- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Altin ve babydollerim var dedi babydol falan onemli seyler asla gorulmemesi lazimYine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
Yine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
Olaylar olaylarYine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
ne guzel cıddı yorum yazdıydım buyu bozuldu@banabenigeriver bu uye de siz misiniz??? Siz ve eltiniz artik iyden iyye can sıkmaya basladi. Cekin gozlerinizi artik şu eltinin uzerinden neymis ya
Altin ve babydollerim var dedi babydol falan onemli seyler asla gorulmemesi lazim
Kaynana elti gorumce bunlar tereliyenin bas dusmani, ne dediysek naptysak vazgeciremiyoruz bu takintidanne guzel cıddı yorum yazdıydım buyu bozuldu
Kelepçe, kırbaç, toplu ağız bantları, vibratör, manolya kokulu prezervatif, duvarda tırnak izleri, şişme kadın falan heralde. Mahrem olur tabi böyleyse. Hayır hani yoksa gardırop ve şifonyere mahrem diyecek hali yok.
Peteklerin uzerinde sanirim ama ozellikle yatak odasi petegi olacak ki bir sır gibi saklansinAltınlarını evde tutanın aklından zoru vardır, beybidolleri yıkayınca napıyorlar? Nasıl kurutuyorlar?
Burda bahsi geçen ben olduğum için cevaplayayim. Evimde zaten balkon yok bir odada kurutmaliga asıp pencereyi acıyorum diğer kıyafetlerimi nasıl kurutuyorsam öyle kurutuyorumAltınlarını evde tutanın aklından zoru vardır, beybidolleri yıkayınca napıyorlar? Nasıl kurutuyorlar?
Tavandan sarkan salıncak da olsun kız, noolur olsun
Olaylar olaylar
Bazı insanlar yatakodası çekmece dolap karıştırmayı seviyor. Güvenmiyorsam bende istemem girilmesini. Ama annem kaynanam ne biliyim arkadaşlarım falan gayet girip işlerini görebilirler. Biz burda bi sevişiyoruz aklınız durur diye hiç geçmiyor içimden
Açıkçası yatak odasına girilmesine tabii ki ben de hoşlanmam. Onu yol edip sürekli girip çıkan insanlardan da.. Annem küçükken açık görseniz bile kapısı bakılmaz derdi.
Ancak benim mahremim kadar tabi ki orada kalabalık yerde memesini göstermek istememek de mahremdir. Çocuk belki açıp oynayarak etmiyordur vs..
O anda müsaade edersiniz sonrasında laf arasında söyler geçersiniz.
Tabii olgun insanlar bunu kayınvalidesine söylemek yerine kendi arasında çözer yada ona göre mesafesini alır koyar.
Cibili cibili şak şak şak oluyor ya o yuzden mahrem olmali.Yine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
Bak onu bilmiyorum ben. Bildiğim tek tavan salıncağı kolik bebek uyusun diye yapılan. Çok belli oluyor değil mi kadın ana olduğum. Aklıma o geldi çünkü. Sallanırken nasıl şaapılır ki.
Girenin ne niyetle girdiği alnında yazmıyor ki. Burda bile yazıyor kaç konu odaya girdi karıştırdı diye. Benim dolabımda kapaksiz konu sahibininki gibi. Geceliklerim babydollarim yüksek askıda. Niye reklam edeyim ne giydigimi. Belki o gün çarşafı değiştirmeyi unuttum misafirler gidince hallederim dedim hersey olabilir yani yatak odasında. Sokmak istemeyen bir sürü bahane bulabilirve küçük bebeğim de var en son düşündüğüm şey yatak odasının dağınıklığı mesela
Yine meşhur yatak odası mahremiyeti konusu. Çok merak ediyorum valla ne var o yatak odalarınızda?
Kız benim baybidolim yok ama lastikli donum var ne var yani bizimde çiçekli donumuz varAltin ve babydollerim var dedi babydol falan onemli seyler asla gorulmemesi lazim
Ayyy okurken gulcem diye gozumden yaş geldi çok yasayin vallaYok barda birasını yudumlarken emziriyormuş elti. Hatta memeleri açıp koşu yaptığı da rivayetler arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?