- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim derdim fiziksel temas değil lütfen kelimelerinizi dikkatli seçinVer kurtul deyip banlanasım geldi.
Yapma corona geçene kadar insanın cani sıkılıyor sonraVer kurtul deyip banlanasım geldi.
Onunda bahanesi buydu çünkü oda sizin gibi boşluktaydı ama siz bir erkeğe muhtaç değilsiniz bir erkekten kaçınıp başka erkeğe sığınılmaz sizi kınamıyorum inanın ama çok yanlış yaptığınız aldatmak kötüdür kocanızlada mutsuzsunuz boşanın ve hayatınıza devam edin sizi mutlu edicek kendi kendinize kurduğunuz bir hayatınız olsun bir erkeğe sığınmayın psikolojiniz de umarım düzelir ama boşanın kocanıza da yazıkO hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu
Kızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
Ne derdin? El ele tutuş, öpüş. Sonra derdim temas değil. Ne o zaman yani iki evli insan sevgili olacak da fikfik yapmayacak miBenim derdim fiziksel temas değil lütfen kelimelerinizi dikkatli seçin
E doğal değil mi? İnsanın başına herşey gelebilir, boşluğa düşer, bunalıma girer. Ama siz bu boşluğu resmen kulanmışsınız. Belli ki eşinizden gereken ilgiyi sevgiyi istediğiniz şekilde bulamadınız ama çözüm bu mu olmalı. Birini takıntı yapmışsınız, sevmişsiniz demiyorum bakın, adamın peşinden kaç yıldır koşuyorsunuz. E adam da bu sürede evlenmiş. Etrafınızda bu tip ilişkilerin iyi bir şekilde bittiğini gördünüz mü hiç. Eşinizin, karşı tarafın eşinin de hakkına giriyorsunuz. Bunların bebeğinizle de alakası yok. Mutsuzsanız boşanın, böyle yoz ilişkiler içinde inanın tedaviniz de başarılı olmaz. Hala diyorsunuz ki tedavim sırasında yanımda olucaktı. Yani bu şekilde olsaydı siz de hiç bir üzüntü pişmanlık olmayacaktı. Üzgünüm ama kötü kalplisiniz. İnsana en çok huzur veren şey aynaya bakarken utanmamaktır, bırakın mutsuz edip aldattığınız diğer kişileri, siz aynaya bakarken utanmıyor musunuz hiç. Ruhsal problemlerinizi düzelmesini istiyorsanız kirli ilişkilerinize son verin. Maddi manevi kayıplarınız büyük olur. Geri dönülmez bir şekilde hem de.Kızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
LütfenNe derdin? El ele tutuş, öpüş. Sonra derdim temas değil. Ne o zaman yani iki evli insan sevgili olacak da fikfik yapmayacak mi![]()
Zoruma giden şey madem böyle davranıcaktı neden bana karşılık verdi? neden görüştü? böyle daha mı iyi oldu?
Onunda vicdanının sızlamasını istiyorum bana yaşattığı duygu değişimini yaşatmasın istiyorum hemen kurtulsun istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum?