Bi bakarım anacığım onada, beğenirsem süre olarak falanda olabilir tabii onuda ekleriz kızz :)Tracey mallet baksana Bi süper kadın
Kız sen yaparsın anam , sen yapmasan kimse yapamaz, seni yer hareketleri gıcık ediyor, ondada kolay yapana uy, yorulunca soluklan tekrar devam etmeye gayret et, gün geçdikçe kolların güçlenecek göreceksin, yeter ki devam edelim kondüsyon ister istemez inan artıyor, bir de gözünde hiç büyütme, severek yap, yapabildiğin kadar yap ilk günler...Sağol kız valla sabah millet uyurken ben kalktım balkonu yıkadım eşim uyanmış gelmiş bana kafayımı yedin sen diyor rüyamda görmüş gibi saldırınca hahaaa... Yarın bakalım cardio dan başlıcam inşallah bu defa yapabilirim gücüm kuvvetim olur, hadi bismillah deyip başlıcaz bakalım
Ayyy şekerim ne çok sevindim bilemezsin tatlım, aramıza hoşgeldin bebeğim :) max30 ve ınsanıty yapmak bir ayrıcalık tatlım... Yapan vazgeçemiyor kuzum.. Çok sevindim inan katılmana .. Biraz tanıtsana kendini kilon boyun vücut tipin falan ??Daha önce insanity yapmıştım 15 gün, sonra zor geldi bıraktımTopiği okuyunca da dün indirip max30a başladım cardio challenge bittiii!!!
ay öldüm ama bu ne zor program dibim çıktı en son halının üzerinde onları izliyordummbugün tabata yapacağımm
Ayyy şekerim ne çok sevindim bilemezsin tatlım, aramıza hoşgeldin bebeğim :) max30 ve ınsanıty yapmak bir ayrıcalık tatlım... Yapan vazgeçemiyor kuzum.. Çok sevindim inan katılmana .. Biraz tanıtsana kendini kilon boyun vücut tipin falan ??
O zorlanmalar kolay kolay bitmiyor, vücut zorlandığından etkileride süper oluyor işde o yüzden.. Ayakkabısız sakın yapma tatlım ve çok zorlandığın yerde hafiflet kendini kontrol et mutlaka... Acı çektirirken kendini sevdiren bir program bu :)) inşallah hep bizimle olursun şekerciim :))
Kızz kilon 55 mi
Canımm daha önce de yapmıştım, bıraktım maalesef ama çok pişman oldum bıraktığıma. Bırakınca daha fazla yağlanma oluyor vücutta ben de boğazımı tutamayıp ipin ucunu kaçırdım tabi. Kilom 55 boyum 172 kilo problemim yok aslında, vücut tipim elmayla armut karışımı bir şeyYani bacaklarım ince belim kalın ve yağlı, totom çok büyük değil ama kassız ve yumuşak, biraz (!) göbeğim var garip bir vücut tipim var, toparlanmasını istiyorum
Bugün yataktan sürünerek çıktım resmeen, şimdi oturduğum yerden zor kalkıyorum ama pes etmek yoook, alıştıkça geçecek inşallah!! Yok yok kuzum daha önceden bilinçliyim ayakkabıyla yapıyorum bir de matt aldım şu yere serilenden, yerdeki hareketleri de onun üzerinde yapıyorumm, inşallah hep birlikte istediğimiz vücutlara ulaşırız
Evet kuzum 53-56 arası gidip geliyorumm. kuzum yağlanma çok fazla vücudumda, p90xle şiş ve sert bir karın istemiyorummKızz kilon 55 miboyda uzun Maşallah ideal kilon ne olsun istiyorsun bebeğim .. Şimdi eger kilo daha fazla vermek istemiyorsan bence sen p90x ile kas programına geçebilirsin.. Ya da sıkılaşmak için pilates yapabilirsin bebeğim.. Max30 da etkili olur sende ama kilo vermen kaçınılmaz olur.
Ya da bir gün Max30 bir gün p90x şeklinde hibrit bir çalışma deniye bilirsin belki ..
Uff ilk defa birinin zayıf olduğuna üzüldüm ya :) bizimle olursun hep diye sevinmişdim :) ama başka programda yapsan bizimle kal olur mu kuzum.. Sence kas mı ? Kilo verme mi ??
He bide agrı kesici al kuzum ağrıların için bugün iyi gelir ...
