Insanity Max30 günlüğüm

canım 1.5 ay olmuş nax30 a başlayalı. kilo olarak ve vücut şekillendirme olarak çok fayda gördün mü
canım ara ara bırakmak zorunda kaldım düzenli yapamadım buna rağmen vucudumu acayip toparladı kadınsı hatlarımı ortaya çıkardı ben çok fayda gördüm 66 kilo iken giydiğim elbisem üstüme bol oluyo 71 kiloyum hemede

canım ara ara bırakmak zorunda kaldım düzenli yapamadım buna rağmen vucudumu acayip toparladı kadınsı hatlarımı ortaya çıkardı ben çok fayda gördüm 66 kilo iken giydiğim elbisem üstüme bol oluyo 71 kiloyum hemede
Süper değişimler bebeğim, dahada güzellerini yaşıycaz hepberaber inşallah kuzum...

Kızlar bende kahve içiyorum şimdi, mutfağımı toparlayıp sporuma geçicem inşallah bakalım. Ardına dün paylaşdığım yarım saatlik pilates çalışmasını ekliycem inşallah, merak ediyorum nasıl olacak diye :)

Dünkü Ebru Şallı karın kaslarımı iyi çalıştırmış hee, bugün karın kaslarımda bi sıkılık çok hafif rahatsız etmeyen hafifden bir acı var.. İşe yarıyor yani, ama süresi çok uzun anam.

Birde çok alet kullanıyor ben kırlentlerle yaptım , lastiğim vardı o sorun olmadı. Pilates topumuda geçen yıl atmışdım hay aptal kafam ne atıyorun koy kilere dursun işde...

Pilates büyük top çalışmasını da pufun üzerine yımuşak battaniye koyup yaptım, eşim gördü napıyosun diye korkuyla bağırdı, bende top yok napiyim dedim :) oda alarım ben sana bırak öyle yapma dedi ama şu an acil top mop istemiyorum.. Birazda para tuzağı gibi sanki bu aletler, aletsizde aslında pekala yaptırabilir sanki ...

Aletlerin faydasıyla ilgili tecrübesi olan varsa yazsın kızlar :))

Merhabalar herkese ☺ videolari nasil bulabilirim.You tube'da biraz arastirdim ama bulamadim.Jillian michaels ripped in 30 yapiyorum suanda baya incelmisim 2 haftada.Daha oncede uzun sure yaptigim icin degisik biseyler denemek istiyorum.Jillianin yorucu temposundan sonra bugun yoga yapiyim dedim ama buda yetmedi :KK49:

:KK6:kızlar sweat interval tammdır ama omu beni yaptı benmi bilemedim:KK48:çok zorlandım bu sefer beynimde bi ağrı hissediyorum çok fena acaba hava sıcak dışarı çıkmıştım ondan mı oldu spordan mı anlamadım:rolleyes:
Aman kuzum dikkat et aşırı zorlamadan yapmaya çalış tatlım. Ay hafta yazıyorduk hani kuzum :)

Merhabalar herkese ☺ videolari nasil bulabilirim.You tube'da biraz arastirdim ama bulamadim.Jillian michaels ripped in 30 yapiyorum suanda baya incelmisim 2 haftada.Daha oncede uzun sure yaptigim icin degisik biseyler denemek istiyorum.Jillianin yorucu temposundan sonra bugun yoga yapiyim dedim ama buda yetmedi :KK49:
Canım 1. Sayfamızda program açıklaması ve link var... Bir bak tatlım bulamazsan gene yardımcı oluruz kuzum :)

Kızlar Max30 2. Ay 2. Hafta 1. Gün MAX OUT CARDIO tamamdır. Arkasınada 20 dk lık dün videosunu paylaştığım çalışmayı ekledim, almanca diye tercih etmişdim ama pek de memnun kalmadım.. Bizim Ebru daha iyi çalıştırıyor, sanırım Ebru' dan birşeyler ekliycem bundan sonra.. Sevdiğim etkili ek programı bulana kadar denemeler devam edecek sanırım kızlar :))

