- 29 Ocak 2016
- 547
- 915
- 34
öncelikle dua için amin sağlık çok önemli iyi olmana sevindim :)Yeni yeni toparlandım accık kuzum, ayy ne kötü birşey Yarabbim enerjisizlik hastalık yaşatmasın kimseye.. Kendimi azcık ödüllendirdim kalktım biber kavurdum lavaş ve yaogutla yedim azcıkda uyudum iyi geldi ayy :)
Fıtığının rahatsız etmesi geçdi mi kuzum? Spor yapma niyetindeydin geçmişdir inşallah kuzum epey endişelendim dün senin için ya bi daha yapamazsan diye, inş geçmişdir tatlım..
Yaptığın diyette karabuğday mı var? Burada var mıdır acab karabuğday .. Bide haşlama mı yeniyor o? Hiç görmedim denemedim bi araştırıyım bende..
Bugün Pulse günüm benim ohh rahatım yanii daha akşama doğru yapıcam az sonra eve süpürge açıcam işlerden evi ihmal ettim birkaçgündür şöyle tertemiz yapıyımda enerjim daha bi artsın :)
Leslie eklemen çok iyi olmuş kuzum, yürüyüş dışarda yapmak süper ya kuzum, hem enerjin artar hemde insan çok mutlu oluyor açık havada yürüyüş sonrası.. Fazla zorlamadan ayarla kendini bebeğim işde ..öncelikle dua için amin sağlık çok önemli iyi olmana sevindim :)
belim düne göre harika denecek düzeyde bacağım kilitleniyor resmen agri tutunca kiloyu kaldıramiyo iskeletim 15dk max yapabildim 2mil de leslie ekledim arkasına bitiremedim diyebirazdan da dışarıda yürücem azicik hava çok güzel
diyete bugün itibarı ile start verdim burda karabugday yurt dışında greçka olarak bulabilirsin tadı kokusu başta çok kötü geliyor tiksinebilirsin ama sonradan insan alışıyor haşlama olarak yiyorum bu diyette tabi bunu pilav olarak da yapabilirsin mesela babam hastanede yatarken ona pilav olarak geliyordu protein oranı çok yüksek onun gibi bir de kinoa var duymuşsundur mutlaka ona alışamadım henüz bakalım yeni yontemler bulmam lazım onun içinde
Kız Türkiyedeki havanın gözünü seveyim, biz burda daha ucundan bugün gördük güneşi :)hey gidi hey evde oturmaktan havanin farkında bile değilim yaz çoktan gelmiş millet sıfır kollularla tişörtlerle geziyor ben daha yaz gelmeden kilo vereyim diyorum vay halime
çok kızıyorum ben kendi kendime bu ara aralık başında 63u görmüştüm ne vardı bırakacak ağır ağır şimdiye 5li sayılar gelmişti çok sabırsizim çokKız Türkiyedeki havanın gözünü seveyim, biz burda daha ucundan bugün gördük güneşi :)
Vereceğim de kendi kendine hep pozitip düşün kuzum...
Valla gelsem bile zumbamı bırakmam ben, sabah zevk aldıklarım akşam gıcık olduklarım olaraktan dengelemeyi düşünüyorum:)))Schaun' a gel bebek Schaun' a gell :)) geldin mi dediğime kız :) az bi zaman geçsin seni Max30 hastası görmezsem neyim tatlım :) Seda bebeğim sen tartım yanlış tartıyor diyordun, değiştirdin mi tartını kuzum ? Daha önce de sordum ama görmedin ?? Kız inceldin o kadar tartıda da oynaması lazım acep tartın sana gıcıklık mı yapıyor??
Şimdi sıkı tutmaya bak kuzum, geçmişe yapacak yok ama gelecek elimizde tatlım..çok kızıyorum ben kendi kendime bu ara aralık başında 63u görmüştüm ne vardı bırakacak ağır ağır şimdiye 5li sayılar gelmişti çok sabırsizim çok
Bende bugün Pulse günü. 2. Ay ilk haftam bitecek inş kuzum.kızlar şimdi sporumu yaptım cuma cumartesiyi arka arkaya yaptım yatmadan da pazartesi cardio yu yspıcam inşallah .benim hızlanmam lazım çok geride kaldım ya bu hafta hep çift yapayım diyorum dayanabilşrsem bakalım .sizler neler yaptınız nasıl gidiyo max 30 lar kaçıncı günde ve haftadasınuz
Amann bırakma Zumbanı, kolay geliyo tabii yap dur :))Valla gelsem bile zumbamı bırakmam ben, sabah zevk aldıklarım akşam gıcık olduklarım olaraktan dengelemeyi düşünüyorum:)))
Kuzum enerjik olmak ne güzel bir duygu Maşallah sana hep öyle sürsün inşallah..
