- 3 Nisan 2010
- 16.020
- 5.086
-
- Konu Sahibi champagneshimmer
yo dugunde yapıldı nikahta kınada. hemde davullu zurnalı kurban koyunlu istediler... hepside oldu.O zaman durum ayrı tabi siz herseyi alınca varda düğün de esirgediniz mi acaba dedim
cok iyi etmişsin. yeri geliyo 7 kat yabancıya yapıyoruz.Suc mu dusunup heves edip almak ?
Kaldiki ben kendi kuzenlerime arkadaslatimin cocuklarina yapiyorum bunu esim uzulmesin diye yaptim .
Bol bol giydirin sizde sevinin cocugunuzu sizden baskada dusunenler var aliyo !
cok iyi etmişsin. yeri geliyo 7 kat yabancıya yapıyoruz.
eline yüregine saglık. kesene bereket olsun :)
evliyim. 10 yıllık hemde. kv var. cocugumuz olmuyor. 37 yaşındayım. bu yuzden ve yapımda böyle oldugu için aklıma ve gönlümden ne gecerse cocukların hepsine kimin olduguna bakmaksızın birşeyler yaparım.evlimisin kayınvaliden kaynanan varmı yoksa ilerde anlarsın . siz alın birsey demem ama benim bebegime onlar 5 sldı biz 1 aldık hevess se 1 tane iki yane alsınlar
buna katılıyorum. evet fazlası kalıyor.zaten kıyafaetleri okadar fazlaki bazısını giydireniyorsun hızlı büyüyor istemeyen istemez zorla herkese kıyafet vermek zorunda degilsiniz kendi cocugunuza boll bolll alın
anladım canım . ben biraz sorun yasadım kvlerinle almayon cok fazla israf dedik yine aldılar fazlaca oyuzden dedim .insallh seninde tatlıs bir bebeğin olurevliyim. 10 yıllık hemde. kv var. cocugumuz olmuyor. 37 yaşındayım. bu yuzden ve yapımda böyle oldugu için aklıma ve gönlümden ne gecerse cocukların hepsine kimin olduguna bakmaksızın birşeyler yaparım.
cok samimi arkadaşım dogurdu kocası dogumdan önce işten atıldı. calışmıyordu. ona da bez aldım, sütü kesildi mamasını aldım.
arkadaşım hep red etti ama senin için birşey yaparsam beni red et ama tüm bunlar bebek için demiştim. kabul etmişti.
hatta bir zaman sonra dikiş makinesi vardı. cok da güzel bilir. paça fermuar işlerini. dedim ki bak ben sana paça maça evde yapılacak bir sürü kıyafet var. ha terziye vermişim ha sana. sen yap terziye verecegim parayı sana vereyim. gene olmaz dedi. olur dedim emek vereceksin ve o emegin karşlıgını hakkı ile alacaksın.
böylece onun mahcup olma durumunu da çözmüştük.
dediğinde dogru istemiyorsa demeliydibuna katılıyorum. evet fazlası kalıyor.
ama inan cuval cuval kimse onlara birşey almadı. gerektigi kadar. istemiyorum almayın diyebilirdi de. herşeyi lap lap diyen bunu mu diyemez ? bence der ve demeliydi de.
uyku setini alayım dedigimde ben istemiyorum dedi. neyse parası verdim. sen daha iyisini bilirsi,n annesi sensin diyip cekildim.
konuma girip baktım acaba başka mesaj varmı diye.. taa o zaman bu yazdıgını kacırmışım...Geçenlerde bir bayanla tanıştım ve sonrasında ne kadar doğru bilmem ama eşinin ikinci eşiymis ilk eşinin de arkadaşıymis bayanın. Sonra arkadaşının eşiyle evleniyor.neyse ben ne eşini tanırım ne eşinin ilk eşini. Ama kinanmak istemiyorum allah korusun kadından gıcık aldım.haksizsin diyemeyeceğim.