- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 35
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Anladım canım. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Senin için dua edeceğimYa zaten çoğu kişi beni haksız buluyorlar ama malesef herşey açık açık yazilmiyor dediğiniz gibi anneme gitmeyi düşünmedim değil ama ev müsait değil ve utanıyorum babamdan abilerimden falan
Herkes kendine göre cevaplar veriyor olumsuz cevap verenlerin kesin bir gocundugu nokta var ki bu şekilde konusuyorlarYorumlar bana biraz acımasızca geldi.Insan oğlunu evlendirirken hic hevesi olmaz mi yada torunu olcak destek olmak istemez mi.Hadi tamam gücün yok belki yapamicaksin yavrumda kizim de cok isterim yaninda olmak ama elimden gelen bu kadar o zaman sanmıyorum ki bu kiz bu deeece çıldırsin.Hem hic bisi yapmıyolar hemde babaanne olarak soy devamı ya oğlu ya ben öncelikliyim diye düşünüyolar.isin hava atma kismina surekli bi dahil olma çabası var sanki.eşide der ki canim görüyorum ben herseyi Allah razi olsun anandan babandan benimkiler el gibiler hakkini helal et ama nerde.Benimkiler almak zorunda degil ama sen onlara kul köle olmak zorundasin,yok yaa!
Seni çok iyi anlıyorum canım,insan bir şey beklediğinden değil belki,ama adeta göze sokarak yapmaları insanı irrite eder.Ya ışte duzenime karışması ipleri koparıyor bende diyorum madem herşeye burnunu sokuyor mecbur yapacaklar. Duzenime karşiatiklari zamanda herşey birbirine giriyor
Bakin bu yaptiginiz hos degil. Insanlar sizinle hemfikir olmak zorunda degil, bu insanlara gocunduklari bir sey var demek ki demek yakisik almiyor. Siz her konuda konu sahibiyle ayni mi dusunuyorsunuz?Herkes kendine göre cevaplar veriyor olumsuz cevap verenlerin kesin bir gocundugu nokta var ki bu şekilde konusuyorlar
Bizde bir laf vardır yav he hene bileyim yazdıklarımı tersinden okicaksiniz.
Yauv he he..Herkes kendine göre cevaplar veriyor olumsuz cevap verenlerin kesin bir gocundugu nokta var ki bu şekilde konusuyorlar
Son olarak da ben size birşey söyleyeyim ben çocuğumun herşeyini yaparım benim amacım onlarida birseylere dahil etmek benim ailemin yaptığını görüyorlar zahmet edipde yerlerinden kimildamiyorlar buda beni onlara karşı hircinlastiriyor. Ben formaliteye gelen biri değilim millete karşı gelip bu gunumde yanimdaymış gibi gözüküyorlarsa herşeyi soylerimde düşünürumde yoksa biz cocugumuzu kimseye minnet ettirmeyiz tabiki madem yabancı değillermiş o zaman hicbirseyde yabancı olmayacaklar şahsen ben çocuğum olsun şimdi veya ilerde isterse evlensin ben elimden gelenin fazlasını yaparım belliki siz de aynı bunlar gibi cocugumuzu hayatla tek başıma mücadeleye bırakacaksınız
Bak canım,burada herkes fili,dokunduğu yerinden tarif ediyor,kendisince yorumlar yazıyor.Doğru bulduğundan faydalanırsın,2+2 her zaman 4 etmez gerçek hayatta,duruma göre çözüm üretirsin bazen..Böyle herkese çıkışırsan olmaz kiBizde bir laf vardır yav he hene bileyim yazdıklarımı tersinden okicaksiniz.
:) daha neler, bu konuda neyden gocunalım? Ben de Bebek bekliyorum liste yapıp yarını annemlerin, yarısını kv eline mi tutuşturalım? Ben rahatsız olurum para harcamalarından, Kendi hayatımızı göz önüne alarak bize ne mantıklı geliyorsa sana da o yorumu yapıyoruz, sana ne garezimiz olabilir? Biz beklemiyoruz, sana da bekleme diyoruz.Herkes kendine göre cevaplar veriyor olumsuz cevap verenlerin kesin bir gocundugu nokta var ki bu şekilde konusuyorlar
Bazi arkadaslarin dedigi gibi yapmak zorunda degiller ama iki kardes ayrimi oluyorsa bu cok yanlis benim kv de oyle kizi ve onun cocugu coook farkli onlara elinden ne geliyorsa yapiyor sadece maddi degil manevi olarakta ki ben hicbisey beklemem sadece bu ayrim cok can sıkıci oluyor bende evime geldigi zaman dogru duzgun yuzune bile bakmiyorum 2 dk torun sevmis oluyor sonra gidiyorGorumcem de şu anda hamile Ama ona oturup birşeyler yapmayı biliyor kızının ki torunda oglunun ki ne söyler misiniz. Hamile oldugumu duydu bir tane ağzını açıp hayırlı olsun demedi bu gibi şeylerden uzak duruyorsa torunum da dememesi lazım diye düşünüyorum bir torun işine gelince torun olmaz bence
Bana fikir verin kızlar ne yapacağımı şaşırdım. Yaklaşık evliligime bir yıl olacak eşimin ailesi zerre kadar destek olmadı bize hiçbir konuda bir tane toplu iğne nedir onu dahi almadılar yapmadılar (bugün olmuş manevi olarak dahi yanımızda olmadilar)borçlarla mücadele ediyoruz şu anda. Benim ailem destek olmasaydı hiçbir şeyin altından kolay kolay kalkamazdik. Rabbim nasip ederse bir kaç ay sonra bir bebisim olacak kendi annem aylar öncesinden hazırlığa başladı bir heyecanla herşeyini yaptı odasını dahi alacaklar. Bir kaç eksiğimiz kaldı çocuk arabası küçük beşiği v.b şeyler esime diyorum gene benim ailem yapıyor çabalıyor senin ailen düğünü üzerlerine mal etmediği gibi torunlarını da mal etmiyorlar eğer babaanne dede yerine kendilerini koyuyorlarsa bazı şeyleri yapmak zorundalar diyorum eşim de yapmak zorunda değiller diyor bu sefer ben sinir krizine giriyorum tartışıyoruz ne yapayım kızlar sizce söyleyeyim mi annem babam bunları bunları yaptı eksiğim bunlar kaldı siz alın. yoksa ağzımı onlara kirletmeyeyim mi doğumdan sonra da gelip yanimda kalıp güya babaannelik yapmaya kalkisacak bu sefer de ben buna izin vermem yapmaya almaya harcamaya sıra gelince semtimize ugramiyorlar ama sahiplenmeye sıra gelince benim ailemi 2. Planda bırakıyorlar ben bunlara nasıl davranayim söyler misiniz ne tür muameleyi hakediyorlar. Düğün zamaninda da ne aradılar ne sordular üstelik düğün de yapmadılar babam sadece kina gecesi yapti. Evlendikten sonra oglumuzun evi deyip başıma üşüştuler bu sefer gene aynısını yapacaklar yuzsuzler. Kaynataminda elinde vardır iki tane evleri var ama Biz kirada oturuyoruz öyle bir baba.NOT=biz cocugumuzu aileleri güvenipte yapmadik her şekilde ihtiyaçlarını karşılarız ama bu şekilde maddi manevi destek olmayipda gelip aile duzenime karismalari sahiplenmeleri beni sinir ediyor madem uzaktan herşeyi seyrediyorlar yabancı gibi oluyorlar herşeyi yapıyoruz sonradan kendi kendilerini birşey sanıp müdahale yorum yapıyorlar hep yabancı gibi olsunlar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?