Ben üniversite okurken bile 2-3 saat aralıksız dersten sıkılıyorum kaldı ki bahsettiğiniz daha ilkokuldaki çocuklar.O kadar uzun süre dikkatini derse vermeleri imkansız değil mi ?Yani çocuklar 1.5 saat bazen 2 saat aralıksız ders işlemek durumunda kalıyor.
Okul saatleri bir saat erkene çekildiği için 40 dakikalardan 10ar dakika alarak telafi ettiler güyaNeden böyle bir şey yapıldı 1 saati neden kıstılar? Nerede yaşıyorsunuz?
tamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?Okul saatleri bir saat erkene çekildiği için 40 dakikalardan 10ar dakika alarak telafi ettiler güya
Yeni bakanın icatları valla.tamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?
yaz günü günler uzun zaten 18'de hava kararmıyor ki
servislere uymuyor desek servisçinin işine bile gelir 5te memurları dağıtır 6da gelir öğrencileri dağıtır 2 tur yapar mutlu bile olur
sebep ne? kim istedi bunu?
sebep öğretmenleri daha az okulda tutmak mı? öğretmen rahatı için yapılmış bişey mi?
ay korkunç, bilmiyordum.Yeni bakanın icatları valla.
Ben de tam bilmiyorum.
Ama bu sene çocukların onar dakikası kırpıldı tüm Türkiye’de. Sadece tam gün alan çocuklar 40 dakika görmeye devam ediyor.
Ve bu bence ciddi anlamda bir eşitsizlik eğitim anlamında
E bir saat erken çıktığı için şikayetçi değiller.ay korkunç, bilmiyordum.
1 tane öğretmenden de şikayet duymadım ama siz hariç.
benim çocuğum yok yeğenlerim var onlar da özeldeler, zaten tüm gün.E bir saat erken çıktığı için şikayetçi değiller.
Benim oğlum özel okulda beni de etkilemedi açıkçası. Ama objektif bakınca şu an aynı sınıfta devlette okuyan çocuklar bir konuyu daha az ve hızlı işlerken bizimkiler daha kapsamlı ve yavaş öğreniyor. İlkokul tembeldir. Temel aşamasında bu adaletsizliğe üzülüyorum ben
çocuk 4. sınıf öğrencisi zaten okulu değişecek seneyeBu gerçek mi yahuu , insan yetişkin de olsa çocuk da olsa max 40dk yoğunlaşabilir kaldı ki bunlar çocuk ... müdürle konuşun , CİMERe mutlaka şikayet edin. Nerde yaşıyorsunuz, nerde bu okul? Beden eğitimi öğretmeni neden yok? Bu yılı tamamlayıp başka okula verin bence saçmalık.
Evet öğretmenler yatsın diye yapılmış bir şey.tamam da okulu neden 1 saat erkene çektiler?
yaz günü günler uzun zaten 18'de hava kararmıyor ki
servislere uymuyor desek servisçinin işine bile gelir 5te memurları dağıtır 6da gelir öğrencileri dağıtır 2 tur yapar mutlu bile olur
sebep ne? kim istedi bunu?
sebep öğretmenleri daha az okulda tutmak mı? öğretmen rahatı için yapılmış bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?