ilk uzun yazım ve fikirlerinize ihtiyacım var...

Suc mu dusunup heves edip almak ?
Kaldiki ben kendi kuzenlerime arkadaslatimin cocuklarina yapiyorum bunu esim uzulmesin diye yaptim .
Bol bol giydirin sizde sevinin cocugunuzu sizden baskada dusunenler var aliyo !
cok iyi etmişsin. yeri geliyo 7 kat yabancıya yapıyoruz.
eline yüregine saglık. kesene bereket olsun :)

cok iyi etmişsin. yeri geliyo 7 kat yabancıya yapıyoruz.
eline yüregine saglık. kesene bereket olsun :)

Aynen oyle adet adet tutturuyolarda bu da bi adet tanimasan bile birinin benegi oldu mu kucukte olsa bisey alinip yollanir .

Arkadas diyoya hisli buyuyo oyuzden aliniyo zaten buyuk insan 1 kazak 1 pantslonla 1 yili gecirir bebek oyle mi ?

Bu da sucmus kafami kuma gomucem

evlimisin kayınvaliden kaynanan varmı yoksa ilerde anlarsın . siz alın birsey demem ama benim bebegime onlar 5 sldı biz 1 aldık hevess se 1 tane iki yane alsınlar
evliyim. 10 yıllık hemde. kv var. cocugumuz olmuyor. 37 yaşındayım. bu yuzden ve yapımda böyle oldugu için aklıma ve gönlümden ne gecerse cocukların hepsine kimin olduguna bakmaksızın birşeyler yaparım.
cok samimi arkadaşım dogurdu kocası dogumdan önce işten atıldı. calışmıyordu. ona da bez aldım, sütü kesildi mamasını aldım.
arkadaşım hep red etti ama senin için birşey yaparsam beni red et ama tüm bunlar bebek için demiştim. kabul etmişti.
hatta bir zaman sonra dikiş makinesi vardı. cok da güzel bilir. paça fermuar işlerini. dedim ki bak ben sana paça maça evde yapılacak bir sürü kıyafet var. ha terziye vermişim ha sana. sen yap terziye verecegim parayı sana vereyim. gene olmaz dedi. olur dedim emek vereceksin ve o emegin karşlıgını hakkı ile alacaksın.
böylece onun mahcup olma durumunu da çözmüştük.

zaten kıyafaetleri okadar fazlaki bazısını giydireniyorsun hızlı büyüyor istemeyen istemez zorla herkese kıyafet vermek zorunda degilsiniz kendi cocugunuza boll bolll alın
buna katılıyorum. evet fazlası kalıyor.
ama inan cuval cuval kimse onlara birşey almadı. gerektigi kadar. istemiyorum almayın diyebilirdi de. herşeyi lap lap diyen bunu mu diyemez ? bence der ve demeliydi de.
uyku setini alayım dedigimde ben istemiyorum dedi. neyse parası verdim. sen daha iyisini bilirsi,n annesi sensin diyip cekildim.

Geçenlerde bir bayanla tanıştım ve sonrasında ne kadar doğru bilmem ama eşinin ikinci eşiymis ilk eşinin de arkadaşıymis bayanın. Sonra arkadaşının eşiyle evleniyor.neyse ben ne eşini tanırım ne eşinin ilk eşini. Ama kinanmak istemiyorum allah korusun kadından gıcık aldım.haksizsin diyemeyeceğim.

20 sayfa. genel kanı : kendini çek - cok dahil olmuşsun- bayramdan bayrama- merhaba merhaba şeklinde görüşme.

-aldatan arkadaş ile az ve öz mecburiyetten arada görüşme yapıyorum. ama selam verdiginde de selam vermek durmundayım. eşi ile zaten hiç görüşmiyorum. bu cepte. bunu bile zamanla eksilecegini umuyorum.

- gelincik ve kardeş.
kardeş zaten zekasız. evlenmek için uygun maddi ve manevi yetişkinlikde degil
gelincik = kompleks- ego-kaprisleri var. anlamdıramadıgımız başka halleri var. vizyonu dar.

onu anlamaya calışmak benim için vakit kaybı. 20 sayfadan sonra bunu gördüm.
ve gelincik dunya da tek degil. onun huyunda bir sürü kadın var. bunu da biliyoırum.
tüm tatlı acı ne varsa karı koca yaşayarak deneyimleyecekler. ve gelincik bu süreçte cok yıpranacak.
görüşmelerim zaten şu an da en az seviyede. bundan azıcık rahatsızım ama mecburum yoksa kendimi kaybedecegim agzımdan cümleler akıverecek.
yaniii : onlardan da zamanla daha ve daha uzaklaşmak istiyorum. çünkü benim hayat anlayışımdan cok cok cok cok ve cok uzak bir ikili.
herkese teşekkkür ederim :)

anladım canım . ben biraz sorun yasadım kvlerinle almayon cok fazla israf dedik yine aldılar fazlaca oyuzden dedim .insallh seninde tatlıs bir bebeğin olur

dediğinde dogru istemiyorsa demeliydi

konuma girip baktım acaba başka mesaj varmı diye.. taa o zaman bu yazdıgını kacırmışım...
aynı benim tanıdıklarım gibi... iki eş ( eski -yeni ) birbirlerini tanıyor.
cok beter birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…