- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
-
- Konu Sahibi champagneshimmer
ölüm sıralı işte ben büyügüm :)Olumun sirali listesimi geldi size tovbe.
he ya buyutuyorum. cunku doya doya höyküremiyorum da ondan...Kafanda cok buyutmussun gelini bosver gtsn arkasina glnce herkesn kndi hayati kndi ahlagi kndi tercihi ypck bisi yok
sen nasıl baskılyorsun kendini...Ayni gelin modelinden bizde de ,ayrica gazx verip kardesime devamli yonetme cabasinda ama biz yemedik ,daha ilk gunden sizde yoksa bizde hic yok dedik far gormus tavsan gibi kaldilar ,evin ayri koyun ayri mesafe koy ,mesafe candir ,
Arkadasinla da arana mesafe koy ,hastalik olum kalim durumlarda telefonla gorus ,geregi yok fazlasina
Sizin degil kardesinizin gelip dovsene demesi lazim ki bence denmemeli mahalle kavgasi tam.gelinciği artık arayıp hal hatır bile sormuyrum. ablama veya kardeşime soruyorum nasıllar iyiler mi vb..
biliyorum ki kardeşim iyi baba iyi eş olmak istiyor ama beceremiyor. dogru zamanda hayır demesini bilmiyor.,gelincigin ailesi de pek normal degil. kardeşim birşeyde hayır demiş. dayıma söyleriz seni döver demişler. ( bunlar yeni )
yazmayayım diyorum ama içime afakanlar basıyor... arayıp dayına gelsin yiyiyorsa beni dövsün diyesim geliyor...
diyeceksiniz ki sizde hiç mi hata yok. hiç mi kötü laf demediniz.
evet bizde dedik. bazen bilerek bazen bilmeyerek bazende miselle için ama kim dediyse digerimiz otekini uyardı. baskıladı.
ben aldatanın yeni karısı ile görüşmüyorum. adamla arkadaş oldıugum için mecbur grşmek zorunda kalıyorum.Ben karısını aldatan bi adamla görüşemem ya. Yeni eşiyle de hçbişey olmamış gibi oturup kalkamam. Bence mesafe koy gitsin.
Geline gelince ona da bişey alma. Doğurduysa düşünmüştür bezini şeyini. Yaranamazsın insanlara. Marketten kola alıp israil malı diye yere dökerek protesto eden kafada galiba gelinhepimiz primayla büyüdük nedir neyin tribi yani.
Seni sıkan, darlayan, hayatına en ufak zarar ve sıkıntı veren insanları hayatından çıkar gitsin.
hımm haklısın...Sizin degil kardesinizin gelip dovsene demesi lazim ki bence denmemeli mahalle kavgasi tam.
Kardesinizin sikayetlerini bana boyle dediler demesini dinlememelisiniz onlar kari koca aile kendi cevreyle sorunlarini kendileri halletmelerini ogretmelisiniz.
ben aldatanın yeni karısı ile görüşmüyorum. adamla arkadaş oldıugum için mecbur grşmek zorunda kalıyorum.
eski karısını da cok seviyorum hala görüşürüm ama dügüne gittigimden beri ona da yüzüm tutmuyor...
bildigin gibi degil cok poktan bir durum. benim tüm prensiplerime aykırı bir ilişki ve arkadaşlık.
aşırı bir samimit ve mecburluk olmasa hayatta görüşmem. tükürümü atmam ikisine de...
gelincikde cocugun bezini düşünmüş. bim deki jony dely mi ne birşey varmış onu alacakmış. ben o ürünü bilmem. bir arkadaşım da dogursa bebek bezi alır gidebilirim ve o kesinlikle prima olur.
dunya kllanıyor o markayı ve bu kadar insan yanılıyor olamaz.
colacılar kafasında evet. de bana böyle diyecgi hiç aklıma gelmezdi.
O olgunlugu siz surekli bizi ilgilendirmez kendi sorurununuzu kendiniz halledin diye kazandirabilirsiniz bu surecte duygusal davranmamalisiniz.hımm haklısın...
işte daha önce birine yazdım. kardeşimiz evlilige uygun degil. olgunlukta degil. kız de dagil.
Bir daha yasim yuzume vuruldu ne primasi beyaz kumas bezle buyudu buradaki cogunluk degilmi yalniz degilim degilmihepimiz primayla büyüdük nedir neyin tribi yani.
