- 11 Şubat 2013
- 189
- 176
Üzüldüm canımcım yaa. Bitirince bekleriz. P90x çok methediliyor ama barfiks falan gerekiyormuş, ve güzel vücut yaptırıyor diye biliyorum. Hiç denemişliğim yok benim. Sende Nasıl etkileri oldu, kasların gelişdi mi? Benim hafif göbek kası yapmak dışında bir takıntım yok ama oda olursa, merak ettim hazır tecrübeli birine denk gelmişken şekerciim
Harbiden Dig Deeper kızlar olcaz bi başlayalım
Şekerciim ne de güzel yazmışsın tatlım, insanın yarın başlayası geliyor be yaEn kısa zamanda geliyorum gulummmm
Omurgamda hafif egrilik cıkınca doktor barfiks cekebilirsin sırt kasını guclendirir demisti zaten aklımda aldırmak vardı hemen abime soyledim o aldı gayet de uygun bir fiyattı kurumu da asırı basit bir de dumbell gerekli bende 2 ve 5lik var.
Barfiksi hala sandalyeyle cekiyorum ancak sayısı arttı barfiksin korkulacak bir seyi yokmus
P90x'in agırlık antremanları cok guzel kollarım kaslandı omuzlarımdaki kollarımdaki gereksiz yaglar o sallanan cirkin yaglar toparlandı gogusum toparlandı durusum duzeldi.
Üst kolumda yumurta seklinde kasım var sıkması o kadar zevkli oluyor ki
Agırlı kaldırmaktan korkuyor kadınlar genelde ancak zaten fazla kaslanmamız ek besinsiz cok zor ve agırlık kaldırmak cok zevkliiiii ve bol kalori yaktırıyor.
Agırlık antremanlarının sonunda olan 15 dklık Ab ripper da karın kaslarını fena calıstırıyor.
Ancak cardioları insanitynin yanında komik. Yorucu evet ama insanity 2.ayı yapmıs kisiler için ne ki
Bende son ay hibrit programa gecmistim orda p90x'in en iyi oldugu alan agırklıklarla kas yapma ve insanitynin en iyi alanı cardio karıstırılmıstı.
Birde p90x te yoga var ve o kadar iyi geliyor ki ekstra rahatlık sıkılasma esneklik
Kesinlikle p90x'i de öneririm insanityden daha kolay ancak agırlık kaldırdıgın için aynı etkiyi görüyorsun üst bölgen cok guzel sekilleniyor Tony horton (programın yaratıcısı) cok eglenceli birisi
Veeee p90x'i yapan ünlüler arasında da Eminem ve Pink var
Geçemezsin ki geçemezsin kiiHayırlı cumalar kızlaaar
Yaa aslı ablacım bugün yerimde sayıyorum aynı 59.7 ama yarına iddalı geliyorum çünkü bugün killer abs var bigün dinlenip bigün yapıyorum ve yaptığım günlerin ertesinde ciddi azalmalar oluyor kilomda ve bugün çok hafif beslenicem valla hırs yaptım yarın geciceeem seniiiiii :) :) :)
Ayy hemen gel hemen katıl bize canısıGünaydın.
Bende T shaunt sevenlerdenim. Focus t 25 ve insanty ye defalarca bırakıp max 2 hafta sonra bırakıyorum.
Cumartesi günü focus t 25 e son kez başlamaya karar verdim ki konunuzu gördüm. max30 da var elimde. Acaba max 30 dan mı başlasam.
Kaçıncı gündesiniz?
Onun programı nasıl bi bakayım da. focustan daha mı zor. Kondusyonum yok denecek kadar az altından kalkamayabılırımAyy hemen gel hemen katıl bize canısıben 3. Haftaya başladım ilk ayın ama. Pazar günü hep birlikde başlıyoruz kızlarla. Çok sevinirim gelirsen şekerim.
