ilk uzun yazım ve fikirlerinize ihtiyacım var...

:KK70: cok istedim öyle bagırmayı... filmlerde ki gibi :KK70:

Eşimin ailesinde var bir çift, ilk eşlerini aldatıp kaçıp evleniyorlar, ikisinin de ilk eşlerinden çocukları var. Neyse o ilk aileleri hiç yokmuş gibi yeni bir hayat kuruyorlar, bir 20 yıl kadar önce tabi bu. Ben aileye geldim, sevdim bu çifti, böyle hayat dolu gezmeyi eğlenmeyi seven insanlar diye takılması keyifli geldi. Sonradan geçmişlerini öğrendim. Herkes sümenaltı etmiş, normal akrabalık ilişkileri devam ediyor. Belki doğrusu odur bilemiyorum ama ben öğrendikten sonra çok garip hissettim ve artık hiç keyif almaz oldum, batıyorlar. Şuan ne tepki verebilirim bilemiyorum, zaten yılda bir görüşürüz bayramda. Ama hep şöyle düşünüyorum, şuan değil belki ama daha öncesinden dışlanmaları gerekiyordu, ama dışlanmamışlar...

Bana neden prima aldın deseler alırım hepsini iade ederim.bi daha da çöp almazdım. Bu arada israil malı olmayan ürün yok gibi bişey maalesef. .

Arkadaşınıza gelecek olursak maalesef eşide o da bana göre ahlaksız.. ben olsam öyle insanlarla kesinlikle görüşmem. Zarardan başka bişey gelmez onlardan. .

Eşimin ailesinde var bir çift, ilk eşlerini aldatıp kaçıp evleniyorlar, ikisinin de ilk eşlerinden çocukları var. Neyse o ilk aileleri hiç yokmuş gibi yeni bir hayat kuruyorlar, bir 20 yıl kadar önce tabi bu. Ben aileye geldim, sevdim bu çifti, böyle hayat dolu gezmeyi eğlenmeyi seven insanlar diye takılması keyifli geldi. Sonradan geçmişlerini öğrendim. Herkes sümenaltı etmiş, normal akrabalık ilişkileri devam ediyor. Belki doğrusu odur bilemiyorum ama ben öğrendikten sonra çok garip hissettim ve artık hiç keyif almaz oldum, batıyorlar. Şuan ne tepki verebilirim bilemiyorum, zaten yılda bir görüşürüz bayramda. Ama hep şöyle düşünüyorum, şuan değil belki ama daha öncesinden dışlanmaları gerekiyordu, ama dışlanmamışlar...
ben de senin gibi işte hissediyorum. ben haric onları tanıyan herkes cok samimi onlarla. oldukca mesafeli olmaya calışan benim. becerebildigim ve mumkun oldugunca.
iş o kadar berbat ki. eski eş bu kızı tanıyor ve işi için ona yardım ediyoır. bu sırada eşi ile tanışıyor. yeni kocası yani. yeni koca o zamalar bu kıza yardım ediyor. aradan yıllar geciyor. bu eski eş ile yeni eş ve koca bir şekilde yeni bir iş için bir araya geliyorlar ve ne olduysa o zaman oluyor. aldatma iş üstünde yakalama. ayrılma dügün
ben bana yardım eden kahvesini içtigim birinin kocasını aklı karışmış bile olsa ayartmamam. uzak dururum. kacarım. aşkımdan ölsemde uzaklaşırım. başka aşık olaacak bekar adam mı kalmadı.

Bana neden prima aldın deseler alırım hepsini iade ederim.bi daha da çöp almazdım. Bu arada israil malı olmayan ürün yok gibi bişey maalesef. .

Arkadaşınıza gelecek olursak maalesef eşide o da bana göre ahlaksız.. ben olsam öyle insanlarla kesinlikle görüşmem. Zarardan başka bişey gelmez onlardan. .
keşke ile iş olmaz ama keşke geri verin deseymişim haklısın...

Geline iyilik yaramiyor yapma bi şey . Arkadasinla ve yeni cici eşiyle görüşme eger onceki es ile arkadaşsaniz
geline artık pek birşey yapmıyorum da arada cocuık olunca elim kolum dolu gitmeden edemiyorum.
cici eş ile görüşmüyorum ama bazı mecburi durıumlar sebebiyle arkadaş. ile görüşmek zorunda kalıyorum.

