- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
-
- Konu Sahibi champagneshimmer
he yaa kaynamış bez. ay ne kötü vakitler gecirmiş analarımız. şimdi bizler bazen gercekten nankörlük ediyoruz.De birsey olmaz.Senin islak mendilinde vardir kucukken
Yoksa kaynamis beze talim
De birsey olmaz.Senin islak mendilinde vardir kucukken
Yoksa kaynamis beze talim
sanal bebek miSanal bebeğim bile vardı ihih.
cok istedim öyle bagırmayı... filmlerde ki gibi
Ondan bendede vardiSanal bebeğim bile vardı ihih.
ben de senin gibi işte hissediyorum. ben haric onları tanıyan herkes cok samimi onlarla. oldukca mesafeli olmaya calışan benim. becerebildigim ve mumkun oldugunca.Eşimin ailesinde var bir çift, ilk eşlerini aldatıp kaçıp evleniyorlar, ikisinin de ilk eşlerinden çocukları var. Neyse o ilk aileleri hiç yokmuş gibi yeni bir hayat kuruyorlar, bir 20 yıl kadar önce tabi bu. Ben aileye geldim, sevdim bu çifti, böyle hayat dolu gezmeyi eğlenmeyi seven insanlar diye takılması keyifli geldi. Sonradan geçmişlerini öğrendim. Herkes sümenaltı etmiş, normal akrabalık ilişkileri devam ediyor. Belki doğrusu odur bilemiyorum ama ben öğrendikten sonra çok garip hissettim ve artık hiç keyif almaz oldum, batıyorlar. Şuan ne tepki verebilirim bilemiyorum, zaten yılda bir görüşürüz bayramda. Ama hep şöyle düşünüyorum, şuan değil belki ama daha öncesinden dışlanmaları gerekiyordu, ama dışlanmamışlar...
sanal bebek mibaya eski birşey o... köpek mi ne vardı kolye gibi. anlam verememiştim ilk o ne ki diye. sonra benimde olmuştu. besle doyur işet yapıyorduk
keşke ile iş olmaz ama keşke geri verin deseymişim haklısın...Bana neden prima aldın deseler alırım hepsini iade ederim.bi daha da çöp almazdım. Bu arada israil malı olmayan ürün yok gibi bişey maalesef. .
Arkadaşınıza gelecek olursak maalesef eşide o da bana göre ahlaksız.. ben olsam öyle insanlarla kesinlikle görüşmem. Zarardan başka bişey gelmez onlardan. .
ohooo daha gencsin.... ben 80 dogumluyum.Ben onu yeni bişey zannediyordum yahu. 93lüyüm gerçi ben de artık çok genç değilim 30a 6 kaldışimdi ben de yüzleşmiş oldum hahah
ohooo daha gencsin.... ben 80 dogumluyum.
geline artık pek birşey yapmıyorum da arada cocuık olunca elim kolum dolu gitmeden edemiyorum.Geline iyilik yaramiyor yapma bi şey . Arkadasinla ve yeni cici eşiyle görüşme eger onceki es ile arkadaşsaniz
öyle obsesif bir halde degilim. bu aralar depreştim. kafamda bir netlik oluşsun, tavırım belli olsun ona göre davranacagım. bunu da atacagım kafamdan.Sen de gençsin en güzel çağındasın valla. Çar çur etme elin kızıyla şeyiyle sıkarak. Tadını çıkar gereksiz insanlardan kurtul oh.
Dunyaya bir kere geliyoruz değil mi ? Sen bekar misin evliysen ailenle ilgilen bekarsan yeni iliskilere şans ver . Hayat herkesin tercihlerine açık bir oyun o yüzden kafa yorma oluruna bırak hep diyorum ateşi sudan ayıran mesafedir mesafeli olduğun müddetçe sıkıntı yasamazsingeline artık pek birşey yapmıyorum da arada cocuık olunca elim kolum dolu gitmeden edemiyorum.
cici eş ile görüşmüyorum ama bazı mecburi durıumlar sebebiyle arkadaş. ile görüşmek zorunda kalıyorum.
evliyim. evimle zaten ugraşıyorum. evlilik sorunu degil yanlış anlama. evin düzeni tertibi köpek bahce eşimin işleri benim ayrı işlerim, hobilerim vs. şimdi bunların hepsini bitirdim bir düzen oluşturdum. veeDunyaya bir kere geliyoruz değil mi ? Sen bekar misin evliysen ailenle ilgilen bekarsan yeni iliskilere şans ver . Hayat herkesin tercihlerine açık bir oyun o yüzden kafa yorma oluruna bırak hep diyorum ateşi sudan ayıran mesafedir mesafeli olduğun müddetçe sıkıntı yasamazsin