Tamam o zaman şekerim bizimle ol, eritelim şu yağları haydiiEvet kuzum 53-56 arası gidip geliyorumm. kuzum yağlanma çok fazla vücudumda, p90xle şiş ve sert bir karın istemiyorummo yüzden max30la ilk hedefim bel çevresindeki yağları eritmek, yememe dikkat etmiyorum çok fazla zaten ama yağ erimesi için cardio şart 55 kiloyum, 50si yağ şu belimdeki ve göbeğimdeki yağlar gitsin bir de totom falan biraz kaslansın diye uğraşıyorum, önden bi max30u bitirip sonrasında p90la devam ederim belkiii Kuzum bence yağ oranı çok önemlii ve vücudun şeklii, yani vücut orantılıysa her yerden yağ fışkırmıyorsa yeterlii. Ama buradayım, her gün yapıcam max30
Aynen kuzumm yememe dikkat etmiyorumm :) ayy gitse şu yağlar bi, incecik olsa belim rahatlıcam. Kuzum vücut tipim de çok ince göstermiyor bir de orantısız kilo alıyorum azıcık çok yesem hemen belimde karnımda yağlanma başlıyor. Az kiloda olsam da orantısız olunca iri gösteriyorummTamam o zaman şekerim bizimle ol, eritelim şu yağları haydiiyemeni çok az tutmazsan hem kilon düzene girer hemde kasların artmaya başlar, çok kısa zamanda kaslarını göreceğinden eminim.. Mutlu mutlu yapalım sporlarımızı şekerim hepbirlikde o zaman
Bende sen gibiyim kuzum orantısız alıyorum... Üst bedeb fazla alıyor.. Sporla incelirsin ama şekerim.. Hadi bakalım Schaun bekle bizleriAynen kuzumm yememe dikkat etmiyorumm :) ayy gitse şu yağlar bi, incecik olsa belim rahatlıcam. Kuzum vücut tipim de çok ince göstermiyor bir de orantısız kilo alıyorum azıcık çok yesem hemen belimde karnımda yağlanma başlıyor. Az kiloda olsam da orantısız olunca iri gösteriyorummAğzın bal yesin kıızz inşallah hepimiz incecik oluruzz
Şekerim bizdeki yağ oranı zaten öyle birden kas yapmaya müsade edecek cinsden değil. Kaldı ki kas yapmak öyle kolay bir iş değil. Salonlarda saatlerce ağırlık kaldırıp proteini bolca almak lazım. Biz bayanların hele erkeklere göre kaslanması çok çok zor. O gördüğümüz kaslı şişmiş vücutlarsa kasdan kasdınız, zaten öyle bir vücudu istemeyiz ve olanlarda kaslarına hormon enjekte edip şişiriyorlar..Sürekli spor yapan biriyim. Birçok spor yaptım. Daha çok kardiyo ile dengede tutmaya çalışıyorum. Sağlık açısından ve vücudun devamlılığı açısından hızlı ve doğrudan kas yapmaya yönelik programlar pek önerilmiyor. O yüzden insanity programını biliyor olsam da hiç başlamadım. Çünkü 3 ayda fit bir vücuda sahip olabiliriz evet ama peki sonra bu kasları nasıl koruyacağız. Ben daha çok vücudun devamlı optimum düzeyde kaldırabileceği sporların faydalı olduğunu düşünüyorum. Sıkı kas programları bırakınca sarkmaya sebep oluyor.
Şekerim bizdeki yağ oranı zaten öyle birden kas yapmaya müsade edecek cinsden değil. Kaldı ki kas yapmak öyle kolay bir iş değil. Salonlarda saatlerce ağırlık kaldırıp proteini bolca almak lazım. Biz bayanların hele erkeklere göre kaslanması çok çok zor. O gördüğümüz kaslı şişmiş vücutlarsa kasdan kasdınız, zaten öyle bir vücudu istemeyiz ve olanlarda kaslarına hormon enjekte edip şişiriyorlar..
Bizim maksadımız yağlarımızdan kurtulup, sonrasında sıkı hafif kaslara kavuşmak incelmek sıkılaşmak yani şekerim..ayrıca evet Insanity ve versiyonları çok etkili programlar ama iki ayda kas yapan beri gelsin.. Ancak vücut sıkılaşıp toparlanır, e alttanda ufak ufak kaslar oluşmaya başlıyor..
Sporu hayatımızdan çıkarmak malesef sıkılaşmayı verdiğin emekleri çöpe atar evet. Bu beslenmede de öyle beslenmeni abarttığında nasıl kilo alıyorsun, onun gibi en azından yürüyüş pilates gibi sporlarla hiç değilse haftada 3 gün sporu hayatımızda tutmayı prensip edinmeliyiz...
