Insanity Max30 günlüğüm

canım baktım ben daha indiremedim akşam indirebilirim ancak tm pazar beraber başlayalımm
Efsacım süper kuzumm pazar günü hep beraber startı veriyoruz SÜPER

2. Sayfada takvim var program isimleri
Verdiğim linkde arama yerinden proğram isimlerini yaz, hepsi var zaten.

İstersen kolay yapan kişiyi sürekli gösteren ekran ikiye bölünmüş videolar var, onu indir istersen kolaydan başlarsın ilk günler, ya da zorlandığında kolay yapana uyarsın.

Bu hatuna da dikkat he kızlar. Günde 4000 ip atlıyor utanmaz ya

abla pazar günü nasıl başlayalım liste falan mi yapacağız yoksa çizelge gibi bişey mi olacak benim vaktim yok malesef biliyorsun yoksa çizelge hazırlardim

abla pazar günü nasıl başlayalım liste falan mi yapacağız yoksa çizelge gibi bişey mi olacak benim vaktim yok malesef biliyorsun yoksa çizelge hazırlardim
Kuzum ben yaparım ilk zamanlar, sana kıyamam zaten sen çalış dersini bebişim. Burayı bi kurcalıyım bakiim tablo falan yapılabiliyor mu çaresine bakıcaz inş.

@ sumühendis kuzum ismini sormuştum bi Kodad söyle böyle zor oluyor parmaklarım yoruluyor şekerimm

gel bence yavaş olanla başlarız baktık hızlı yapamadik. vadedılen vücut çok cazip cidden yapanlarin videolarini izle istersen
Evet ben de bu kiloyla mümkün değil yapamazdım da sırf hafifletilmişler olduğu için giriştim bu işe inşallah pes etmem... Bu arada kızlar ben diyorum ki başlamadan önce fotoğraf çekelim öncen arkadan sağdan soldan vs kilo ve bütün vücut ölçüler alınsın iki ay sonra karşılaştırmak için, ne dersiniz???

Kıss ne vazgeçmesi müptelası olacaksın Sedacım. Fikrin güzel birbirimize özel gösteririz inş ya da isteyen ölçülerinide alsın.

kızlar ben telden giriyorum evde internet yok görümcem de var oraya gidicem ve indirmeye çalışıcam akşam kaç gb kızlar

kızlar ben telden giriyorum evde internet yok görümcem de var oraya gidicem ve indirmeye çalışıcam akşam kaç gb kızlar
Canımcım ben bu konuları hiç bilmiyorum, arkadaşlar yardımcı olur sana inş başarırsın. Şöyle yap ilk ayı indir önce 6 program indireceksin. Sonra 2. Ayı indirirsin.

Böyle daha iyi görürsün kuzum, Sedacığım bazen biz yazarken msj gelmiş oluyor görmemişdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…