Barfiksi kapı boşluguna takıyoruz anladığım kadarıyla, bakalım eşim ikna olursa kurabilirim. Bana kalsa hemen kurarım da :) Seninde dediğin gibi ikinci ayımı bir tamamlıyım kuzum ben ancak öyle hibrit çalışmaya geçebilirim daha erken şu an. Ama sabırsızlanmıyor değilim yani :)
Didilyos zaten fit sen gibi o Insanıty yapıyor zaten, ikinci ayında hibrit şeklinde yapmayı istiyor ve yapabilir de. Hadi bakalım iki hibritçimiz olacak inşallah :)
Şekersizliğe sabretmene sevindim, insan yedikçe yiyesi geliyor zaten...spor yaptıkça da yapasımız geliyor nasıl işse :)
Yoğunluğum olmasa max30 a bir program daha eklerdim o derece spor sever oldum hee :))
P90x de de takvim var demi kuzum, bi ayrıntılı inceleyemedim gitti şu programı ya :)
Helebir bitirelim şu programlarımızıda, eşimi ikna kısmına da geçeriz :)Barfiks için ikna etmeye calıs kuzum eşini tony horton sık sık kullandırtıyor bantlar da var tabi ama barfiks daha uygun ve uygulaması açısından bant gibi karısık degil
sporunda boyle bi etkisinin olması cok guzel baslamak bazen zor ama baslayıp bitirince bir seyler daha yapmak istiyorsun yetmiyor sanki yaptıgın
Var canım programı indirince de geliyor takvim internette de yazıp bulabiliyorsun
bugun bisiklet surdum hava mis gibiydi hep yurumek olmaz dedim 3 saat surmusumdur popişimi hissetmiyorum desem yeridirbir de bugun leg day var programa gore yarın beni baya acı dolu anlar bekliyor
Yaza 2 ay kalmıs olsa da en iyi yazın spor yapabildigim için (sıcak hava motivasyon erken kalkmak iskence degil gunler uzun dolu dolu) cok sıkmadan ilerliyorum ki gecen yaz insanity sayesinde fazlaca yag yakmıstım yani benim için yazın gelimi bir son degil baslangıc hatta bu yaz içinde o popoyu kucultme hedefim var hadi bakalımbas koydum tony horton ve shaun t'nin yoluna
sen hiç zumba yapmamışsın anlaşılan, o kadar da kolay değil bendeki dvdler internettekiler gibi değil oldukça hoplamalı zıplamalı,kondisyonun olacak ve tempoya ayak uyduracaksın öyle olmasa bir saatte 500-600 kalori yakmazdım demi:))))Amann bırakma Zumbanı, kolay geliyo tabii yap dur :))
Gıcık olduklarını da seversin birgün inşallah :))) AMİİNN
Kız he yapmadım hiç Zumba ben, senin zumba yapmanıda kıskandığımdan öyle yazıyomsen hiç zumba yapmamışsın anlaşılan, o kadar da kolay değil bendeki dvdler internettekiler gibi değil oldukça hoplamalı zıplamalı,kondisyonun olacak ve tempoya ayak uyduracaksın öyle olmasa bir saatte 500-600 kalori yakmazdım demi:))))
Var var kuzum, Betül bugün Friday Fight yaptı , Seda deneme çalışmalarına başlıyor akşamları, Begüm yapacakdı bu gece, bir tek Çilekden ses soluk yok ama onun yoğunluğu var sanırım, dönünce yapar oda, birde yeni bir arkadaşımız başlıyacakdıcallen cardio tamamdır baya yoruldum bugun ama olsn şimdi dinlen me zamanı.aslı abla bizden başka max yapan yok mu
Kız he yapmadım hiç Zumba ben, senin zumba yapmanıda kıskandığımdan öyle yazıyom
Şekerim zorlanıp zorlanmadığını kendin bilirsin zaten.. Eğer vücudunu eskisi kadar zorlamıyorsa biraz ara verirsin, yok değişiklik yok diyorsam devam et şekerim. Aylardır yaptığın için vucudun alışmış olabilir ama kendin bunu dediğim gibi daha iyi anlarsın bebeğim.. Ben takılıyorum sana kız , senden başka takılacak kimsem yok napiim ayol
Tabiki tatlım, buyur gel şekerim. Programın açıklaması 1. Sayfada var. Linkde var. Anlamadığını sorabilirsin tatlım:)Selamm, ben de aranıza katılabilir miyim? :)