ilk uzun yazım ve fikirlerinize ihtiyacım var...

mesefa sartda.
ve hazmedemiyorum. olanları yazsam tüm kk toplanıp kapı önünde pankart acar eylem yaparız...
bazen keşke önceden anlasaydım görseydim ben yeni kıza iki çift laf ederdim diyorum. pofff... bir de dügünene gitmek zorunda kaldıımmm iğğrenncccç.cvccc

o kredileri biz degil maalesef baba ile ana cekmiş. kredileri biz ödemiyoruz. sadece sıkıştıklarında eve ve cocuk yardımı gibi el atıyoruz.
ama cocugua aldıgımız herşey gönlümüzden kopuyor. bir yegenim daha var on da aynını yaparım.
ama özel okul cok farklı. büyük yegenimde devlet okula gitti. bu da öyle. o başka iş.
ayrıca akılladık :) artık...

eşinin sgk sı var da bizim gelincik özeniyorum hemde devlette ilgilnenmiyorlar ( dogum odası filan olmuyor ya) demiş bizimkine o da ablama soruyor dogrumu devlette ilgilenmiyorlar diye.... sonra olanlar oluyor..

Bazen insan bazı şeyleri görse bile görmezden gelebiliyor.yada göremiyor dediğin gibi.ama düğüne gittin diye kendini suçlama arkadaşın sonuçta.o biliyor değil mi yaptığı rezaleti onaylamadığıni?Hatta buraya yazdığın gibi igrendigini?Bilmiyorsa söyle bilsin en azından.

Özenmenin sınırı yok ki

Dur demeyi bilemeyen evin şımarık oğlu var

Ben de kaşıkçı elmasına özeniyorum

Ömür boyu özensem kaç yazar ki

Ayağını yorganına göre uzatmayan gelin özel okula da özenir akülü arabaya da özenir iki yıl sonra ikinciye de özenir

Kolaylıklar dilerim o ana Baba'ya

yok onu biliyor. dugun için herkesten yardım istedi hazırlıklar filan. ben asla yardım etmem ne halin versa gör. misafir gibi gelir giderim dedim.

ayyy nerden bildin akülü araba sorunu da cıktı ama halletmişler onu :) cok büyükmüş evde binada yer yok nereye koayacaz demiş bizim oglan şükür demiştim eliyle bir şeyi dogru yaptı ilk defa

ayyy nerden bildin akülü araba sorunu da cıktı ama halletmişler onu :) cok büyükmüş evde binada yer yok nereye koayacaz demiş bizim oglan şükür demiştim eliyle bir şeyi dogru yaptı ilk defa

Daha neler tahmin ederim de uykum geldi yatacağım artık

Ben sana onun evindeki salın takımının fotosunu bile bulurum

Şaka bir yana bu tarz insanlar birbirine benzer istekleri özendikleri vs vs

Hani hiç çalışmasa vs yine anlarım da o para Nasıl kazanılıyor bilirken böyle davranmak çok değişik bir ruh hali gerektirir

he birde son zamanlar da hayır diyormuş ama alıştı ya bir kere gelincik sinir krizine girmiş. cocuguna tükürüklerini sacaraka babanda böyleee derken ablam almış elinden cocuıgu.
işin ilginç yanı bunu hep bizlerin yanında yapıyor olması...
neden ? bizi ezmek sindirmek mi niyeti ? benim tersim cok pistir. bunu da bilir. cok sabırlıyımdır ama o sabır atınca dag olsa yerinde duramaz ezer gecerim...
anem aglar, kardeşim o sussun aman rezikllik cıkarmasın diye he tamam he der. ablam sakindir bir daha grüşmez.
ama ben yıkarım...

iyi geecler.

değişik fikri olan... yanlış birşeyler var bizde mi bizim gözümüze mi cok batıyor ? batuıyorsa ne yapsak ? maddi manevi destek için birşey yapmasak da iç ses buna bazen izin vermiyor. o bebegcigin hiç bir sucu yok. zaten sorunlu dogdu... her 3 ay da bir göz kist için hastanalerde saatlerce sıra bekliyorlar..
koca desen mal. kadın desen cooook genc bilmiyor anlamıyor. akıl verenleri cok uyuyor.
annem aglıyor. karışma duyma bakma desekde aglıyor.
ablam notr. ben uzaktan uzaga ve konuştugum vakitlerde geriliyorum. gittigimde de ayrı uyuz olup dönüyorum.
evde cocuga hazırladıgı mama kaplarının kenarları küflenmiş onları temizlemiyor. dolapta öylece duruyorlar.
cocugun alerjisi var. küf cok zararlı. o kapları çöpe atsam olmaz atmasan olmaz...
allahım görümcelik ne kadar zorrr...

