insanı salak yerine koyuyorlar❗

Ben konu sahibini az cok anlayabiliyorum sorun para degil az bucuk torunlari icin ayni heyecani yasasalar oda tatmin olcak. Ama karismaya kiskanmaya gelince kimseye aman vermezler.

Ben konu sahibini az cok anlayabiliyorum sorun para degil az bucuk torunlari icin ayni heyecani yasasalar oda tatmin olcak. Ama karismaya kiskanmaya gelince kimseye aman vermezler.
Aynen. Belki beni anlarlar diye paylaştım biraz da olsa rahatlarim dedim ama iyice kızlar beni strese soktu yani

ben yaptım zaten merak etmeyin, nerdeyse 12 yıllık evliyim :)
ayrıca mesele çalışmama meselesiyse şu an ben de çalışmıyorum, işsizim, iş arıyorum, maddi sıkıntım da var, ama kimseye bize yardımcı olsunlar işsizim destek olsunlar demiyorum, evlenip çocuk sahibi olmayı becerecek yaştaysam kendi başımın çaresine bakabilmeliyim.
tabi ki herkesi hayatı aynı olmak zorunda değil, olamaz da, ama sağlıklı her yetişkin hayatının sorumluluğunu almak zorunda. son olarak sadece size bir tavsiye, altından kalkamayacağınız işlere girişmeyin, kendinizden başka kimseye de güvenmeyin.

içlerinden gelmiyo demekki
eşinizin dediği gibi yardım etmek zorunda değiller
sizin aileniz de içinden geliyosa yapsın biz bunu yaptık siz şunu yapın gibi şeyler artık günümüzde geçerli değil
evleniyorken bile aileler yardım etmiyo artık
ayağınızı yorganınıza göre uzatın kimseden de bişi beklemeyin
başlık çok itici bu arada

Son olarak da ben size birşey söyleyeyim ben çocuğumun herşeyini yaparım benim amacım onlarida birseylere dahil etmek benim ailemin yaptığını görüyorlar zahmet edipde yerlerinden kimildamiyorlar buda beni onlara karşı hircinlastiriyor. Ben formaliteye gelen biri değilim millete karşı gelip bu gunumde yanimdaymış gibi gözüküyorlarsa herşeyi soylerimde düşünürumde yoksa biz cocugumuzu kimseye minnet ettirmeyiz tabiki madem yabancı değillermiş o zaman hicbirseyde yabancı olmayacaklar şahsen ben çocuğum olsun şimdi veya ilerde isterse evlensin ben elimden gelenin fazlasını yaparım belliki siz de aynı bunlar gibi cocugumuzu hayatla tek başıma mücadeleye bırakacaksınız

Hey Allahım sizde başlığa takildiniz öyle mu
Hey Allahım sizde başlığa takildiniz öyle mihiç gulecegim yoktu

+1

Yapmak zorunda değiller

Çok net

Ne düğün ne bebek için

İçlerinden gelirler yaparlar GELMEzse yapmazlar

Nası yapmazlar diye kendinizi paralamayi bırakın

Benden gelinlik bekliyorlar diyorsun beklememeleri gerektigini esin anlatacak. Sen degil

Ben seni anliyorum arkadasim benim esimin ailesi de ayni sizinkiler gibi.ben evlenirken kimseden bisey beklemedim 2 yil erteledim nikahi gonlume gore herseyi kendim yaptim,ev yerlestiriken arayip yardima ihtiyacin var mi diye sormalarini bekledim onu bile yapmadilar.nikahtan sonra mevludumde kayinvalidem gururla evimi arkadaslarina gezdirdi kendi yapmis gibi.hamileligim de kimse umursamadi torun olunca kucagindan indirmedi benim aileme vermedi bebegimi ustelik ben ailemin bana aldigi evde oturuyorum annem cok hevesli odasina kadar herseyi o yapti.ihtiyacim oldugu icin degil istedigi icin yapti bunu ama k.vslide hic rahatsizlik duymuyor ce bebegi sahiplendi.ben mesafeliyim arayip sormam ozel Gunler disinda gitmem evlerine,yuz vermedigim icin de bana da her zaman gelemezler.herkes ederi kadar takma kafana sen de mesafeli davran

Hey Allahım sizde başlığa takildiniz öyle mu

Hey Allahım sizde başlığa takildiniz öyle mihiç gulecegim yoktu

evet ... çünkü sizi salak yerine koyan kimse yok bence
madem bu kadar rahatsızsınız eşinizin ailesinin yardım etmemesinden kendi ailenize de söyleyin yardım etmesinler size
kendi yağınızda kavrulun
böylece kimse kimseyi salak yerine koymuş da olmaz sizin tabirinizle

Yapmak zorunda değiller

Çok net

Ne düğün ne bebek için

İçlerinden gelirler yaparlar GELMEzse yapmazlar

Nası yapmazlar diye kendinizi paralamayi bırakın
Ya bi anne baba nasıl yapmak zorunda değil diyebiliyorsunuz anlamıyorum ya. Anne baba yapmayacakta kim yapacak ben demiyorum ki hayatları boyunca destek olacak anne baba ama düğünde yapmak zorundalar ilk torunları ise de yapmak zorundalar

iyide nasıl dügünden sonra gelirler nasıl yuz verdin onlara ki herseyi senin baban yapıcak ben bu kadar ezilcem hee pehhhh evimden iceri giremezler valla esimde cok istiyosa ailesie gitsin cocugunla mis gibi yasarsın ya bu kadınları hicccccccccc anlamıyorum susarsan ezerler burası turkiye kocana karsı bile olsa dik dur ezdirme hele ki ailesn yapmıs herseyi ooooooooooooo yırttarım ortalıhı valla babanneymis pehhh

burdakiler böyle bi soruyo cok avrupaiiiii tabiki yapmak zorunda degil derler ama islerine gelince ne bicim anne baba bunlar aaa tuhh kaka derler cnm kadın kadını düsmanı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…