- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
neyse kızlAR ben baslıyorum ozaman 1 saat sonra gorusuruzÇıkar tüm hıncını anam, görsün bi gününü.. Gözünün yaşına falan bakiim deme... YAPACAK ARTIK MECBUUURR!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse kızlAR ben baslıyorum ozaman 1 saat sonra gorusuruzÇıkar tüm hıncını anam, görsün bi gününü.. Gözünün yaşına falan bakiim deme... YAPACAK ARTIK MECBUUURR!!!
Kaşınıyor ya bu hatun ok ulen, başla bu gece Insanıty' ye , yaptıklarını yaz, gözümden kaçmaz ona göre programı biliyorum, şıp diye anlarım yapıp yapmadığını ona göre... Seda avuçlarını ovuşturmaya başladı söyleyim, yapmazsan, fenalardasın babytamam ınstantyworkout yapcam
Anam tınmıyor bile ya o kadar korku saldık,, tamam hadi yappneyse kızlAR ben baslıyorum ozaman 1 saat sonra gorusuruz
kız sankı max 3o dan daha kolay gıbı bu ınstanıtyKaşınıyor ya bu hatun ok ulen, başla bu gece Insanıty' ye , yaptıklarını yaz, gözümden kaçmaz ona göre programı biliyorum, şıp diye anlarım yapıp yapmadığını ona göre... Seda avuçlarını ovuşturmaya başladı söyleyim, yapmazsan, fenalardasın baby
pure cardio&cardio abs die bısı yaptım amakız sankı max 3o dan daha kolay gıbı bu ınstanıty
Kız o 20 dakikalık karın çalıştırma , saymam bunu bana ne ... Fiitt testten başlıyacaksın ZEYNO :)dur takvimini atıyım sanapure cardio&cardio abs die bısı yaptım ama
hee at ozaman ne bılım açtım bırını =)Kız o 20 dakikalık karın çalıştırma , saymam bunu bana ne ... Fiitt testten başlıyacaksın ZEYNO :)dur takvimini atıyım sana
ozaman yarn adam akıllı baslarım =)Bu takvime göre gitmelisin herkülüm :)
Eyi bakemm öle olsun :)ozaman yarn adam akıllı baslarım =)
canım benimde spor yeni bitti,sütümü içtim şimdi ali baba ve 7 cüceleri izliycez eşimle izlemeden bi bakayım size dedim,sende ALLAH'a emanet ol, yolun açık olsun, görüşmek üzereTüm kızlar meşgul galiba ayoll, Betülüm olaydı yazardı.. Bende hazırlıklarla meşgulüm, birkaç ufak tefen şey kaldı, yoruldum bugün yaa.. Spor da yapmadım bugün, gece belki yaparım diyordum ama pek sanmıyorum artık..
Evet kızlar kendinize dikkat edin canlarım, sporlarınızı aksatmayın. ALLAH' a emanet olun canlarım. Sizleri seviyorum. Tr' den de arada yazmaya çalışıcam inşallah !! ( Seda Çilekde olsun gözün he anacığım :)) ) topiğide yalnız koymayın tatlılarım , öpüldünüz hepinizde tek tek ...
Alkışlıyorum seni bebeğim Maşallah , çok iyi gidiyorsun.. Onlar yılların sporcusu kuzum, bizim gibi dün başlamış değiller.. Schaun adamın işi o yıllardır milleti hoplatıp zıplatıyor, dansçı şarkıcı öle bişey zaten kendisi...bazı yerlerde gerçekden öyle biz bir yapana kadar onlar 3 yapıyor. Önemli olan hareketleri acele hızlı değil, doğru yapabilmek canısı..takiplerini ve şüphelerini sürdür şekerim sen , sonra yaz bizede :))kızlar dün yapamamıştım bugün 3.gün sweat ınterval hepsi bitti,
yanlız bu videonun hepsi aynı anda mı çekiliyo yoksa ayrı zamanda çekilip birleştiriliyomu benim şüphem var ya ne enerji var hatunlarda zıp zıp zıplıyolar,shaun abide sanırsın tabakhaneye yetişiyo yerdeki hareketi yaptıktan sonra daha ayağa kalkmadan onlar 2.sayıyı yapıyo
bide bi şüphem daha var bu adamın nefes aldığı yerle konuştuğu yer başka hiç soluk soluğa kalmadan nası hızlı konuşuyo öyle ,aralarda ben nasıl su içeceğimi şaşırıyorum , adam elinde su hala konuşcam diye uğraşıyo,
başka şüphelerim de varda diğer videolarda şimdilik takiptetim
İyi eğlenceler canım. Allah razı olsun , sizlerde Allah' a emanet kalın canım :)canım benimde spor yeni bitti,sütümü içtim şimdi ali baba ve 7 cüceleri izliycez eşimle izlemeden bi bakayım size dedim,sende ALLAH'a emanet ol, yolun açık olsun, görüşmek üzere
Çok özletme kendini kendine iyi bak canısı allaha emanet ol öpüyorum seni hayırlı yolculuklarTüm kızlar meşgul galiba ayoll, Betülüm olaydı yazardı.. Bende hazırlıklarla meşgulüm, birkaç ufak tefen şey kaldı, yoruldum bugün yaa.. Spor da yapmadım bugün, gece belki yaparım diyordum ama pek sanmıyorum artık..
Evet kızlar kendinize dikkat edin canlarım, sporlarınızı aksatmayın. ALLAH' a emanet olun canlarım. Sizleri seviyorum. Tr' den de arada yazmaya çalışıcam inşallah !! ( Seda Çilekde olsun gözün he anacığım :)) ) topiğide yalnız koymayın tatlılarım , öpüldünüz hepinizde tek tek ...
Sağol bebeğim, hemencik gidip döncem inşallah, özlüycem sizleri.. Sende AEO kuzum öptüm bendeÇok özletme kendini kendine iyi bak canısı allaha emanet ol öpüyorum seni hayırlı yolculuklar
Kızlar ben ne strength yaptım ne dünü yaptım me de bugünü, ev çok müsait değil ayrıca da hiç yapmak istemiyorum. Modifiye var ama izlerken onu yapmak gelmiyor içimden, orjinalini yapmaya çalışıyorum o da çok zorluyor beni...
Acaba diyorum jilliana geçip Zumba-Jillian sonra mı max a geçsem. En az Bi on kilo verdikten sonra yani