Evet Can'ım yok memleketten geldiler yanıma annem babam... Babam bugün gidiyor zaten İstanbul'a annem de haftaya geçecek.canım bende ilk günden sonra pes etmek istedim ama yaptıkça alıştı sanki vücudum biraz daha zorla istersen, bide ev müsait değil demişsin ama sonuçta ha jillan yapmışsın ha shaun t farkeder mi? sende genel bir isteksizlik var sanırım, bikaç gün kafanı dağıt topla öyle başla istersen.
senin ailen yanındaydı değil mi? sanırım ondan yapamıyosun? birliktemi yaşıyosunuz?
evet hoplayıp zıplarken göbek ve üst bölge biraz zorluyor gerçekten, ama ne bileyim çok etkili program diyolar zorlansamda en azından 1 ay denyip görmek istiyorum bende, sende 2hafta olmuş madem az daha sabret sabah zumbanı yap yine akşamda kendini yormadan buna devam et 2 haftan boşa gitmesin.Evet Can'ım yok memleketten geldiler yanıma annem babam... Babam bugün gidiyor zaten İstanbul'a annem de haftaya geçecek.
Valla bilmiyorum beni çok zorluyor ikinci hafta kolay olur dedim ama beklediğim gibi olmadı, bilmiyorum ne olacak, ams saban 40 dk Zumba yaptım inanılmaz terlerim ve tam 600 kalori yaktım... Zevkle yaptığım şeyde devam etmek istiyorum, 80 kiloyum Shaun beni zorluyor el bileklerim falan ağrıyor
Bende ilk başta öyle yapıyordum ama hırs yapıp hızlı olandan devam etmek istiyorum, öyle olunca da çok yoruluyorum ve ertesi güne yapacak enerjim kalmıyor.. Bakalım Nasıl devam edecek 3 video geriden gidiyorumevet hoplayıp zıplarken göbek ve üst bölge biraz zorluyor gerçekten, ama ne bileyim çok etkili program diyolar zorlansamda en azından 1 ay denyip görmek istiyorum bende, sende 2hafta olmuş madem az daha sabret sabah zumbanı yap yine akşamda kendini yormadan buna devam et 2 haftan boşa gitmesin.
kolay yapan gibi yapmayı sevmiyorum bende, normalini onlar 5 yapıyosa ben 2 yapıp bırakıyorum,şimdilik böyle ama kondisyon zayıf yani ancak bu kadar oluyo senden böyle yap istersen
banada jıllıan zor gelıyor nedenseKızlar ben ne strength yaptım ne dünü yaptım me de bugünü, ev çok müsait değil ayrıca da hiç yapmak istemiyorum. Modifiye var ama izlerken onu yapmak gelmiyor içimden, orjinalini yapmaya çalışıyorum o da çok zorluyor beni...
Acaba diyorum jilliana geçip Zumba-Jillian sonra mı max a geçsem. En az Bi on kilo verdikten sonra yani
sabah zumba, ö.sonra da bunu yapsan akşam yatana kadar dinlenemez misin canım? yada beslenme düzenin nasıl tam bilmiyorumama leitha nın dediği gibi doymamış yağlı beslen,(ceziz fındık ye,salatana z.yağı kat-anladığım bu şekilde yani) nohut,mercimek falan ye,spordan 15-30 dk önce muz ye gibi.....enerjin artsınBende ilk başta öyle yapıyordum ama hırs yapıp hızlı olandan devam etmek istiyorum, öyle olunca da çok yoruluyorum ve ertesi güne yapacak enerjim kalmıyor.. Bakalım Nasıl devam edecek 3 video geriden gidiyorum
Bana kalsa yaparım ama ben ha deyince kalkıp yapamıyorum, çocukların durumu ayarlamam lazım vs.. İşte sporcu sütyeni giy korse giy ayaklabısını giy onlara üşeniyorum en çok dasabah zumba, ö.sonra da bunu yapsan akşam yatana kadar dinlenemez misin canım? yada beslenme düzenin nasıl tam bilmiyorumama leitha nın dediği gibi doymamış yağlı beslen,(ceziz fındık ye,salatana z.yağı kat-anladığım bu şekilde yani) nohut,mercimek falan ye,spordan 15-30 dk önce muz ye gibi.....enerjin artsın
bende geride kaldım, sonuçta sorumlukları olan kişileriz ailemiz var öncelik herzaman onların, kalan vakitlerde bu sporları yapabiliyoruz ama olsun hiç yapmamaktan iyidir
Ben hızına yetişemiyorum ya yerde yaparken pat diye kalkıyorlar çok hızlı geçişleri var, biraz daha yavaş yapsa sıkıntı yok ama kilo fazla olunca çok zor oluyor, 10 kilo eksik halimle çok daha rahat yaparım eminimbanada jıllıan zor gelıyor nedense