Sen de gençsin en güzel çağındasın valla. Çar çur etme elin kızıyla şeyiyle sıkarak. Tadını çıkar gereksiz insanlardan kurtul oh.
öyle obsesif bir halde degilim. bu aralar depreştim. kafamda bir netlik oluşsun, tavırım belli olsun ona göre davranacagım. bunu da atacagım kafamdan.
sadece bu sefer dogru adımı atıp, dogru cümleyi söylemek istiyorum...

Herkes bakabileceği kadar doğursun. Dogurduysa bakabilecek demekki. her fırsatta laf sokan birine niye maddi yardım yapayimki ? Kardeşime de kizardim anneme ve bana laf yedirtiyor diye. Kendime de kizardim hadi kendimi geçtim, anneme ne bu tafra ,neden izin verdim anneme laf söylemelerine diye. Ben gorusmezdim. Yegenimi de görmezdim.
Ne o kadınla ne o adamla görüşmezdim. Hayat arkadaşını aldatacak kadar vefasız ,vicdansız biri bana ne kazıklar atar kim bilir diye korkardim.

geline artık pek birşey yapmıyorum da arada cocuık olunca elim kolum dolu gitmeden edemiyorum.
cici eş ile görüşmüyorum ama bazı mecburi durıumlar sebebiyle arkadaş. ile görüşmek zorunda kalıyorum.
Dunyaya bir kere geliyoruz değil mi ? Sen bekar misin evliysen ailenle ilgilen bekarsan yeni iliskilere şans ver . Hayat herkesin tercihlerine açık bir oyun o yüzden kafa yorma oluruna bırak hep diyorum ateşi sudan ayıran mesafedir mesafeli olduğun müddetçe sıkıntı yasamazsin

Dunyaya bir kere geliyoruz değil mi ? Sen bekar misin evliysen ailenle ilgilen bekarsan yeni iliskilere şans ver . Hayat herkesin tercihlerine açık bir oyun o yüzden kafa yorma oluruna bırak hep diyorum ateşi sudan ayıran mesafedir mesafeli olduğun müddetçe sıkıntı yasamazsin
evliyim. evimle zaten ugraşıyorum. evlilik sorunu degil yanlış anlama. evin düzeni tertibi köpek bahce eşimin işleri benim ayrı işlerim, hobilerim vs. şimdi bunların hepsini bitirdim bir düzen oluşturdum. vee
bu, bu aralar kafama takılan birşey ve gecici. aşagı yukarı kafamda bir şey oluştu.
direkt sizinle artık görüşmek istemiyoırum diyecegim gibi. acık net ve düz.

Aslında siz bir sürü insanın "geline mesafe" diyeceğini tahmin ediyor olmalısınız. Olması gerekenin ne olduğunu bildiğinizi de biliyorum. Sizin burada aradığınız cevabın bu olmadığını düşünüyorum. Geline mesafe koymak demek burada erkrk kardeşinize de mesafe koymak anlamına geliyor. Eğer kardeşiniz dolduruşa gelmeyecek kadar akıllı biriyse tabi bu onun için geçerli değil. Karısıyla ablası arasındaki sorun o zaman onu etkilemez. Ama diğer türlüyse ve bunu üstüne alınabilecek bir tipse bu pek iyi bir karar olmaz.

Bu durumda geline olan yaklaşımınız sadece parasal anlamda değişmeli. Eğer maddi destek gerekiyorsa bunu kardeşinizle konuşun, ona verin. Gelinle parasal anlamda muhattap olmayın. Onun dışında normal olmaya devam edin lütfen. Bunun dışında, sadece bu gibi problemler yaşayan kadınlar değil, hiçbir problem yaşamayan kadınlar bile görümcesine, eltisine bir adım geri durmalı. En azından çizgiyi görmeli. Bunu hem sıcak kanlı olarak, hemde duracağımız yerin farkında olarak yapabiliriz.

Abilerim var ve evlendikten sonra yok oldular mevzu şu erkegin raf ömrü kısa malesef iki tarafi idare eden seven erkek hic yok gibi hastalıklı bir toplumuz vesselam

X