Sanada bebeğim :)hayırlı haftalar olsun herkese :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada bebeğim :)hayırlı haftalar olsun herkese :)
Valla firsat bulamadimki bir turlu :) zatn 1 haftayi gecik ne diyet yapiyorum ne spor 1 bucuk kilo almisim 70.6 geneeeeNerdesin kız insan bi nerdeydin yazar o kadar merak ettik sopalıycam senii haaa kızgınım sana çok :))
Kız sabah sabah insan asabi olur tabii de bize ne kıı biz anlamak asabilikden filan bize tatlı dil güler yüz lazım ayy :))Ben bugün Zumba, max 30 ve ip atlama düşünüyorum, ayrıca hurma diyetine başladım. Mazeretim var asabiyim çok üstüme gelmeyin bacılar
bel 60 tı haaa vay be çok iyiymişKizlar ben 90 60 95 dim 55 civari kiloda iken (
70,60 fazla değil kız .. Bundan sonra kaybolma şekerim özlüyom kız ben sizler görünmeyince anam :)Valla firsat bulamadimki bir turlu :) zatn 1 haftayi gecik ne diyet yapiyorum ne spor 1 bucuk kilo almisim 70.6 geneeee
Aney aney ben boşuna demiyom bu kıza fıstık diye :))Kizlar ben 90 60 95 dim 55 civari kiloda iken (
Ozaman oyleydi daha oyle olmazbel 60 tı haaa vay be çok iyiymiş
neden olmaz canım, azmedersen olur hedefi yüksek tutOzaman oyleydi daha oyle olmaz
Valla hedefi yuksek tuttum 76 den 55e inmek istedim 70de kaldim yahuneden olmaz canım, azmedersen olur hedefi yüksek tut
hemen pes etme canım, kilo vermek kolay iş değil sabır ve azim lazım, ben 1 aydan fazla yerimde saydım resmen, bugün ki değişim sadece 800 gram fark, buna rağmen pes etmedim, sporuda+diyetede devam ediyorum, bitiş zamanı benim için ramazan, sonra gezip tozmaktan yazın zaten spor yapamam, o yüzden yaza kadar ne gitse kardır,sende pes etmeValla hedefi yuksek tuttum 76 den 55e inmek istedim 70de kaldim yahu
Devam edicem bakalim ins. Vermeye devam ederimde. Ben shaun abiden sogudum yapasim yok hichemen pes etme canım, kilo vermek kolay iş değil sabır ve azim lazım, ben 1 aydan fazla yerimde saydım resmen, bugün ki değişim sadece 800 gram fark, buna rağmen pes etmedim, sporuda+diyetede devam ediyorum, bitiş zamanı benim için ramazan, sonra gezip tozmaktan yazın zaten spor yapamam, o yüzden yaza kadar ne gitse kardır,sende pes etme
sana katılıyorum, bu max.30 a bende çok ısınamadım nedense makinalarla çalışmak bana daha çekici geliyoDevam edicem bakalim ins. Vermeye devam ederimde. Ben shaun abiden sogudum yapasim yok hic
Kız bende bugün sabah yaptım Ayy ne gıcık Ada'm ya, yemin ederim elin adamına söve söve yaptım haDevam edicem bakalim ins. Vermeye devam ederimde. Ben shaun abiden sogudum yapasim yok hic
bitek olivenoil pek mi istikrarlı yapıyo sanırım hepimiz sürüne sürüne yakında dökülecezKız bende bugün sabah yaptım Ayy ne gıcık Ada'm ya, yemin ederim elin adamına söve söve yaptım ha
Hiççç elektrik alamadım, heran bırakabilirim, yine eskisi gibi beni spordan soğurursa:)
Dverim kız seni, ayy nazarımız değdi ayol terminatör filan derken.. Başla bugün gelmiyim yanına haa :)) kız başla gerisi gelir..Devam edicem bakalim ins. Vermeye devam ederimde. Ben shaun abiden sogudum yapasim yok hic
Sorma yaa adama sove sove spor yapiyormKız bende bugün sabah yaptım Ayy ne gıcık Ada'm ya, yemin ederim elin adamına söve söve yaptım ha
Hiççç elektrik alamadım, heran bırakabilirim, yine eskisi gibi beni spordan soğurursa:)
Tamam bi denicem bugun bakalim yarin gerisi gelcekmi :)Dverim kız seni, ayy nazarımız değdi ayol terminatör filan derken.. Başla bugün gelmiyim yanına haa :)) kız başla gerisi gelir..
Birtek ben olurmuyum kuzum, AdrianaLove , didilyos , PembeKurabiye @efsayarengokcedila ve Betül' de düzene oturttu .. Sizdede oturacak inşallah!!bitek olivenoil pek mi istikrarlı yapıyo sanırım hepimiz sürüne sürüne yakında dökülecez
Yapamıyo ki yapamıyo ki ohh ohhKız bende bugün sabah yaptım Ayy ne gıcık Ada'm ya, yemin ederim elin adamına söve söve yaptım ha