Insanity Max30 günlüğüm

bugunku max 30 da bıttı ama bende bıttım yemın edıyorum şapır şapır ter akıyor her yerımden bı ara kalbım sıkıstı dedım heralde ahanda sımdı kalp krızı gecırcem genede durmadım ama şuan yazdıgıma gore bısı olmıcak heralde

olmaz olmaz iyisin maşallah ohh hadi geçmiş olsun, darısı akşama başıma inşallah

saol canım =) ıns =) ben aksama bıramıyorum yaa yoksa hayatta aksam mabadımı kaldırıpta yapamam ya su saattler yaptım yaptım yapmadım yaaln olur =)
aslında en güzeli erken saat yapmak tabide , işyerindeyim ben,eve gitmem yemeği hazırla iş güç akşam 9,30 10 gibi bitiyo sporum

kızlar gene bogazımı tutamadım aldım nutellayı kasık kasık yedım rahat 15 kasık yemısımdır offff offf napcam ben yaa

kızlar gene bogazımı tutamadım aldım nutellayı kasık kasık yedım rahat 15 kasık yemısımdır offff offf napcam ben yaa

nutellaya bende dayanamıyorum, o yüzden almıyorum, alırsam en çok evde ben yiyiyorum, hatta gidip gizli gizli yiyiyorum ,artık akşama bugünkü sporu bidaha yapmak farz oldu kaçmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…