Max30 temposu yüksek bir çalışma doğru, herkes Insanıty söz konusu olunca şöyle bir tırsıyor deyim yerindeyse. Bende öyleydim, bu sene şeytanın bacağını kırdım.Onun programı nasıl bi bakayım da. focustan daha mı zor. Kondusyonum yok denecek kadar az altından kalkamayabılırım
Ayy kuzucuğum gelmişgünaydın gece kuşlari sabah şekerleri :) nasılsınız bakalım hepinizin cumasi mübarek olsun
bugün normal yiyecegim sonra başka listeye geçeceğim abla dunden bugüne 300daha gitti 67.0 oldum bide hala adet olmadım bakalımAyy kuzucuğum gelmişya sorma gece kuşluğuna başladım gene birkaç gündür. Şeninde Cuman mübarek olsun şekerim. Bitti mi detox bugün? Devam mı yoksa tatlım?
Yuppibugün normal yiyecegim sonra başka listeye geçeceğim abla dunden bugüne 300daha gitti 67.0 oldum bide hala adet olmadım bakalım
pazar tam not alacagim tüm ölçülerimi. tartı konusunda sapittim iyice aç karna tok karna giyinik çıplak duştan önce sonra saç islakken bilmem ne kaçar gram farkediyorum hepsini biliyorum
Ayy nerde ya bişey yapamadığım gibi birde üstüne yediklerimi de abarttım kaç gündür, babam çekip çekip getiriyor marketi yesen Bi türlü yemesen Offf valla bir kilo fazla çıktım bugün, dün yatmadan önce iki adet çikolata yemiştimKız Seda nirlerdesiiiinn ? Doğru söyle dün Zumba yaptın mı, içimden bi ses durmaz o yapmıştır cadı diyoo
Şifa orucunun olayı zaten o, arkasından "yediklerinize dikkat etmeniz" mümkün değil. Çünkü hem metabolizmayı aç bırakıp onun hızını yavaşlatıyor, kıtlığa girdiğini düşündürüp strese sokuyorsunuz, hem de ardından vücut yemek yemeye saldırıyor. Hem metabolizma yavaşlıyor, hem aşırı yemek yiyorsunuz yani. Bu şifa orucunun adı "şifa", yani sağlık. Sağlıksız insanlar için yani. Ameliyat öncesi doktorların ameliyata girecek hastalarının içini boşaltmak için yaptıkları bir oruç. Bunu zayıflamak için kullananlar içinin temizlendiğini söylüyor ama ardından kat kat kilo alıyorlar ne yazık ki.İntermittent Fasting yöntemini şifa orucu yapmadan önce 1 hafta denedim, ben tek öğünle sınırladım 24 saat yaptım yanii ve hiç zorlanmadım öğünlerimi protein salata bazen karbonhidrat ekleyerek yapmışdım. Kilo takılmamı o sayede yenmişdim. Sonrasında açlık hissim olmadığından 3 günlük şifa orucuna geçmişim. Eşimin müdahelesi etmesiyle 48 saatte bozup sonrasında 4-5 gün iştah patlaması yaşayıp verdiklerimi geri almıştım.
Şifa orucunu tavsiye eden ve muhalif olan çok uzman var. Şifa bulanlarda var. Herkesin harcı değil zaten yapmak ve sonrasında dikkat edebilmek. Ben 3 günü planlarken kilo vermeyi amaçlamıştım. Geçmişdede istemsiz olarak iki kez aşırı üzüntüden yemeden içmeden kesilip bir hafta içinde 2 beden inceldiğimi biliyorum ve sonrasında da iştahsızlık devam ettiği için hemen almamışdım uzun süre. Burdan yola çıkmışdım ama dikkat etmediğimden ilk denemem maalesef başarılı olmadı...
Kalori hesabı dikkat edilince evet zayıflıyor ya da koruyabiliyor insan. Ama birde şöyle birşey var ki kalori hesabıyla zayıflamayı çürüten bunu altüst eden DUKAN diyeti. Sınırsız protein alımı, bana göre kalori hesabıyla yemeyi altüst etmiş bir yöntem. Ha ne kadar sağlıklı uzun vadede o başka konu, ama matematiksel hesaplara uymuyor...ideal kiloda ve koruma evresinde kalori hesabı mantıklı olabilir.
Detoks konusunda neler düşünüyorsun merak ediyorum Leithia bi günde böyle bir yazı hazırla bizlere, vücudumuzun arınmaya ihtiyacı var demi. Eşyaların bakımı oluyorda vücudumuzun olmaz mı ? Ne dersin