Maşallah Barekallah bebeğimKızz yok yapamıyorum daha gözünüz değdi:)) şaka şaka... amannn yapıyorumda ne oluyor kilomda gram değişme yok bazı sabahlar fazla bile çıkıyorum üstelik, saldım çayıra mevlam kayıra gidip çikolata yiyecem şimdi. Bu saatten sonra da takmıcam kafama napım yani olmuyor bünye direniyor veremiyorum bir şekilde, regl olmadım onun da etkisi çokmuş ama... Milet sezaryen oldum diye kıçını yataktan çıkarmıyor, ben daha kırkım çıkmadan başladım ne oldu hani. 6 aydır ev yerleştirdim yeni bebeğim oldu ona baktım büyük vardı onla uğraştım temizlik yemek sağ sol yalnız başıma aylardır, üstüne de hergün minimum 1 saat spor yaptım .Sınuç ne sadece 6 kilo İstemiyorum kilo falan vermek
Araştırdım internetten millet hep regl den sonra kilo vermeye başlamış, çok nadir diğer türlü veren... Ben zaten 5 yıldır bir kez oldum ya hormonlarım alt üst olduMaşallah Barekallah bebeğimhe ya takma kafaya veremiyorum diye, rahat ol.. Aşırıya kaçma. Senin regl olamaman çok etkiliyor heralde tatlım. Emzirmende avantaj aslında ama iştahlısın bebeğim ben gibi sende :) fazla kasmadan yavaş yavaş gidecek paniğe aceleye gerek yok... Sporumuza devam, aşırı kaçmadan beslenme düzenimize devam, ye kız çikolatanıda ye anam, ama bir iki kare falan ye yarım ya da işde ...
Kesinlikle haklısın canımcığım, regl düzenin olmadığından veremiyorsundur, ama bence vereceksin sen tamamen salmadan rahat takıl bende kasmıycam artık aman bir günde mi aldık haldır haldır koşturmaya çalışıyoruz, uzun soluklu daha kalıcı kilolar vericez inşallah bebeğim hiç takma sende...Araştırdım internetten millet hep regl den sonra kilo vermeye başlamış, çok nadir diğer türlü veren... Ben zaten 5 yıldır bir kez oldum ya hormonlarım alt üst oldu
Takmıcam ya rahat olucam artık o da çok etkiliyor çünkü
eeee iki çocukla zoe tabı bende bıtane var okdr yormuyorum yanı max 30 la aynı zorlukta ustune baska bı program yapabılcek enerjım kalıyor gerıye =)Zumba ayrı o Bi tutku benim için, Yaptığım günler bile enerjim farklı oluyor
Ama max arkasına yine aynı zorlukta bişey yapmak mııııı Ayy düşüncesi bile nefesimi kesiyor benim... Daha bugünü yapamadım ben ya, sabahın 6 snde uyandı küçük, tsm biraz daldım rüyamın ortasında büyük geldi zart diye uyandırdı, hala sersem gibiyim kafam üstümde yok
biterken şişlik gidiyo bende,sanırım biraz duraklamada senin kilo direniyo sana ama pes etme kırılmaya az kaldıkızlar regl şişkinligi ne zaman gecıyor yanı nasıl anlıcam kilo aldım mı almadım mı ? dun aksam bıttı gıbı regl ama bugun sabah tartıda gramlar cogalmıs cıktı alçalcagına =)
Bende bittikten neydeyse bir hafta sonra kilo vermem devam ediyor.. Panik yapma, geçen hafta hızlı verdin vucüt bu hafta kendini toparlamaya uğraşıyor kuzum.. Hep öyle hızlı vermez olmaz, boşalmış patetes çuvalı gibi yığılır kalırız yoksa kız.. Sen düzenli beslenmene devam et kasma bebeğim gidecekler nasılsa.. Sabırlı olmayı öğrenicez mecburen tatlılarım...kızlar regl şişkinligi ne zaman gecıyor yanı nasıl anlıcam kilo aldım mı almadım mı ? dun aksam bıttı gıbı regl ama bugun sabah tartıda gramlar cogalmıs cıktı alçalcagına =)
