Insanity Max30 günlüğüm

Maşallah Barekallah bebeğim he ya takma kafaya veremiyorum diye, rahat ol.. Aşırıya kaçma. Senin regl olamaman çok etkiliyor heralde tatlım. Emzirmende avantaj aslında ama iştahlısın bebeğim ben gibi sende :) fazla kasmadan yavaş yavaş gidecek paniğe aceleye gerek yok... Sporumuza devam, aşırı kaçmadan beslenme düzenimize devam, ye kız çikolatanıda ye anam, ama bir iki kare falan ye yarım ya da işde ...

Araştırdım internetten millet hep regl den sonra kilo vermeye başlamış, çok nadir diğer türlü veren... Ben zaten 5 yıldır bir kez oldum ya hormonlarım alt üst oldu
Takmıcam ya rahat olucam artık o da çok etkiliyor çünkü

Kesinlikle haklısın canımcığım, regl düzenin olmadığından veremiyorsundur, ama bence vereceksin sen tamamen salmadan rahat takıl bende kasmıycam artık aman bir günde mi aldık haldır haldır koşturmaya çalışıyoruz, uzun soluklu daha kalıcı kilolar vericez inşallah bebeğim hiç takma sende...

eeee iki çocukla zoe tabı bende bıtane var okdr yormuyorum yanı max 30 la aynı zorlukta ustune baska bı program yapabılcek enerjım kalıyor gerıye =)

kızlar regl şişkinligi ne zaman gecıyor yanı nasıl anlıcam kilo aldım mı almadım mı ? dun aksam bıttı gıbı regl ama bugun sabah tartıda gramlar cogalmıs cıktı alçalcagına =)

kızlar regl şişkinligi ne zaman gecıyor yanı nasıl anlıcam kilo aldım mı almadım mı ? dun aksam bıttı gıbı regl ama bugun sabah tartıda gramlar cogalmıs cıktı alçalcagına =)
Bende bittikten neydeyse bir hafta sonra kilo vermem devam ediyor.. Panik yapma, geçen hafta hızlı verdin vucüt bu hafta kendini toparlamaya uğraşıyor kuzum.. Hep öyle hızlı vermez olmaz, boşalmış patetes çuvalı gibi yığılır kalırız yoksa kız.. Sen düzenli beslenmene devam et kasma bebeğim gidecekler nasılsa.. Sabırlı olmayı öğrenicez mecburen tatlılarım...

eeee iki çocukla zoe tabı bende bıtane var okdr yormuyorum yanı max 30 la aynı zorlukta ustune baska bı program yapabılcek enerjım kalıyor gerıye =)
Yap kız sana müsade, sabah bir program, akşam bir program yap... Dene bir hafta madem enerjin var .. AMA yemeni az tutma sakın o zaman, protein alımınıda aksatma en az iki yumurta yoğurt veya süt ona göre... Heh bakalım görelim hadi senii.. Ama bak enerjin azalırsa bırak iki programı... Bebeğine acırım yoosamm sana hiç acımam, şınav çekerken ayağımla bastırırım bile seni, hemen kalkma diye hakettin seeennn , iki program şartı koyuyorum sana 3 gün :))

hımmm dırenıyooo hee ben gosterırım ona dırenmeyıı :) ıstedıgı kadar dırensın benımle basa çıkamaz kııı

tamam hangı programı yapsam kıı

Bennnn benn memnuniyetle takip ederim hahaaaa yaktım ulen seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…