insanı salak yerine koyuyorlar❗

Konu sahibi açıkça istemediğini belli et uzun süre kalmasın kv.
Anne çok sağ ol ama sana ihtiyacımız filan yok de bari.
Zaten bu gelini lohusayken gelip kalan kv leri anlamıyorum.
Eğer öyle söylersem esime beni evinizden kovdu der çünkü demedigim sözleri bile söylüyorsa dediğimi hayli hayli abartir söyler sonra tartışırız bu sefer çocuğuma iyi bakamam o stresle gerçi kalsada tartiscaz da hayırlısı olsun

Bişey yapmasınlar.Kendi annen kalmaya gelebilirse o gelsin.İstemediğini belli et olsun bitsin.Eşinle niye kavga ediyorsun anlamadım.İnsanlar ailesi de olsa yönlendiremez ki

Bişey yapmasınlar.Kendi annen kalmaya gelebilirse o gelsin.İstemediğini belli et olsun bitsin.Eşinle niye kavga ediyorsun anlamadım.İnsanlar ailesi de olsa yönlendiremez ki
Çünkü kendisi diyor annemde gelecek doğumda annesi soylemiski bana diyo

Çünkü kendisi diyor annemde gelecek doğumda annesi soylemiski bana diyo

Ne diyeceğimi bilemedim.Senin annen de gelir .Umarm mutlu olacağın şekilde olur herşey.Onları umursamamak seni rahatlatır.

Sen kendi sağlığını ve bebeğini düşün canm.Kendini üzme.Bebeğine etki etmesin,üzüntün stresin.

Eşiniz haklı, yapmak zorunda değiller. Altından kalkamayacaksanız evlenmeyecektiniz. Çocuk yapıyorsunuz, halen daha yok ailesi şunu yapmadı, bunu yapmadı. Çocuğa bakabilecekseniz yapsaydınız. Evlenip, çocuk yapıp "aileler birşey yapmıyor" diye ağlamak en kolayı. Evlenme kararı aldıysanız yuvanızı geçindirebilecek olgunlukta ve yeterlilikte olmalıydınız.

Canım bence bi beklentin olmasın hem bence Kusura bakma ama senin esin de bu konudan pekde rahatsız değil gibi. MeSafeni şimdiden koymaya başla bence hem senin bu durumda yapacak olduğun birsey yok bence esin söylemesI gerekir ailesine

İyice altından kalkamiyoruz çocuğa bakamiyoruz mu yazmışım lütfen mantıklı yorumlar yapin çocuğumuza bakıp bakmamakla ne alakası var borcumda olmasa milyarderde olsam gene bu düşüncede olurum eğer dede babaanne ise yapmak zorundalar

yok yine yapmak zorunda değiller. ama sizin caninizi sıkan tavır hiç bişey e el sürmeyip sizden çok sahiplenmeleri sanırım. evinize komşuları toplayıp gururlanmasi gibi. suan bebegin hiç bi heyecanını paylaşmıyor ama doğduğu zaman oğlumun çocuğu modunda olurlar.

Değiller. Bu kafada giderseniz buraya daha çok konu açarsınız. Açın bize ne, size 15 sayfadır söyleniyor bunlar, derdi çeken sizsiniz. Yorumlar gayet mantıklı da sizin düşünceniz mantıklı olmayınca bunlar size mantıksız geliyor. Mantığı kendinize aramanız lazım aslında.

Yazmayayım dedim şunu görünce dayanamadım.
Sen daha doğacak çocuğunun beşiğini almaktan acizsin. Önce bir onu hallet sonra düğününü derneğini torununun beşiğini son nefesine kadar destek olmayı düşünürsün.

Besigini almaktan aciz olsaydım bu cocuguda yapmazdim. O zaman bizim buralarda küçük beşiği oğlanın annesi büyük beşiği kızın annesi alır demekki herkes acizmis Lütfen konuya hakim olmadan yorum yapmayın benimde sinirimi bozmayin

İnan yarıdan sonrasını okumadım.. Beni bile itti konu.

Anne baba çocuğunu evlendirir, maddi manevi cabalarsa ne güzel.Zaten büyütüp belli bi yasa getirmiş illa daha fazlasını yapmakla mükellef değil.. Yok yardım etmediler, almadılar yapmadılar harcamadilar diye söylenmek bana ayıp geliyor. Herşeyi biz yaptık, işte borç harç içinde yüzüyoruz diyorsun. Bunları göze alamayan evlenmesin kardeşim.

Daha az harca, herşey tam olsun diye takılma, kimi eşyayı sonradan imkan olunca al, marka alma, ayağını yorganına göre uzat. Kimseye minnet etme. Kafan da rahat olsun. Evliliğin ilk seneleri borç ödeyeceğim diye yipranmayin, senin ailen yardım etmedi benimki etti diye de birbirinizi hirpalanmayin.

Allah'a sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ancak babaanne dede olmak öyle olmaz, verecekler alacaklar yapacaklar moduna gitme. Bebeği yapan, ihtiyacını da alacak. Bilmem anlatabildim mı?

borçlarla mücadele ediyoruz şu anda. Benim ailem destek olmasaydı hiçbir şeyin altından kolay kolay kalkamazdik.

eksiğim bunlar kaldı siz alın.

Düğün zamaninda da ne aradılar ne sordular üstelik düğün de yapmadılar babam sadece kina gecesi yapti

Yok gayet hakimim. Tamamını okudum neredeyse. Bunları siz yazdınız öyle değil mi? Düğününü yapamayacak evini kuramayacak çocuğuna beşik araba alamayacak gelir düzeyindesiniz. Önce bunların altından kalkmayı becerin 30 sene sonraki düğünü torunu bir tarafa bırakın. Kendi çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanırken ailelerinizin torunun ihtiyaçlarını karşılamasını beklemek ironik.

Yorumlar bana biraz acımasızca geldi.Insan oğlunu evlendirirken hic hevesi olmaz mi yada torunu olcak destek olmak istemez mi.Hadi tamam gücün yok belki yapamicaksin yavrum de kizim de cok isterim yaninda olmak ama elimden gelen bu kadar o zaman sanmıyorum ki bu kiz bu derece çıldırsin.Hem hic bisi yapmıyolar hemde babaanne olarak soy devamı ya oğlu ya ben öncelikliyim diye düşünüyolar.isin hava atma kismina surekli bi dahil olma çabası var sanki.eşide der ki canim görüyorum ben herseyi Allah razi olsun anandan babandan benimkiler el gibiler hakkini helal et ama nerde.Benimkiler almak zorunda degil ama sen onlara kul köle olmak zorundasin,yok yaa!

Son düzenleme:
Hala burada insanlara cevap veriyorsun
Nasıl yapmak zorunda değiller, yapacaklar diye..

Ben de diyorum ki
İsabet olmuş
Çok da iyi yapmışlar hiçbirşeye el surmemekle!

Sen çocuğunu doğur büyüt inş sağlıkla..
Kp kv den görmediğin herşeyi kendi çocuğuna fazlasıyla yap. Başkası için ahkam kesme.

Bi de şu seyleri bırakın artık. Yok buyuk beşiği o alırmış, kucuk beşiği bu alırmış. Kendiniz alın bitsin. Ne kadar seviyorsunuz bunlari ya?!

Bizde bir laf vardır yav he hene bileyim yazdıklarımı tersinden okicaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…