- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Eğer öyle söylersem esime beni evinizden kovdu der çünkü demedigim sözleri bile söylüyorsa dediğimi hayli hayli abartir söyler sonra tartışırız bu sefer çocuğuma iyi bakamam o stresle gerçi kalsada tartiscaz da hayırlısı olsunKonu sahibi açıkça istemediğini belli et uzun süre kalmasın kv.
Anne çok sağ ol ama sana ihtiyacımız filan yok de bari.
Zaten bu gelini lohusayken gelip kalan kv leri anlamıyorum.
Çünkü kendisi diyor annemde gelecek doğumda annesi soylemiski bana diyoBişey yapmasınlar.Kendi annen kalmaya gelebilirse o gelsin.İstemediğini belli et olsun bitsin.Eşinle niye kavga ediyorsun anlamadım.İnsanlar ailesi de olsa yönlendiremez ki
daha çok varmış yavaştan mesafeyi koy benceGene dua et sana altın yapmışlar bu bir yeleği hirkayi bile çok görüyor nerde kaldı altın yapacak3 ay kaldı nasipse
Çünkü kendisi diyor annemde gelecek doğumda annesi soylemiski bana diyo
İyice altından kalkamiyoruz çocuğa bakamiyoruz mu yazmışım lütfen mantıklı yorumlar yapin çocuğumuza bakıp bakmamakla ne alakası var borcumda olmasa milyarderde olsam gene bu düşüncede olurum eğer dede babaanne ise yapmak zorundalarEşiniz haklı, yapmak zorunda değiller. Altından kalkamayacaksanız evlenmeyecektiniz. Çocuk yapıyorsunuz, halen daha yok ailesi şunu yapmadı, bunu yapmadı. Çocuğa bakabilecekseniz yapsaydınız. Evlenip, çocuk yapıp "aileler birşey yapmıyor" diye ağlamak en kolayı. Evlenme kararı aldıysanız yuvanızı geçindirebilecek olgunlukta ve yeterlilikte olmalıydınız.
yok yine yapmak zorunda değiller. ama sizin caninizi sıkan tavır hiç bişey e el sürmeyip sizden çok sahiplenmeleri sanırım. evinize komşuları toplayıp gururlanmasi gibi. suan bebegin hiç bi heyecanını paylaşmıyor ama doğduğu zaman oğlumun çocuğu modunda olurlar.İyice altından kalkamiyoruz çocuğa bakamiyoruz mu yazmışım lütfen mantıklı yorumlar yapin çocuğumuza bakıp bakmamakla ne alakası var borcumda olmasa milyarderde olsam gene bu düşüncede olurum eğer dede babaanne ise yapmak zorundalar
Değiller. Bu kafada giderseniz buraya daha çok konu açarsınız. Açın bize ne, size 15 sayfadır söyleniyor bunlar, derdi çeken sizsiniz. Yorumlar gayet mantıklı da sizin düşünceniz mantıklı olmayınca bunlar size mantıksız geliyor. Mantığı kendinize aramanız lazım aslında.İyice altından kalkamiyoruz çocuğa bakamiyoruz mu yazmışım lütfen mantıklı yorumlar yapin çocuğumuza bakıp bakmamakla ne alakası var borcumda olmasa milyarderde olsam gene bu düşüncede olurum eğer dede babaanne ise yapmak zorundalar
Ya ışte duzenime karışması ipleri koparıyor bende diyorum madem herşeye burnunu sokuyor mecbur yapacaklar. Duzenime karşiatiklari zamanda herşey birbirine giriyorDestekleri olmasın,düzenine de karıştırtma.
Ya nasıl yapmak zorunda değil diyorsunuz ben anlamıyorum eğer Anne babalarsa yapmak zorundalar Anne baba yapmayacakta kim yapacak kim destek olmayacak ben hayat boyunca mi yapsınlar diyorum ama düğünde yapmak zorundalar ilk torunları ise de yapmak zorundalar o zaman ne diye anne baba sıfatını taşıyorlar bu şekilde düşünenler demekki ilerde yapmayacakları için böyle düşünüyorlar valla ben çocuğuma son nefesime kadar destek olcam inşallah
Besigini almaktan aciz olsaydım bu cocuguda yapmazdim. O zaman bizim buralarda küçük beşiği oğlanın annesi büyük beşiği kızın annesi alır demekki herkes acizmis Lütfen konuya hakim olmadan yorum yapmayın benimde sinirimi bozmayinYazmayayım dedim şunu görünce dayanamadım.
Sen daha doğacak çocuğunun beşiğini almaktan acizsin. Önce bir onu hallet sonra düğününü derneğini torununun beşiğini son nefesine kadar destek olmayı düşünürsün.
Besigini almaktan aciz olsaydım bu cocuguda yapmazdim. O zaman bizim buralarda küçük beşiği oğlanın annesi büyük beşiği kızın annesi alır demekki herkes acizmis Lütfen konuya hakim olmadan yorum yapmayın benimde sinirimi bozmayin
borçlarla mücadele ediyoruz şu anda. Benim ailem destek olmasaydı hiçbir şeyin altından kolay kolay kalkamazdik.
eksiğim bunlar kaldı siz alın.
Düğün zamaninda da ne aradılar ne sordular üstelik düğün de yapmadılar babam sadece kina gecesi yapti
Bizde bir laf vardır yav he hene bileyim yazdıklarımı tersinden okicaksiniz.Yok gayet hakimim. Tamamını okudum neredeyse. Bunları siz yazdınız öyle değil mi? Düğününü yapamayacak evini kuramayacak çocuğuna beşik araba alamayacak gelir düzeyindesiniz. Önce bunların altından kalkmayı becerin 30 sene sonraki düğünü torunu bir tarafa bırakın. Kendi çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken ailelerinizin torunun ihtiyaçlarını karşılamasını beklemek ironik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?