Insanity Max30 günlüğüm

öncelikle dua için amin sağlık çok önemli iyi olmana sevindim :)
belim düne göre harika denecek düzeyde bacağım kilitleniyor resmen agri tutunca kiloyu kaldıramiyo iskeletim 15dk max yapabildim 2mil de leslie ekledim arkasına bitiremedim diye birazdan da dışarıda yürücem azicik hava çok güzel
diyete bugün itibarı ile start verdim burda karabugday yurt dışında greçka olarak bulabilirsin tadı kokusu başta çok kötü geliyor tiksinebilirsin ama sonradan insan alışıyor haşlama olarak yiyorum bu diyette tabi bunu pilav olarak da yapabilirsin mesela babam hastanede yatarken ona pilav olarak geliyordu protein oranı çok yüksek onun gibi bir de kinoa var duymuşsundur mutlaka ona alışamadım henüz bakalım yeni yontemler bulmam lazım onun içinde

Leslie eklemen çok iyi olmuş kuzum, yürüyüş dışarda yapmak süper ya kuzum, hem enerjin artar hemde insan çok mutlu oluyor açık havada yürüyüş sonrası.. Fazla zorlamadan ayarla kendini bebeğim işde ..
Greçka olarakda duymuşdum, kesin vardır o zaman, kinoa yıda görüyorum ama hiç almadım .. Bir ara bi deniyek bakalım bebğim :)

hey gidi hey evde oturmaktan havanin farkında bile değilim yaz çoktan gelmiş millet sıfır kollularla tişörtlerle geziyor ben daha yaz gelmeden kilo vereyim diyorum vay halime

hey gidi hey evde oturmaktan havanin farkında bile değilim yaz çoktan gelmiş millet sıfır kollularla tişörtlerle geziyor ben daha yaz gelmeden kilo vereyim diyorum vay halime
Kız Türkiyedeki havanın gözünü seveyim, biz burda daha ucundan bugün gördük güneşi :)
Vereceğim de kendi kendine hep pozitif düşün kuzum...

Kız Türkiyedeki havanın gözünü seveyim, biz burda daha ucundan bugün gördük güneşi :)
Vereceğim de kendi kendine hep pozitip düşün kuzum...
çok kızıyorum ben kendi kendime bu ara aralık başında 63u görmüştüm ne vardı bırakacak ağır ağır şimdiye 5li sayılar gelmişti çok sabırsizim çok

kızlar şimdi sporumu yaptım cuma cumartesiyi arka arkaya yaptım yatmadan da pazartesi cardio yu yspıcam inşallah .benim hızlanmam lazım çok geride kaldım ya bu hafta hep çift yapayım diyorum dayanabilşrsem bakalım .sizler neler yaptınız nasıl gidiyo max 30 lar kaçıncı günde ve haftadasınuz

Valla gelsem bile zumbamı bırakmam ben, sabah zevk aldıklarım akşam gıcık olduklarım olaraktan dengelemeyi düşünüyorum:)))

Bende bugün Pulse günü. 2. Ay ilk haftam bitecek inş kuzum.
Dayanabilirsen yap bakalım tatlım, ama stress yapma kendine sakin olmaya çalış...

Barfiks için ikna etmeye calıs kuzum eşini tony horton sık sık kullandırtıyor bantlar da var tabi ama barfiks daha uygun ve uygulaması açısından bant gibi karısık degil
sporunda boyle bi etkisinin olması cok guzel baslamak bazen zor ama baslayıp bitirince bir seyler daha yapmak istiyorsun yetmiyor sanki yaptıgın
Var canım programı indirince de geliyor takvim internette de yazıp bulabiliyorsun
bugun bisiklet surdum hava mis gibiydi hep yurumek olmaz dedim 3 saat surmusumdur popişimi hissetmiyorum desem yeridir bir de bugun leg day var programa gore yarın beni baya acı dolu anlar bekliyor
Yaza 2 ay kalmıs olsa da en iyi yazın spor yapabildigim için (sıcak hava motivasyon erken kalkmak iskence degil gunler uzun dolu dolu) cok sıkmadan ilerliyorum ki gecen yaz insanity sayesinde fazlaca yag yakmıstım yani benim için yazın gelimi bir son degil baslangıc hatta bu yaz içinde o popoyu kucultme hedefim var hadi bakalım bas koydum tony horton ve shaun t'nin yoluna

Helebir bitirelim şu programlarımızıda, eşimi ikna kısmına da geçeriz :)
Evet ya yetmiyor hep daha fazla yapalım istiyor insan, spor sevgisini tadınca oluyor işde :)
İnternetten bulurum takvimi artık, geçen gün sadece bir kısmına baktım zenci fiziği güzel bir hatun vardı, hangisiydi bilmem ama, zevkli olacağa benziyor..
Ooo 3 saat bisiklete binmek ki bide üstüne leg çalışması,yarına sen ağrı kesici falan kullan kuzum Maşallah bebeğim ya :)
Bu yaz benimde sporla geçecek sanıyorum, inşallah devam ettiririm sürekli, öyle olsun istiyorum bakalım inşallah tatlım .. Uzun günleri bende daha çok seviyorum. Araya giren tatil araları olacak ama olsun artık :))
İnşallah istediğin üni' yi de kazanırsın incecik başlarsın, zaten incesinde istediğin vücutta işde tatlım :)

Diyet topiği açdık biz gördün mü şekerim, diyet günlükleri kısmında , arada orayada beklerim bebeğim

Amann bırakma Zumbanı, kolay geliyo tabii yap dur :))
Gıcık olduklarını da seversin birgün inşallah :))) AMİİNN
sen hiç zumba yapmamışsın anlaşılan, o kadar da kolay değil bendeki dvdler internettekiler gibi değil oldukça hoplamalı zıplamalı,kondisyonun olacak ve tempoya ayak uyduracaksın öyle olmasa bir saatte 500-600 kalori yakmazdım demi:))))

callen cardio tamamdır baya yoruldum bugun ama olsn şimdi dinlen me zamanı.aslı abla bizden başka max yapan yok mu

Kız he yapmadım hiç Zumba ben, senin zumba yapmanıda kıskandığımdan öyle yazıyom
Şekerim zorlanıp zorlanmadığını kendin bilirsin zaten.. Eğer vücudunu eskisi kadar zorlamıyorsa biraz ara verirsin, yok değişiklik yok diyorsam devam et şekerim. Aylardır yaptığın için vucudun alışmış olabilir ama kendin bunu dediğim gibi daha iyi anlarsın bebeğim.. Ben takılıyorum sana kız , senden başka takılacak kimsem yok napiim ayol

callen cardio tamamdır baya yoruldum bugun ama olsn şimdi dinlen me zamanı.aslı abla bizden başka max yapan yok mu
Var var kuzum, Betül bugün Friday Fight yaptı , Seda deneme çalışmalarına başlıyor akşamları, Begüm yapacakdı bu gece, bir tek Çilekden ses soluk yok ama onun yoğunluğu var sanırım, dönünce yapar oda, birde yeni bir arkadaşımız başlıyacakdı PaytiPo ... Herkes yapıyor artık diyebiliriz..
Callan cardio a ya bende bir bakayım.. Çok iyi yapmışsın kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…