Kızlar 1. hafta 2. gün tabata power tamamdır. Dün yaptım ama yazmaya vakit bulamadımm, bugün sweet intervals yapıcam. Tabata power ı çok sevdim ve çok fazla zorlamadı beni nedendir bilmiyorum :KK54::KK54: Yalnız bacaklarım hala açılmıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum :KK71:

Kızlar 1. hafta 2. gün tabata power tamamdır. Dün yaptım ama yazmaya vakit bulamadımm, bugün sweet intervals yapıcam. Tabata power ı çok sevdim ve çok fazla zorlamadı beni nedendir bilmiyorum :KK54::KK54: Yalnız bacaklarım hala açılmıyor, oturduğum yerden zor kalkıyorum :KK71:
Süpersin kuzum.. Evet tabatalar diğerlerine göre daha rahat yapılıyor, 30 sn hızlı 30 sn dinlendiriyor ya o yüzden daha fazla yapabiliyor insan ... Maşallah bebeğim hayet iyi başladın, hep böyle gider inş..

Betülün intneti bitti galiba yoksa uğrardı, inş ters bir durum yokdur .. :KK43:
geldim geldim :) eşimin bu hafta sonu işi saati biraz değişti de giremedim
4. hafta 1. gün cardio challenge tamamdir :) iki tarafa da yetişemiyorum topiklerin kota bu ay vızır vızır gidiyo o yüzden bazen sadece okuyup çıkmak zorunda kalıyorum. nasılsıniz bu arada kızlar

Süpersin kuzum.. Evet tabatalar diğerlerine göre daha rahat yapılıyor, 30 sn hızlı 30 sn dinlendiriyor ya o yüzden daha fazla yapabiliyor insan ... Maşallah bebeğim hayet iyi başladın, hep böyle gider inş..
İnşallah kuzumm, insan yaptıkça yapası geliyor valla. Dün bacaklarım çok ağrıyordu, buraya yazmıcak olsam belki aman boşver derdim ama topic insanı nasıl motive ediyormuş yaa :KK49::KK36::KK36::KK36:

4. hafta 1. gün cardio challenge tamamdir :) iki tarafa da yetişemiyorum topiklerin kota bu ay vızır vızır gidiyo o yüzden bazen sadece okuyup çıkmak zorunda kalıyorum. nasılsıniz bu arada kızlar
Çok sevindim gelmene kuzum endişelenmişdim çok şükür buradasın :) programı da oturtmaya başladın yeniden tatlım çok seviniyorum.

Kız Betül ben kıskanç bir insan asla değilimdir. Birinin özelliği sahip olduğu şeyi falan kıskanmam hatta o kişi adına sevinirim. Tek kıskançlığım eşimdir o başka mesele tabii :)

Ama dün inanır mısın Ebru Şallı' nın zayıflığını o belinin inceliğini acayip kıskandım, o duyguyu da hala atamadım, ne oldu bana böyle bu iyi bişey heralde hırs yaptırır bana demi kız .. Sizde hiç olur mu birinin zayıflığını kıskanma falan kızlar hepinizede soruyorum anam ?? :))

oh maşallah 4. haftadasıın, vücudunda değişiklik oldu mu canımm

İnşallah kuzumm, insan yaptıkça yapası geliyor valla. Dün bacaklarım çok ağrıyordu, buraya yazmıcak olsam belki aman boşver derdim ama topic insanı nasıl motive ediyormuş yaa :KK49::KK36::KK36::KK36:
Aynen kuzum burası gerçekden devamlılık için motive edici oluyor. Geçen hafta işlerim çok yoğundu topik olmasaydı kesin yapmazdım ama buradaki sorumluluk için aksatmadan yapabildim şükür.. Birlikteliğimiz çok kıymetli o yüzden :))

X