Maşallah Barekallah bebeğim he ya takma kafaya veremiyorum diye, rahat ol.. Aşırıya kaçma. Senin regl olamaman çok etkiliyor heralde tatlım. Emzirmende avantaj aslında ama iştahlısın bebeğim ben gibi sende :) fazla kasmadan yavaş yavaş gidecek paniğe aceleye gerek yok... Sporumuza devam, aşırı kaçmadan beslenme düzenimize devam, ye kız çikolatanıda ye anam, ama bir iki kare falan ye yarım ya da işde ...Kızz yok yapamıyorum daha gözünüz değdi:)) şaka şaka... amannn yapıyorumda ne oluyor kilomda gram değişme yok bazı sabahlar fazla bile çıkıyorum üstelik, saldım çayıra mevlam kayıra gidip çikolata yiyecem şimdi. Bu saatten sonra da takmıcam kafama napım yani olmuyor bünye direniyor veremiyorum bir şekilde, regl olmadım onun da etkisi çokmuş ama... Milet sezaryen oldum diye kıçını yataktan çıkarmıyor, ben daha kırkım çıkmadan başladım ne oldu hani. 6 aydır ev yerleştirdim yeni bebeğim oldu ona baktım büyük vardı onla uğraştım temizlik yemek sağ sol yalnız başıma aylardır, üstüne de hergün minimum 1 saat spor yaptım .Sınuç ne sadece 6 kilo İstemiyorum kilo falan vermek