• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç aylık kızımla ne yapacağımı bilmiyorum

Aslında bazı insanlara göre görece iyi durumdasınız. Ne kadar zor bir adam olsa da babanız size kucak açmış, bazı insanlar için baba evi bir seçenek bile değil. Bunun dışında güzel bir mesleğiniz var, ayrıca bir meslek edinme çabası ve stresi kalkmış üzerinizden. Gerisi birazcık sabretmeye kalıyor. Bebekler o kadar hızlı büyüyor ki... Şimdilik ailenizi idare edin derim ben, onların da stres yükü fazla. Down sendromlu çocukları varmış, onun geleceği ne olacak stresi var en basitinden kolay değil. Babanızın çocuğunuzla alakalı dediği şey evet çok yanlış ama bu konuda ısrarcı olmamış bu iyi bir şey. Babanızın maddi durumu nasıl ? Ufak bir "nail bar" tarzı yer düşünseniz size destek olabilir mi ? Kendi yeriniz olursa çocuğunuzu da yanınıza alabilirsiniz çünkü. Daha sonra da kreş yaşına gelir, ordan devam edersiniz. Allah yardımcınız olsun, kalbinize ferahlık ve şu kocanız olacak adamdan bir an önce kurtulmanızı dilerim.
Amin teşekkür ederim. Nail bar ben de çok istiyorum fakat kızım daha çok çok küçük yanıma alabilmem için zaten kreş yaşına gelmesi lazım. Şuan bi işleme otursam durduramam çünkü ful ilgi istiyor doğal olarak

İlk başta kaymakamlık sosyal yardımlaşma dayanışma vakfından para talep edebilir misin bir görüş. Bebek biraz büyüyene kadar ayıya dayı demen gerekecek gibi. Baban o psikopat heriften iyidir.

Kullandığı şey doktorlar tarafından da yazılan bir ilaç sadece o yasal yolla almıyor yani diğer yasaklı maddeler gibi kendini farkettiren türden birşey değil sadece içtiğinde kanını hızlandırıyor o an çok mutlu umut dolu neşeli her şeyi yapabileceğini sanıyor etkisi geçince ağrısı olup yatağa girip yatıyor bunlar benim dikkatimi çektiğinde hep yoruluyorum çok çalışıyorum diyordu yani normal birinin anlaması mümkün değil çocuğumu da planlı bir şekilde yapmadım

Ben yazık ettiğimi düşünmüyorum yaşanılan güzel şeyler anı olur kötü şeyler tecrübe evet şuan belki çok kötü çoğu kişinin acıyacağı durumdayım evet çaresizim farkındayım her şeyin ama Allah bana tutunacağım bir dal olarak evladımı verdi. Bu günlerin de geçeceğine inanıyorum ilerde tekrar evlenmeyi de düşünmediğim için yavrum ve kardeşim benim yol arkadaşım olacak

Sadece doktorlar tarafindan recete edilebilen bir ilaca bagimli birisi arkadasimin bogazini kesti, neredeyse ölüyordu arkadasim. Bagimli birinin ne yapacagini asla kestiremezsinjz

Amin teşekkür ederim. Nail bar ben de çok istiyorum fakat kızım daha çok çok küçük yanıma alabilmem için zaten kreş yaşına gelmesi lazım. Şuan bi işleme otursam durduramam çünkü ful ilgi istiyor doğal olarak
Bebeğin çok küçük ailenin yanında büyüt evden çalışabilceğin işlere bak geçici olarak. Kreş zamanı gelince kreşe verirsin yine aile evinde senle çıkar senle gelir eve annen yada baban bakmış olmaz böylece. Bi düzen kurmak kolay değil neyseki aile evin bi kapın var bu büyük bi şans. Kızın bağımlı bi babayla yaşayacağına titiz dedesiyle yaşasın. Büyüdükce alışıp bağlanacaklar torunlarına. Sen makul olmaya çalış evde. Kızını asla bırakma ne olursa olsun bunu çözüm görme

Babayı suçlayanlar olmuş ama baba için çok zor uzman bilir ama depresyonda bile olabilir. Bir kizi boşanmış, ikinciside boşanmak üzere evde down sendromlu kardeş . bebek çocuğun kıyafeti maması bezi masraf kardeşinizin masrafları . Hersey pahalı . Bir sürü cirkinlik olmuş bide . Seni işten çıkartan adamdan çocuk yaptıysan bu da senin cahilliğin . Ise gir çalış ailene maddi destek olman lazım . Annen ev hanımı baban emekliyse geçinmek imkansız . Allah ailenin yardımcısı zor evlat çok zor

Maalesef 20-22 yaşında evlenilmemeli, çocuk yapılmamalı ama o yıllarda hangimiz aptallıklar yapmadı ki. Bize iki ilgi gösteren, bizi sevdiğini söyleyen insanlara bağlanabiliyoruz. Her türlü saçmalıklara inanmayı seçebiliyoruz. Bu yüzden sizi asla yargılayamam yaşınız çok genç. Yaşadıklarınız zor gerçekten. Eşim, iyi bir eş ve baba olmasına rağmen oğlumun ilk doğduğu zamanlarda bunalıma girip ağladığımı hatırlıyorum. Allah size yardım etsin. Ama durumunuzu umutsuz görmüyorum. Sadece 2-3 yıl sabretmeniz gerekecek. Uzun gibi görünüyor ama göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Arkadaşların da dediği gibi bebekler çok hızlı büyüyor. Asla o adama vermeyin bebeğinizi hatta mümkün olduğunca muhattap bile olmayın. Çocuk oyuncağına çevirmiş evliliği. Onun olduğu ortamda sağlıklı bir bebek büyümez zaten. Zamanla iş bulursunuz çalışırsınız. Şimdilik çocuğunuz biraz büyüyene kadar babanızın evinde sabretmekten başka çare yokmuş gibi görünüyor. Zaten içinde merhamet varsa babanız o çocuğu büyüdükçe sevecek benimseyecektir. Allah hayırlı kapılar açsın karşınıza güzel fırsatlar çıkarsın inşallah.

Back
X