 Atlıcam inşallah..bir iki nefes arası hariç hiç durmadım bile, akşama da Zumba yapıcam.. Daha ne yapım yahuu ölüm mü
Evet ya herkes sporu eziyet gibi görüyor genelde, öyle olmamalı aslında belki faydası olur spor anlayışımız değişir.. Kız zaten en büyük katkıyı senden bekliyorum, komik hatun.. Senin komiklikleri ciddi ciddi yazmaların öldürüyor beni bazen anam :)Açççç ben tabii ki aşkım ZUMBAMI paylaşırımsporun, kilo vermenin eğlenceye dönüşmüş haliiii
Kızlar yeni bir topik açmayı düşünüyorum.. Sporu eğlenceye çevirmeyle alakalı ne dersiniz ayy !!
Bence Zumba arkasına şu hızlı pilatesi ekle ip yerine daha faydalı olur bence :)Ben 510 ip atladım, yarında 700 Atlıcam inşallah..bir iki nefes arası hariç hiç durmadım bile, akşama da Zumba yapıcam.. Daha ne yapım yahuu ölüm mü
Herşey olabilir ama süreklilik olur mu bilmem.. Ama paylaşımlı tecrübelerin aktarıldığı birşey olsun istiyorum. Ama katılım nasıl olur bilmem bi deneme çekecem bi ara bakalım.nasıl olcak peki, motivasyon yazısı falan mı ekliyceksin?
Evet keşke elimdeki DVD leri burda paylaşma imkanım olsa, harika videolar inanılmaz enerjik ve yorucu... Hem sen de zumbayla tanışmış olursun...bakarsın, yaparsın Bi bakmışsın bağımlı olmuşsun...Evet ya herkes sporu eziyet gibi görüyor genelde, öyle olmamalı aslında belki faydası olur spor anlayışımız değişir.. Kız zaten en büyük katkıyı senden bekliyorum, komik hatun.. Senin komiklikleri ciddi ciddi yazmaların öldürüyor beni bazen anam :)
gündüz hayırlarına olsun, sen kafayı baya takmışsın bu işe anlaşıldıEvet keşke elimdeki DVD leri burda paylaşma imkanım olsa, harika videolar inanılmaz enerjik ve yorucu... Hem sen de zumbayla tanışmış olursun...bakarsın, yaparsın Bi bakmışsın bağımlı olmuşsun...
Rüyamda beto perezi gördüm ne alakaysa hahahah:))) yeni DVD çıkarıyormuş falan birde videolarda sarışın uzun boylu bir kız var onun eski karısıymışondan sonra da dedemi gördüm Zumba dan dedeme ışınlandım ne alakaysa bu arada rüyamı da anlatmış oldum
Bi aratayım şu Beto Perez' i kız bi tanışak bakem kendisiyle :)) Hayır olsun şekerim.. Deden diyo ki hep hoplayıp zıplayacagına bi arada hatırımı sor diyor kız , bende rüyanı yorumladım bak :))Evet keşke elimdeki DVD leri burda paylaşma imkanım olsa, harika videolar inanılmaz enerjik ve yorucu... Hem sen de zumbayla tanışmış olursun...bakarsın, yaparsın Bi bakmışsın bağımlı olmuşsun...
Rüyamda beto perezi gördüm ne alakaysa hahahah:))) yeni DVD çıkarıyormuş falan birde videolarda sarışın uzun boylu bir kız var onun eski karısıymışondan sonra da dedemi gördüm Zumba dan dedeme ışınlandım ne alakaysa bu arada rüyamı da anlatmış oldum
Hepsini bir arasa yapamam öyle deme ip atlamanın da acayip faydası var benim Bi arkadaşım sadece ip atlayarak bütün doğum kilolarından kurtuldu tam 20 kiloBence Zumba arkasına şu hızlı pilatesi ekle ip yerine daha faydalı olur bence :)
Kız Babanemide gördüm kendisi rahmetli...Bi aratayım şu Beto Perez' i kız bi tanışak bakem kendisiyle :)) Hayır olsun şekerim.. Deden diyo ki hep hoplayıp zıplayacagına bi arada hatırımı sor diyor kız , bende rüyanı yorumladım bak :))
He kız sorma, bu arasa ben Koltukta Oturdum kaldım, elimi kaldıracak halim yok sadece telefon tuşlarına basabiliyorumgündüz hayırlarına olsun, sen kafayı baya takmışsın bu işe anlaşıldı
Kız Allah canını almasın seninKız Babanemide gördüm kendisi rahmetli...
Kız yoksa betom ölecekmi abowww ben ne ederim o zaman
Hayır şarkıcı falan değil Bi kerem, kendisi Shakira gibi ünlü kişileri çalıştıran kiliKız Allah canını almasın seninyoruma bak ya :))
dua istiyorlar o zaman kız 3 İhlas suresi birde Fatiha suresi oku ruhlarına şekerim..
Kız baktım Zumbaya Beto' ya valla zevklia ya kızz.. Adam şarkıcı mı ne aslında Schaun gibi :)
Kız sen Schaun' un Cize' sini yap o zaman ritim tutmak hoşuna gidiyor belki seversin.. Pembekurabiye denemeişdi dün bi bak max30 yerine belki onu yaparsın?
canım kaç kiloydun hatırlamıyorum ama abartı çok kilon görünmüyor, biraz bel bölgeni inceltmen lazım ama onuda halledersin,vücut baya atletik,maşallah omuzlar geniş,bacaklar kaslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?