Yap kız sana müsade, sabah bir program, akşam bir program yap... Dene bir hafta madem enerjin var .. AMA yemeni az tutma sakın o zaman, protein alımınıda aksatma en az iki yumurta yoğurt veya süt ona göre... Heh bakalım görelim hadi senii.. Ama bak enerjin azalırsa bırak iki programı... Bebeğine acırım yoosamm sana hiç acımam, şınav çekerken ayağımla bastırırım bile seni, hemen kalkma diyeeeee iki çocukla zoe tabı bende bıtane var okdr yormuyorum yanı max 30 la aynı zorlukta ustune baska bı program yapabılcek enerjım kalıyor gerıye =)
hımmm dırenıyooo hee ben gosterırım ona dırenmeyıı :) ıstedıgı kadar dırensın benımle basa çıkamaz kıııBende bittikten neydeyse bir hafta sonra kilo vermem devam ediyor.. Panik yapma, geçen hafta hızlı verdin vucüt bu hafta kendini toparlamaya uğraşıyor kuzum.. Hep öyle hızlı vermez olmaz, boşalmış patetes çuvalı gibi yığılır kalırız yoksa kız.. Sen düzenli beslenmene devam et kasma bebeğim gidecekler nasılsa.. Sabırlı olmayı öğrenicez mecburen tatlılarım...
tamam hangı programı yapsam kııYap kız sana müsade, sabah bir program, akşam bir program yap... Dene bir hafta madem enerjin var .. AMA yemeni az tutma sakın o zaman, protein alımınıda aksatma en az iki yumurta yoğurt veya süt ona göre... Heh bakalım görelim hadi senii.. Ama bak enerjin azalırsa bırak iki programı... Bebeğine acırım yoosamm sana hiç acımam, şınav çekerken ayağımla bastırırım bile seni, hemen kalkma diyehakettin seeennn , iki program şartı koyuyorum sana 3 gün :))
Ne o iki programa sesin çıkmadı bakıyorum, korktun mu kız açık söyle bakiim :)hımmm dırenıyooo hee ben gosterırım ona dırenmeyıı :) ıstedıgı kadar dırensın benımle basa çıkamaz kııı
yooo ne korkcam hııhhhNe o iki programa sesin çıkmadı bakıyorum, korktun mu kız açık söyle bakiim :)
Sırayla yap işde... Kızlar bu hatunu takip edin kaytarmasın, bir hafta cezalı çift program yapacak ona göre, yapmazsa döndüğümde kendisini kızılcık sopasıyla falakaya yatırıcam, sadistliğimi tutturdu benim hee :))tamam hangı programı yapsam kıı
Max üstüne normal ınsanıty yapsın gı söylede, pert olupta bir hafta spor yapamayasıcaNe o iki programa sesin çıkmadı bakıyorum, korktun mu kız açık söyle bakiim :)
Max üstüne normal ınsanıty yapsın gı söylede, pert olupta bir hafta spor yapamayasıca
Bennnn benn memnuniyetle takip ederim hahaaaa yaktım ulen seniiiiiSırayla yap işde... Kızlar bu hatunu takip edin kaytarmasın, bir hafta cezalı çift program yapacak ona göre, yapmazsa döndüğümde kendisini kızılcık sopasıyla falakaya yatırıcam, sadistliğimi tutturdu benim hee :))
Tamam görev sende Seda, acıma sakın bu hatuna ...Bennnn benn memnuniyetle takip ederim hahaaaa yaktım ulen seniiiii
Yok yok acır mıyım hiç hem de buna hahaha yakacam onu korksun benden, geliyorummmmTamam görev sende Seda, acıma sakın bu hatuna ...
Çıkar tüm hıncını anam, görsün bi gününü.. Gözünün yaşına falan bakiim deme... YAPACAK ARTIK MECBUUURR!!!Yok yok acır mıyım hiç hem de buna hahaha yakacam onu korksun benden, geliyorummmm
tamam ınstantyworkout yapcamSırayla yap işde... Kızlar bu hatunu takip edin kaytarmasın, bir hafta cezalı çift program yapacak ona göre, yapmazsa döndüğümde kendisini kızılcık sopasıyla falakaya yatırıcam, sadistliğimi tutturdu benim hee :))