Boyum 1.65 bazen 1,67:))ohaa
kız maşallah tütü tü bence süpersin, kaç kilosun şimdi
baktım 79 yazıyo ama hiç öyle durmuyosun, boyun uzun ondan göstermiyosun bence,hatta şimdi daha incesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyum 1.65 bazen 1,67:))ohaa
kız maşallah tütü tü bence süpersin, kaç kilosun şimdi
baktım 79 yazıyo ama hiç öyle durmuyosun, boyun uzun ondan göstermiyosun bence,hatta şimdi daha incesindir
Boyum 1.65 bazen 1,67:))
olmaz olmaz iyisin maşallah ohh hadi geçmiş olsun, darısı akşama başıma inşallahbugunku max 30 da bıttı ama bende bıttım yemın edıyorum şapır şapır ter akıyor her yerımden bı ara kalbım sıkıstı dedım heralde ahanda sımdı kalp krızı gecırcem genede durmadım ama şuan yazdıgıma gore bısı olmıcak heralde
saol canım =) ıns =) ben aksama bıramıyorum yaa yoksa hayatta aksam mabadımı kaldırıpta yapamam ya su saattler yaptım yaptım yapmadım yaaln olur =)olmaz olmaz iyisin maşallah ohh hadi geçmiş olsun, darısı akşama başıma inşallah
aslında en güzeli erken saat yapmak tabide , işyerindeyim ben,eve gitmem yemeği hazırla iş güç akşam 9,30 10 gibi bitiyo sporumsaol canım =) ıns =) ben aksama bıramıyorum yaa yoksa hayatta aksam mabadımı kaldırıpta yapamam ya su saattler yaptım yaptım yapmadım yaaln olur =)
dogru ıs guc +oluncaaa haklısın =)aslında en güzeli erken saat yapmak tabide , işyerindeyim ben,eve gitmem yemeği hazırla iş güç akşam 9,30 10 gibi bitiyo sporum
kızlar gene bogazımı tutamadım aldım nutellayı kasık kasık yedım rahat 15 kasık yemısımdır offff offf napcam ben yaa
bugunkı sporumuuuuuuuuuuuu ölürüm ölürr
nutellaya bende dayanamıyorum, o yüzden almıyorum, alırsam en çok evde ben yiyiyorum, hatta gidip gizli gizli yiyiyorum ,artık akşama bugünkü sporu bidaha yapmak farz oldu kaçmak yok
Canım benim o kadar spordan sonra kendine etmişsin bana değil, senin için diyorum ben,kilo ver mutlu ol diye,o spor yapılacak o kaaANAAAAAAAAMMM herks bana karşı olmuş ne oluyor yahu ne yaptım ben size
tmm yapacam lennn :)Canım benim o kadar spordan sonra kendine etmişsin bana değil, senin için diyorum ben,kilo ver mutlu ol diye,o spor yapılacak o kaa
Yap leyntmm yapacam lennn :)
valla onun yerıne 200 tane ıp atladım :)T tombul cilek Yaptinmi bakim sporunu,ben 20.45 de basliyorum
Aşkolsun sabahtan beri muhabbet ettik demek açmadık seni#Olivenoil gitti burası çok sıkıcı oldu yaa
Nolduuuu yapamadın mı şekerimm:))valla onun yerıne 200 tane ıp atladım :)