Insanity Max30 günlüğüm

bugunku max 30 da bıttı ama bende bıttım yemın edıyorum :KK57: şapır şapır ter akıyor her yerımden bı ara kalbım sıkıstı dedım heralde ahanda sımdı kalp krızı gecırcem genede durmadım:KK70: ama şuan yazdıgıma gore bısı olmıcak heralde :KK14:

bugunku max 30 da bıttı ama bende bıttım yemın edıyorum :KK57: şapır şapır ter akıyor her yerımden bı ara kalbım sıkıstı dedım heralde ahanda sımdı kalp krızı gecırcem genede durmadım:KK70: ama şuan yazdıgıma gore bısı olmıcak heralde :KK14:
olmaz olmaz iyisin maşallah :KK9:ohh hadi geçmiş olsun, darısı akşama başıma inşallah :KK69::KK76:

saol canım =) ıns =) ben aksama bıramıyorum yaa yoksa hayatta aksam mabadımı kaldırıpta yapamam ya su saattler yaptım yaptım yapmadım yaaln olur =)
aslında en güzeli erken saat yapmak tabide , işyerindeyim ben,eve gitmem yemeği hazırla iş güç akşam 9,30 10 gibi bitiyo sporum :KK14:

kızlar gene bogazımı tutamadım aldım nutellayı kasık kasık yedım rahat 15 kasık yemısımdır :KK70::KK70: offff offf napcam ben yaa :KK70::KK70:

kızlar gene bogazımı tutamadım aldım nutellayı kasık kasık yedım rahat 15 kasık yemısımdır :KK70::KK70: offff offf napcam ben yaa :KK70::KK70:
:KK35::KK35::KK35:
nutellaya bende dayanamıyorum, o yüzden almıyorum, alırsam en çok evde ben yiyiyorum, hatta gidip gizli gizli yiyiyorum:kk77: :KK70:,artık akşama bugünkü sporu bidaha yapmak farz oldu kaçmak yok :KK20:

X