Bir daha yasim yuzume vuruldu ne primasi beyaz kumas bezle buyudu buradaki cogunluk degilmi yalniz degilim degilmi
eli etegi baya cektim ama onlara gittigimde elim kolum dolu gidiyorum :)Senin gelin benim kuZen mi diyeceğim de bizim kız baba evinde de çalışmadı.
Bence elinizi çekmeniz gerekir, bu devirde açlıktan ölecek halleri yok, telafi edilemez tek şey eğitimi olur, o zaman bura gibi sadece yeğeninize yardım edersiniz. Gelinle görüşmeye devam edip çok içli dışlı olmaya çalışmamak, ve maddi hiç bir alışveriş yapmamak zamanla dengeleyebilir ilişkinizi.
Arkadaşınız konusunda yerinizde olsam arkadaşlığımı sonlandırırım. Ama başka engeller var olmuyor diyorsunuz, bu durumda en azından kurallı bir ilişkiye çeviririm. Hani safım belli olsun gibisinden. Mesela hiç 2 çift olarak görüşmem, evime özel davet etmem, ... çift olarak onlara saygı duyamam en başta.
valla bende bezle buyumuşum ama şansım yaver gitmiş. dayım almanyaya işci gidiyor. anneme üzülüyor da prima getiyor yurtdışından popoşimiz rrahat etmiş.Bir daha yasim yuzume vuruldu ne primasi beyaz kumas bezle buyudu buradaki cogunluk degilmi yalniz degilim degilmi
bende pazen bezle büyüyüp son anda dayımın sayesinde primaya geçiş yapmışım.Hahah ay valla ben bazen kendim gibi sanıyorum burdaki ablalara da totik motik tatlış şapşik diyorumgarip hissettim şimdi
Umursamiyorum ,laf soz dinlemiyorlar ,burnunun dikine hep ,ne yorucam kendimi ,bizim evimizin arasi 5 sokak ,10 yillik evli bu sene hamile kaldi ,iki vizildadilar ,hemen elimi cektim ,gerek yok cocuk onlarin cocugu ,vebali onlarin ustune benimde evde 3 kedim var ,fazla iyi niyetli olma fazlka dusunme ,sen kendi hayatina bak gerekirse terapi alsen nasıl baskılyorsun kendini...
ben yaz tatillerinde bana gelmelerini bile istemiyorum.
örnek : bu yaz geldiler dedim bak bizim evde bir köpek var ikincisi cocuga uygun korunaklı yatak yok. arabaya koyun taşınabilir bebe yatagını öyle gelin. cocuk yerde yatar dedi.şaştım kaldım.
gelmeden yakımdaki bir otelden rica ettim bbebek yataklarını aldım eve geldim kurdum. döşegi ile verdiler. cocuk rahat rahat uyudu...
eli etegi baya cektim ama onlara gittigimde elim kolum dolu gidiyorum :)
çift olarak görüşmüyoruz. evime de cagırmadım. haftada 4-5 kez adamı görüyorum o kadar.
ve bu kadarcık şeyde bile rahatsızım...
millete akıl veren ben, bu hallere düşecek insanmıydım pehhh beeee ..
gerekirse alırım da. ben vebali onların üzerine diyip susamam. hele ki benim evime gelecekler ise.Umursamiyorum ,laf soz dinlemiyorlar ,burnunun dikine hep ,ne yorucam kendimi ,bizim evimizin arasi 5 sokak ,10 yillik evli bu sene hamile kaldi ,iki vizildadilar ,hemen elimi cektim ,gerek yok cocuk onlarin cocugu ,vebali onlarin ustune benimde evde 3 kedim var ,fazla iyi niyetli olma fazlka dusunme ,sen kendi hayatina bak gerekirse terapi al
De birsey olmaz.Senin islak mendilinde vardir kucukkenHahah ay valla ben bazen kendim gibi sanıyorum burdaki ablalara da totik motik tatlış şapşik diyorumgarip hissettim şimdi
Yoksa kaynamis beze talimvalla bende bezle buyumuşum ama şansım yaver gitmiş. dayım almanyaya işci gidiyor. anneme üzülüyor da prima getiyor yurtdışından popoşimiz rrahat etmiş.
Elin dolu git canım, ama kollama artık, seçimlerinin bedellerini yaşasınlar.
Arkadaşın konusunda kafana takmana gerek yok, tepkini göstermişsin zaten, durun bu evlilik olamaz diye nikahta bağıracak halin yoktu.