• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir havuc kürü ile hamile kalanlar lutfen bakarmisiniz

DEFF9CB1-814E-46D0-8B04-FABB99C29067.png

Kist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın
Çatlatıcı vuruldunuz mu ?

Merhabalar nasil bir kür bu anlatabilir misiniz rica etsem, nasıl kullanilir ne zaman baslanir
Bence denemeyin benim adetimi mahfetti yetmez gibi kist oluştu adetim 15gun gecikmeli geldi ben günde 3tane yiyordum suyunu içinde var fakat ben 3tane tükettim adet başlangıç ı başlamıştım 15gun sonra ara verip yeniden baslamistim

Bence denemeyin benim adetimi mahfetti yetmez gibi kist oluştu adetim 15gun gecikmeli geldi ben günde 3tane yiyordum suyunu içinde var fakat ben 3tane tükettim adet başlangıç ı başlamıştım 15gun sonra ara verip yeniden baslamistim
Yaaa baya baya etkili yani çok üzüldüm, teşekkür ederim

[/QUOTE]
Çalışmalara devam bu ay da olmadı önümüzde ki aylara tam gaz devam sen nasılsın 😊

hayırlısı canım inşallah inşallah güzel sonuçlar alirsin. bebisiniz en yakın zamanda kucağınızi doldurur insallah♥️🤗 ben yok bir kere yaptim incir kurunu daha da yapmadım 4 gün erken olmuştum regl zaten. bendede sonuç olumsuz .
Amin canimm isteyen herkese nasip etsin Rabbim / kız bende kist yaptı bir daha kür yapmam 😂 düzenli adetimi bozdu attı

Amin canimm isteyen herkese nasip etsin Rabbim / kız bende kist yaptı bir daha kür yapmam 😂 düzenli adetimi bozdu attı
amin amin insallah🙂😊 valla benim de bi kaç aydır erken oluyorum inşallah bizede birşey yapmamıştır bazılarına kist yapabiliyormuş duymuştum kürü uyguladıktan sonra anamm ne hallere girdik iyice onu dene bunu dene rengimiz sasti iyice😶👀🙂🙂

amin amin insallah🙂😊 valla benim de bi kaç aydır erken oluyorum inşallah bizede birşey yapmamıştır bazılarına kist yapabiliyormuş duymuştum kürü uyguladıktan sonra anamm ne hallere girdik iyice onu dene bunu dene rengimiz sasti iyice😶👀🙂🙂
Bir bebek için türlü türlü hallerdeyiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler totoslarini isiralim 😂

merhaba canım daha yeni gördüm mesajını kusura bakma.benim salı günü biticek kürüm 21 gün doluyor bakalim. hayırlısı 9 gunum kaldi adetime beklemekteyim. ama çoğu insan bu şekilde gebe kalmis.
Merhaba canm bende 17 gündür incir havuç kürü yapıyorum ama yaptgm günden beri kasıklarımda inanılmaz ağrı var sende böyle oldumu acaba

Back