Ayni gelin modelinden bizde de ,ayrica gazx verip kardesime devamli yonetme cabasinda ama biz yemedik ,daha ilk gunden sizde yoksa bizde hic yok dedik far gormus tavsan gibi kaldilar ,evin ayri koyun ayri mesafe koy ,mesafe candir ,
Arkadasinla da arana mesafe koy ,hastalik olum kalim durumlarda telefonla gorus ,geregi yok fazlasina

Gelin yapmak zorundasiniz havasina girmis kendi kinasinda bile problem cikarmis belliki sizle degil kendiyle sorunlu mesafe iyidir.

Arkadasa gelince benzer bir durum yasadik esiyle bir araya gelmiyoruz arkadasimizlada selamlasiyoruz ayni ortamdaysak o kadar esiylede karsilasirsam selamlasirim sadece.

Komsuyu merak ettim o ne yapti.

gelincigin evet kendi ile de sorunu var gibi.... herkesi gectim beni cok zorluyor...
komşum da :) obsesif ve muhtemelen şizofren-paronayak ama kk daki kızlar 7-24 adamı izliyorsun dediler. konuyu beynimde de burada kapattım.

yemiyoruz da yemiş gibi duruyoruz
görümcelik zor zaanatmiş...

gelincigin evet kendi ile de sorunu var gibi.... herkesi gectim beni cok zorluyor...
komşum da :) obsesif ve muhtemelen şizofren-paronayak ama kk daki kızlar 7-24 adamı izliyorsun dediler. konuyu beynimde de burada kapattım.
Hatirladim komsuyu size zarari yok rahatsiz etmeyin hastaligi kimseyi ilgilendirmez hayatida.

Gelinle ne kadar iletisimde olursaniz o kadar zorlanirsiniz onlar birsey talep etmeden yardimda bulunmayin.

gelincigi cok sevemiyorum bu gercek. tüm bu yaşananlar yüzünden.
2 yegenimi de cok seviyorum.
ve benim cocugm yok. olmayacakta. ben öldügümde de neyim var neyim yok yegenlerime bırakacagım.
lakin küçük oldugu için kıza bıraktıklarımdan annesi de faydalanacak ve buna da uyuzum...
bunu yazdıgım için kk bayanları taşa tutacak ama durum bu.
gene sacma düşündügümü öldükten sonra ne önemi var kim faydalanmış faydalanmamıştan da diyorum...
ama insanım arada duygularıma yenik düşüyorum
sonra gene vicdan yapıp kendime kızıyorum...oyuyyyyy gene daraldım...

Olumun sirali listesimi geldi size tovbe.

Hatirladim komsuyu size zarari yok rahatsiz etmeyin hastaligi kimseyi ilgilendirmez hayatida.

Gelinle ne kadar iletisimde olursaniz o kadar zorlanirsiniz onlar birsey talep etmeden yardimda bulunmayin.
gelinciği artık arayıp hal hatır bile sormuyrum. ablama veya kardeşime soruyorum nasıllar iyiler mi vb..
biliyorum ki kardeşim iyi baba iyi eş olmak istiyor ama beceremiyor. dogru zamanda hayır demesini bilmiyor.,gelincigin ailesi de pek normal degil. kardeşim birşeyde hayır demiş. dayıma söyleriz seni döver demişler. ( bunlar yeni )
yazmayayım diyorum ama içime afakanlar basıyor... arayıp dayına gelsin yiyiyorsa beni dövsün diyesim geliyor...
diyeceksiniz ki sizde hiç mi hata yok. hiç mi kötü laf demediniz.
evet bizde dedik. bazen bilerek bazen bilmeyerek bazende miselle için ama kim dediyse digerimiz otekini uyardı. baskıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…