Bana kalsa yaparım ama ben ha deyince kalkıp yapamıyorum, çocukların durumu ayarlamam lazım vs.. İşte sporcu sütyeni giy korse giy ayaklabısını giy onlara üşeniyorum en çok da
o konuda benimde sıkıntım var, ben yerden kalkıp sıradaki hareket neymiş deyip anlayıp yapana kadar onlar o hareketi 2. yada 3. kere yapmış oluyo, ama ne yapalım böyle böyle öğrencez zaten amacımız onlar gibi yapabilmek değil, hareketi doğru yapıp yağlarımızı yaktırmakBen hızına yetişemiyorum ya yerde yaparken pat diye kalkıyorlar çok hızlı geçişleri var, biraz daha yavaş yapsa sıkıntı yok ama kilo fazla olunca çok zor oluyor, 10 kilo eksik halimle çok daha rahat yaparım eminim
Ben 5 aydır hiç taviz vermeden yapıyorum Can'ım, spor-egzersiz yapmayı seviyorum aksi takdirde istediğim verimi alamadım diye çoktan bırakmıştım. Emziriyorum oğlum 6 aylık oldu, Emzirdikçe acıkıyorum iştahım fazlasıyla açık, eğer spor yapmamış olsaydım bu süre içinde kim bilir ne hale gelirdim bilmiyorum.... Ben yapmıcam demiyorum zaten ama gün içerisinde iki kez ayrı Zaman'larda yapamam, iki kez duş almaya, hazırlanıp başına geçmeye vaktim yok yani...haklısın,başta giyin sonra çıkar duş al tekrar giyin vs....video 30 dk ama yapıp bitirmen 1saat, sonuçta bunları yapan herkesin başında aynı dertler var ve yinede azimle yapmaya devam ediyolar,sonuçlarınıda alırlar elbet ve ve ve kilo verdikçe sana verdiği mutluluk paha biçilemez, inan hepsine değiyo.
katılıyorum ben hıc ıse yaramadıını dusunmeye baslamıstım ama sırtımdakı o ıgrenc yad tabakası gıttı artık yok kollarım ınceldı bıraz bacaklarım ınceldı azcık sımıtler gıttı çok çok degıl ama ne kadar gıtse kardırhaklısın,başta giyin sonra çıkar duş al tekrar giyin vs....video 30 dk ama yapıp bitirmen 1saat, sonuçta bunları yapan herkesin başında aynı dertler var ve yinede azimle yapmaya devam ediyolar,sonuçlarınıda alırlar elbet ve ve ve kilo verdikçe sana verdiği mutluluk paha biçilemez, inan hepsine değiyo.
Ben 5 aydır hiç taviz vermeden yapıyorum Can'ım, spor-egzersiz yapmayı seviyorum aksi takdirde istediğim verimi alamadım diye çoktan bırakmıştım. Emziriyorum oğlum 6 aylık oldu, Emzirdikçe acıkıyorum iştahım fazlasıyla açık, eğer spor yapmamış olsaydım bu süre içinde kim bilir ne hale gelirdim bilmiyorum.... Ben yapmıcam demiyorum zaten ama gün içerisinde iki kez ayrı Zaman'larda yapamam, iki kez duş almaya, hazırlanıp başına geçmeye vaktim yok yani...
Ha insanty max yapamasamda bırakacak değilim yine yapıcam ama başka kişiler, başka videolarla
katılıyorum ben hıc ıse yaramadıını dusunmeye baslamıstım ama sırtımdakı o ıgrenc yad tabakası gıttı artık yok kollarım ınceldı bıraz bacaklarım ınceldı azcık sımıtler gıttı çok çok degıl ama ne kadar gıtse kardır
3 haftasüpersin
bende sanki sırtımdaki yağların azaldığını hissediyorum,aslında amacım basenlerdi ama sanırım üstten vermeye başladımsen ne kadar zamanda başardın bunu?benim 5 ayda oldu
ohaaEki Görüntüle 1793070 Kızlar işte solda en başta doğumdan 10 gün sonra en son iki fotoğraf da 1.5 şy öncesinin falan
wuhuwww çook ıyı yahuuu =)Eki Görüntüle 1793070 Kızlar işte solda en başta doğumdan 10 gün sonra en son iki fotoğraf da 1.5 şy öncesinin falan
Evet kilomu göstermiyorum sıkı olduğum için, 79/80 ama 67-69 gösteriyorsun diyorlar, bedenim de öyle zaten. Şimdi daha inceyim ordaki son fotoğraf 1.5 ay öncesininohaa
kız maşallah tütü tübence süpersin, kaç kilosun şimdi
baktım 79 yazıyo ama hiç öyle durmuyosun, boyun uzun ondan göstermiyosun bence,hatta şimdi daha incesindir
gerçekten deselerdi inanmazdım ama gördümEvet kilomu göstermiyorum sıkı olduğum için, 79/80 ama 67-69 gösteriyorsun diyorlar, bedenim de öyle zaten. Şimdi daha inceyim ordaki son fotoğraf 1.5 ay öncesinin