- 18 Ağustos 2016
- 5.112
- 21.245
- 348
Şaka mısınız acaba??? Önyargının bu kadarı yuhtamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?
yaz günü günler uzun zaten 18'de hava kararmıyor ki
servislere uymuyor desek servisçinin işine bile gelir 5te memurları dağıtır 6da gelir öğrencileri dağıtır 2 tur yapar mutlu bile olur
sebep ne? kim istedi bunu?
sebep öğretmenleri daha az okulda tutmak mı? öğretmen rahatı için yapılmış bişey mi?
Hı hı, öğretmen rahatı içintamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?
servislere uymuyor desek servisçinin işine bile gelir 5te memurları dağıtır 6da gelir öğrencileri dağıtır 2 tur yapar mutlu bile olur
sebep öğretmenleri daha az okulda tutmak mı? öğretmen rahatı için yapılmış bişey mi?
Aslında konu ne Öğretmenlerle ne de Okullarla ilgili.. Konuyu tam anlatırdım da olay Siyasete dönecek..tamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?
Cimer’i ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama düşündüğünüz gibi bir şey olmadığından eminimBu gerçek mi yahuu , insan yetişkin de olsa çocuk da olsa max 40dk yoğunlaşabilir kaldı ki bunlar çocuk ... müdürle konuşun , CİMERe mutlaka şikayet edin. Nerde yaşıyorsunuz, nerde bu okul? Beden eğitimi öğretmeni neden yok? Bu yılı tamamlayıp başka okula verin bence saçmalık.
İçiniz rahat olsun, bu bakan asla böyle bir şey yapmaz.sebep ne? kim istedi bunu?
saatlerin geriye alınmasının enerji dağıtım şirketleri vs. ile bağlantısı bilecek kadar entelektüel kapasitem var çok şükür, ben aklıma gelen tüm ihtimalleri yazdım, farkındaysanız. (ki zaten sabah giriş vakti değişmiyor ki, anladığım kadarıyla?)Aslında konu ne Öğretmenlerle ne de Okullarla ilgili.. Konuyu tam anlatırdım da olay Siyasete dönecek..
Biraz araştırın Saatlerin geriye alınması asıl kimlere yarıyor..
Kendi okullarında tam gün eğitim veriliyor da olabilir. Bizim okul da öyle. İlkokula giden çocuğum da olmadığı için hiç gündemimde olmamıştı bu mesele. Zaten yaşadığım çevrede ikili eğitim veren okul da yok hiç.bir de o kadar sınıfçı öğretmen var etrafımda ha bire para konuşurlar bir kere de şu konunun gündeme gelmemiş olmasına üzüldüm. yüksek ihtimal bizimkilerin konu monu umru değildir zaten seviniyorlardır erken çıkıyoruz diye anca.
Bakanların kararı değil ki yapılanlar…İçiniz rahat olsun, bu bakan asla böyle bir şey yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?