Kas yapmak değil sistemi kaslara yönelik kurulmuş spor programlarından bahsediyorum. Yani kaslar baz alınarak belirlenmiş hareketkerden. Kas yapmak illa ki top gibi kaslara sahip olmak demek değildir. Lisanslı eski bir sporcu olarak spor kendimi bildim bileli hayatımda. Spor programlarının hangilerinin kas, hangilerinin yağ kütlesine yönelik olduğunu bilmek gerekiyor. Vücutta ki yağlar yapilan spor aktivitesine bağlı olarak 3 türlü depodan yakılır. Kas kütlesinin artmasına bağlı olarak düzenlenmiş spor aktiviteleri yağı öncelemez vücuttaki seker deposunu kullanır. Yani insanity yapıp zayıflarsınız elbette ama amaç yağlara hücum etmek ise bu yağlarınızı kardiyo ile yapmanızdan daha fazla etkili bir yöntem değildir. Yuksek tempolu bu tip sporlar bırakıldığında basa dönmenize neden olur. Siz vücudunuzu taniyor, neye ihtiyacı olduğunu biliyor ve beslemenize dikkat ediyor iseniz kendiniz için bunu uygulayabilirsiniz tabi buna ne söylenebilir. Ama ben vücudun anatomik yapısını pek bilmeyen, beslenme ile sporu desteklemeyen hic kimseye kasa yönelik aktiviteler önermem. Şahsi görüşüm ve kaslı biri olarak tecrübem.
Süper tatlım. Kız ikimizin sevdiği programlar, zorlandıkları bile aynı, Sweat' lerde de çok zorlanıyorum ben canısı ..tabata power tamamdır kızlar ben en çok bu tabataları seviyorum bana tatlı bi acı veriyo en çok friday olan beni zorladı en sıkıcısı callen cardio bence bu arada 1 ay 2hafta 2. Gündeyim.
canım 1.5 ay olmuş nax30 a başlayalı. kilo olarak ve vücut şekillendirme olarak çok fayda gördün mütabata power tamamdır kızlar ben en çok bu tabataları seviyorum bana tatlı bi acı veriyo en çok friday olan beni zorladı en sıkıcısı callen cardio bence bu arada 1 ay 2hafta 2. Gündeyim.
Helebir bitirelim şu programlarımızıda, eşimi ikna kısmına da geçeriz :)
Evet ya yetmiyor hep daha fazla yapalım istiyor insan, spor sevgisini tadınca oluyor işde :)
İnternetten bulurum takvimi artık, geçen gün sadece bir kısmına baktım zenci fiziği güzel bir hatun vardı, hangisiydi bilmem ama, zevkli olacağa benziyor..
Ooo 3 saat bisiklete binmek ki bide üstüne leg çalışması,yarına sen ağrı kesici falan kullan kuzum Maşallah bebeğim ya :)
Bu yaz benimde sporla geçecek sanıyorum, inşallah devam ettiririm sürekli, öyle olsun istiyorum bakalım inşallah tatlım .. Uzun günleri bende daha çok seviyorum. Araya giren tatil araları olacak ama olsun artık :))
İnşallah istediğin üni' yi de kazanırsın incecik başlarsın, zaten incesinde istediğin vücutta işde tatlım :)
Diyet topiği açdık biz gördün mü şekerim, diyet günlükleri kısmında , arada orayada beklerim bebeğim
Bugün Ebru şallı 21 günde yağlardan kurtulun programını yaptım, kadın benden iki üç yaş küçük ama genç kız gibi, kimsede yaşını kolay kolay tahmin edemez... Onun kadar incecik olacağımı hiç zannetmiyorum ama en azından fit bir görüntüm olsun isterim yani Allah nasip ederse inşallah...spor fit olmak belli yaşlara mahsus değil demi yani şekerciim :))vallahi her iki programdaki kadınlar ayrı ayrı guzel ve tas gibiler yası buyuk olan da var genc olan da en guzeli de bu her yasa uygun ve her yasta fit olabiliyorsun
Asıl hepimize masallah kuzum bu home fitness'ın dev programlarını yapacak enerjiyi buldugumuz için
Yazın sporu aksatsan bile surekli hareket halinde oluyosun ve kısın verdigi depresiflik yeme dürtüsü cok olmuyor en azından benim için öyle bu yuzden yazın zayıflamak daha kolayıma geliyor
İnşallah hayatım herkes cok cabalıyor herkes bu sonbahara fit girsin inşallah kısın da cilasını atsın daha cok guclu kadın olsun etrafımızda
Topigide takipteyim kuzum yazmayı unutmusum :)