- 25 Şubat 2021
- 5
- 4
- 1
- 39
Adetinin 3 gunu 21 gunAllah bağışlasın. Kürü ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinin 3 gunu 21 gunAllah bağışlasın. Kürü ne zaman kullanmaya başlamam gerekiyor?
Çok sağolunAdetinin 3 gunu 21 gun
nasıl oluyor bu kür anlatır mısınızİnşallah incir ve havuç kurunde fayda görürsün
Çatlatıcı vuruldunuz mu ?Kist olmuş sanırım incir yaptı ay yerle bir oldum nasıl uzgünüm anlatamam Tarlusal verdi adetin 2gunu de gidicem catlatici vurunucam ama şuan inan yerle birim bence sen de bekle gününü negatif olunca dünya başına yıkılıyor insanın
Evet vuruldum bugün 14gundeyimÇatlatıcı vuruldunuz mu ?
ıncır havuç kürü nasıl kullanıyoruz tarıf yazar mısınızİnşallah incir ve havuç kurunde fayda görürsün
Canim sayfada yazmisizıncır havuç kürü nasıl kullanıyoruz tarıf yazar mısınız
Merhabalar nasil bir kür bu anlatabilir misiniz rica etsem, nasıl kullanilir ne zaman baslanirSiz yeni mi başladınız benim 2.ayım bu 2aydir tüketiyorum günde 3 tane yiyorum 12gun ara veriyorum tekrar başlıyorum
Bence denemeyin benim adetimi mahfetti yetmez gibi kist oluştu adetim 15gun gecikmeli geldi ben günde 3tane yiyordum suyunu içinde var fakat ben 3tane tükettim adet başlangıç ı başlamıştım 15gun sonra ara verip yeniden baslamistimMerhabalar nasil bir kür bu anlatabilir misiniz rica etsem, nasıl kullanilir ne zaman baslanir
Yaaa baya baya etkili yani çok üzüldüm, teşekkür ederimBence denemeyin benim adetimi mahfetti yetmez gibi kist oluştu adetim 15gun gecikmeli geldi ben günde 3tane yiyordum suyunu içinde var fakat ben 3tane tükettim adet başlangıç ı başlamıştım 15gun sonra ara verip yeniden baslamistim
Evet vuruldum bugün 14gundeyim
ceren nasilsinEvet vuruldum bugün 14gundeyim![]()
bayadır giremiyordum buraya merak ettim seni nasıl geçiyor tedavi
![]()
hayırlısı canım inşallah inşallah güzel sonuçlar alirsin. bebisiniz en yakın zamanda kucağınızi doldurur insallah
Amin canimm isteyen herkese nasip etsin Rabbim / kız bende kist yaptı bir daha kür yapmamhayırlısı canım inşallah inşallah güzel sonuçlar alirsin. bebisiniz en yakın zamanda kucağınızi doldurur insallahben yok bir kere yaptim incir kurunu daha da yapmadım 4 gün erken olmuştum regl zaten. bendede sonuç olumsuz .
amin amin insallahAmin canimm isteyen herkese nasip etsin Rabbim / kız bende kist yaptı bir daha kür yapmamdüzenli adetimi bozdu attı
Bir bebek için türlü türlü hallerdeyiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler totoslarini isiralimamin amin insallahvalla benim de bi kaç aydır erken oluyorum inşallah bizede birşey yapmamıştır bazılarına kist yapabiliyormuş duymuştum kürü uyguladıktan sonra anamm ne hallere girdik iyice onu dene bunu dene rengimiz sasti iyice
![]()
aynen aynenBir bebek için türlü türlü hallerdeyiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler totoslarini isiralim![]()
Merhaba canm bende 17 gündür incir havuç kürü yapıyorum ama yaptgm günden beri kasıklarımda inanılmaz ağrı var sende böyle oldumu acabamerhaba canım daha yeni gördüm mesajını kusura bakma.benim salı günü biticek kürüm 21 gün doluyor bakalim. hayırlısı 9 gunum kaldi adetime beklemekteyim. ama çoğu insan bu şekilde gebe kalmis.