Insanity Max30 günlüğüm

Ben ne yapayım anacım elimi nereye atsam 1 kilo yaa geliyor elime

Benimde imanasim gelmiyor o kadar kolay kilo verenlerreeeeee biz ne zaman zayıf ve fittt olucazzz yaa

Benimde imanasim gelmiyor o kadar kolay kilo verenlerreeeeee biz ne zaman zayıf ve fittt olucazzz yaa
başarabilirsem istediğim hale 2017 yazı diye hedef koydum,(ramazanda ara vericem, yaz boyuda da spor yapamam çünkü akşamları evde durmuyoruz ancak gezerken yaptığım sporla yetincem o süredede almamaya gayret göstercem eğer yaza almazsam ekim-kasım gibi tekrar spora başlar kalan yağlarıda verince platesle sıkılaşma dönemim başlıycak oda ancak bidahaki ramazana 2017 ramazanına işte nasipse ) çünkü kaplumbağa hızında ancak o zamana yetişcek benim hedef

Ben senin kilodayken 36-38 beden giyiniyordum ideal kilom, ah keşke olsam m

Hedef kaç?

Ben senin kilodayken 36-38 beden giyiniyordum ideal kilom, ah keşke olsam m
Aynen YAWW :)
Kızlar 40~42 giyiyorum,basenler geniş bende
Hedef aslında 58 di ama yağ oranının sonucuna göre 55~56 da olabilir,hele bi 58 i gorim olcumumu yaptirayim ona göre belirliycem
Benim boy 1.60 sizden kisayim
Kız 40 ı ben giyiyorum sen nasıl 40 42 giyiyorsun bendede basen var ama senin kilon da iken 36 38 giyiyordum bi terslik var bende 163 65 arası yim

kızlarsizi takipteyim elimde sadece callen cardio var 5 gündür onu yapıyorum. Çok sevdim ben bu max 30 sürenin kısa olması çok ii.dğn ip atlamayada başladım 2000 ip atladım bugunde atlıycam bakalım çünkü gr gr gidiyo kilo yada gitmiyoo sinir oluyorum mayısta kaynım evleniyo zayıflamam lazım iki ay 20 gündür spor yapıyorum 7,5 kilı verebilidim üstelik emzirdiğim haldee

Az gitmesi daha iyi sonra almasın işte çabuk verirsen illaki alicak sin ve kaStan sudan Gidicek ama gram gram verdiğinde almucaksn ve yağdan gtmis olucak ve 2 ayda iyi kilo vermissin bence

kızlar günaydın, nasılsınız?
ben 2 gündür spor yapamadım, bugünde yapamıycam, bu şekilde nasıl verimli olur bu program bilemiyorum ama yarın kaldığım yerden devam edicem,sizler ne yaptınız?nasıl gidiyor?

valla spora tam gaz- devam -e-dıyorum- hıc aksatmadım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…