Insanity Max30 günlüğüm

tamam ınstantyworkout yapcam
Kaşınıyor ya bu hatun ok ulen, başla bu gece Insanıty' ye , yaptıklarını yaz, gözümden kaçmaz ona göre programı biliyorum, şıp diye anlarım yapıp yapmadığını ona göre... Seda avuçlarını ovuşturmaya başladı söyleyim, yapmazsan, fenalardasın baby

kız sankı max 3o dan daha kolay gıbı bu ınstanıty

kızlar dün yapamamıştım bugün 3.gün sweat ınterval hepsi bitti,
yanlız bu videonun hepsi aynı anda mı çekiliyo yoksa ayrı zamanda çekilip birleştiriliyomu benim şüphem var ya ne enerji var hatunlarda zıp zıp zıplıyolar,shaun abide sanırsın tabakhaneye yetişiyo yerdeki hareketi yaptıktan sonra daha ayağa kalkmadan onlar 2.sayıyı yapıyo

bide bi şüphem daha var bu adamın nefes aldığı yerle konuştuğu yer başka hiç soluk soluğa kalmadan nası hızlı konuşuyo öyle ,aralarda ben nasıl su içeceğimi şaşırıyorum , adam elinde su hala konuşcam diye uğraşıyo,
başka şüphelerim de varda diğer videolarda şimdilik takiptetim

Tüm kızlar meşgul galiba ayoll, Betülüm olaydı yazardı.. Bende hazırlıklarla meşgulüm, birkaç ufak tefen şey kaldı, yoruldum bugün yaa.. Spor da yapmadım bugün, gece belki yaparım diyordum ama pek sanmıyorum artık..

Evet kızlar kendinize dikkat edin canlarım, sporlarınızı aksatmayın. ALLAH' a emanet olun canlarım. Sizleri seviyorum. Tr' den de arada yazmaya çalışıcam inşallah !! ( Seda Çilekde olsun gözün he anacığım :)) ) topiğide yalnız koymayın tatlılarım , öpüldünüz hepinizde tek tek ...

canım benimde spor yeni bitti,sütümü içtim şimdi ali baba ve 7 cüceleri izliycez eşimle izlemeden bi bakayım size dedim,sende ALLAH'a emanet ol, yolun açık olsun, görüşmek üzere

Alkışlıyorum seni bebeğim Maşallah , çok iyi gidiyorsun.. Onlar yılların sporcusu kuzum, bizim gibi dün başlamış değiller.. Schaun adamın işi o yıllardır milleti hoplatıp zıplatıyor, dansçı şarkıcı öle bişey zaten kendisi...bazı yerlerde gerçekden öyle biz bir yapana kadar onlar 3 yapıyor. Önemli olan hareketleri acele hızlı değil, doğru yapabilmek canısı..takiplerini ve şüphelerini sürdür şekerim sen , sonra yaz bizede :))

canım benimde spor yeni bitti,sütümü içtim şimdi ali baba ve 7 cüceleri izliycez eşimle izlemeden bi bakayım size dedim,sende ALLAH'a emanet ol, yolun açık olsun, görüşmek üzere
İyi eğlenceler canım. Allah razı olsun , sizlerde Allah' a emanet kalın canım :)

Çok özletme kendini kendine iyi bak canısı allaha emanet ol öpüyorum seni hayırlı yolculuklar

Kızlar ben ne strength yaptım ne dünü yaptım me de bugünü, ev çok müsait değil ayrıca da hiç yapmak istemiyorum. Modifiye var ama izlerken onu yapmak gelmiyor içimden, orjinalini yapmaya çalışıyorum o da çok zorluyor beni...
Acaba diyorum jilliana geçip Zumba-Jillian sonra mı max a geçsem. En az Bi on kilo verdikten sonra yani

canım bende ilk günden sonra pes etmek istedim ama yaptıkça alıştı sanki vücudum biraz daha zorla istersen, bide ev müsait değil demişsin ama sonuçta ha jillan yapmışsın ha shaun t farkeder mi? sende genel bir isteksizlik var sanırım, bikaç gün kafanı dağıt topla öyle başla istersen.

senin ailen yanındaydı değil mi? sanırım ondan yapamıyosun? birliktemi yaşıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…